reklama
hai24
Zaciekawiona BB
a powiedzicie mi czy uzywacie juz jakiś balsamów dla kobiet w ciązy ? co do płynów to ja również stosuje Lactacyd ;-)
Monila a powiedz mi kochna u Ciebie jest wskazane badanie prenatalne czy sama chcesz sobie zrobić to badanie .. ?? bo ja też sie własnie nad tym zastanawiam ..
Monila a powiedz mi kochna u Ciebie jest wskazane badanie prenatalne czy sama chcesz sobie zrobić to badanie .. ?? bo ja też sie własnie nad tym zastanawiam ..
Beti1986
Fanka BB :)
bb_anna przeziernosc karkowa to jest badana kazdemu dziecku mizedzy 12-14 tyg a te badania z krwi jak learz da ci skeirowanie sa za darmo. a tak to okolo 200-250zl
ja wlasnie dzwonilam do mojego gina i... kazal mnie upchnac na 15 lipca na wizyte ale wczesniej mam przyjsc do niego do szpitala czyli w ten piatek o 10.30 zeby zobaczyc choc pecherzyk jak ja dotrwam do tego piatku?! ;-)
hai ale chodzi ci o takie na brzuch na rozstepy? ogolnie to na wszytsim pisze ze po 12 tyg stosowac. tak sie zabezpieczaja bo wiadomo wszystie narzady sie ksztaltuja wlasnie wtedy. ja uzywalam fissan. dobry i stosunkowo niedrogi bo ok 20zl. ladnie natluszczal skore.
ja wlasnie dzwonilam do mojego gina i... kazal mnie upchnac na 15 lipca na wizyte ale wczesniej mam przyjsc do niego do szpitala czyli w ten piatek o 10.30 zeby zobaczyc choc pecherzyk jak ja dotrwam do tego piatku?! ;-)
hai ale chodzi ci o takie na brzuch na rozstepy? ogolnie to na wszytsim pisze ze po 12 tyg stosowac. tak sie zabezpieczaja bo wiadomo wszystie narzady sie ksztaltuja wlasnie wtedy. ja uzywalam fissan. dobry i stosunkowo niedrogi bo ok 20zl. ladnie natluszczal skore.
Ostatnia edycja:
Beti dasz rade :-) do piatku juz nie daleko a my bedizemy czekac razem z Toba
a co do badan to zalezy do jakiego gina chodzisz , ja chodze prywatnie i wszystkie badania mam płatne
kurcze miałąm przez weekend nie wchodzic na bb no ale jak zapowiadaja sie wizyty no to koniecznie musze wejsc chociaz was poczytac ;-) bo ciekawosc mnie zje
a co do badan to zalezy do jakiego gina chodzisz , ja chodze prywatnie i wszystkie badania mam płatne
kurcze miałąm przez weekend nie wchodzic na bb no ale jak zapowiadaja sie wizyty no to koniecznie musze wejsc chociaz was poczytac ;-) bo ciekawosc mnie zje
hej, moje samopoczucie wciąż do dupy, mdlosci już zdominowaly większość dnia i chodze wkurzona na to wszystko, mam dość. Dostalam od gina liste badan i w przyszłym tygodniu musze je zrobić pewnie za to wszystko z 300 zl poleci jak nic,ja zadnych plynow do higieny intymnej nie uzyam, bo zawsze po tych plynach mam swędzenie i pieczenie, podmywam się woda i tak robie od zawsze, a balsamow strikte dla kobiet w ciąży tez nie używam bo to wszystko pic na wode, po prostu musi być hiperalergiczny i nawilzajacy np. z ziaji.
w 12 tc ide na usg prenatalne nieinwazyjne sprawdzić czy wszytsko ok. Z corcia tez bylam.
w 12 tc ide na usg prenatalne nieinwazyjne sprawdzić czy wszytsko ok. Z corcia tez bylam.
Ostatnia edycja:
Kasoku a jakie dokładnie badania bedziesz robic ?? jesli mozna wiedziec ? bo mi lekarz zlecił tak Morfologia , CRP ,Glukoza na Czczo ,anty HCV ,anty HIV ,Toxo IgG, Toxo IgM i ogolne badanie moczu ;-) no troszke tego jest
dziewczyny mam tego linka z innego wątku, tu jest fajne porównanie balsamów
Sroka o.... czyli zapiski podwojonej: Kosmetyki na rozstępy
Sroka o.... czyli zapiski podwojonej: Kosmetyki na rozstępy
Beti1986
Fanka BB :)
kasouku 300zl?!
monila ale te badania z krwi genetyczne pod katem wad genetycznych to nawet jak lekarz prywatny da ci skierowanie do szpitala to masz za darmo! a te glukoze to teraz masz robic? bo to chyba w 20 tyg trzeba jak dobrze pamiatam
monila ale te badania z krwi genetyczne pod katem wad genetycznych to nawet jak lekarz prywatny da ci skierowanie do szpitala to masz za darmo! a te glukoze to teraz masz robic? bo to chyba w 20 tyg trzeba jak dobrze pamiatam
Ostatnia edycja:
reklama