reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Cześć dziewczynki! mnie wczoraj z wieczora muiło ze hej, wiec darowałam sobie juz siedzenie na BB tylko do łóżeczka!

A dziś w miarę ok, trzeba zacząć się uczyć na obronę czwartkową.

No a jutro wizyta u Endo!

reklama
Witajcie po weekendzie :)

U mnie popadało i od razu jest lepiej. Zaraz się ogarnę i zmykam na badania krwi, a później do przyjaciółki i jej kilkunastodniowej Córeczki :)

Mdłości nadal się pojawiają. Bardziej niepokoi mnie ból podbrzusza, bo oprócz takiego na @ czasami mnie coś tam kłuje. To normalne?

Mi się dziś całą noc śniło, że badał mnie ginekolog :p A wizytę mam w czwartek 27.06

Miłego dnia! :*

Witam po weekendzie :)
U mnie już wszyscy się dowiedzieli i szaleją ze szczęścia :) więc teraz już wszystko musi być OK :-)

Ja też sie budzę na siku, strasznie mnie to wkurza a poza tym to mam dni kiedy mam mdłości cały dzień a sa dni kiedy czuję się rewelacyjnie. Mam nadzieję że dzisiaj będzie to drugie :p

Witajcie dziewuszki :-D U nas dzisiaj cuuuudny chłodek, na razie 19 stopni tylko :tak:
Wczoraj mieliśmy gości i troszkę się rozerwałam, ale za to własnoręcznie przygotowanych pyszności nie próbowałam, bo coś mnie mdli popołudniami :baffled:

Katia - ja też czuje czasami rozpieranie, a ostatnio przy jakimś gwałtowniejszym ruchu poczułam kłucie nieprzyjemne... Wydaje mi się, że to normalne ;-) Nie martw się, do czwartku myśl pozytywnie i nie przemęczaj się, a już w czawrtek zobaczysz "maleństwo" i upewnisz się, że wszystko jest w porządku :tak::-D

Trzymam kciuki za Wszystkie dzisiejsze wizyty &&&&

Witam sie porannie z mdłosciami :-p

u mnie noc przespana z małymi przerwami an siku ale straram sie nie wybudzac za bardzo w sumie to chodze z zamkniętymi oczami a rekami sprawdzam gdzie jestem :-p

Małkus ja tez tak mam sa dni ze mdłosci od bardzo wczesnego ranka mnie mecza a sa dni kiedy czuje sie superowo i wtedy zaczynam swirowac ze cos jest nie tak:-(

a my juz w paiatek rano wyjezdzamy na weekend , alez sie ciesze :tak:
jutro z rana chyba wybiore sie na badania , tylko najpierw dzis chyba pojde zeby mi wyliczyła ile za to zapłace tak zeby sie przygotowac :-p

witam
u nas dziś chłodno fajnie
będę pewnie wieczorem bo mam dziś w pracy zapiernicz
trzymam kciuki za wizyty
miłego dnia babeczki

Cześć :-)

małkus ja też tak mam że raz czuje sie bardzo dobrze a raz mi nie dobrze że hejj... u mnie wiedzą tylko rodzice .. i narazie mają zakaz mówienia komu kolwiek... ;-)

jejq ja mialam isc dziś do gin ale jak zadzwoniłam to okazało sie że jej nie ma .. a wiec chyba pójde dopiero za tydzien .. nie wiem jak to wytrzymam .. ale może za tydzień jak pójde to bedzie juz serduszko biło :-) też mam takie dziwne kłucie a szczególnie przy jakiś szybszych nie kontrolowanych ruchach ;-)

Hai24 wiec czekmay z Toba do nastepnego tygodnia :-)

a ja włąsnie zrobiłam sobie jajecznice z cebulka i koperkiem , i o dziwo samkuje mi :-p za jajecznica jakos nie przepadam ale ta mi wchodzi jak masełko:-p

u mnie pochmurno i pada , nareszcie jakies ochłodzenie :-p
a widziałąm w gazetce z Lidla ze od dzis maja byc fajne sukienki letnie , chyba wybiore sie je przejzec i moze cos zakupie;-)

reklama
Jane - chłodno to było :p:p teraz znów duchota, ledwo z zakupów wróciałam!

U mnie wie najbliższa rodzina i ciesza ze hej! z tej okazji mama z tata przyjechali do nas i przywiezli mnóstwo smakołyków z działki :) mniam!

mnie brzuch pobolewa codziennie, raz mocniej raz słabiej, czasem czuje rwanie jakby z jajnika albo kłucie.

A mdli mnie bardziej z wieczora, rano póki co nie za wiele.

Hai24 - ja mam wizyte 3 lipca i to bedzie 6t1d (ciąża jest młodsza o 6 dni niz w suwaczku przez pózna owulkę) i mama nadzieje ze bede widziec malucha i serducho, choc wiem ze nie moge się nastawiać!

Do góry