reklama
Selerowa
Fanka BB :)
I poprasowane:-) za chwilę dziecię wróci ze szkoły:-)
Ja tym razem nie przejmuję się kilogramami:-) to chyba jedyny plus cukrzycy:-) na chwilę obecną minus 3 :-) teraz tylko trzeba będzie przynajmniej to utrzymać, a najlepiej zgubić jeszcze z 10, żeby zmniejszyć ryzyko wystąpienia cukrzycy typu 1.
Zazdroszczę tych owoców, ale jak już zrobię obciążenie glukozą po porodzie to sobie podjem. A teraz musi wystarczyć jedno jabłko lub mandarynka.
Trzeba jakąś surówkę zrobić do obiadu...
Ja tym razem nie przejmuję się kilogramami:-) to chyba jedyny plus cukrzycy:-) na chwilę obecną minus 3 :-) teraz tylko trzeba będzie przynajmniej to utrzymać, a najlepiej zgubić jeszcze z 10, żeby zmniejszyć ryzyko wystąpienia cukrzycy typu 1.
Zazdroszczę tych owoców, ale jak już zrobię obciążenie glukozą po porodzie to sobie podjem. A teraz musi wystarczyć jedno jabłko lub mandarynka.
Trzeba jakąś surówkę zrobić do obiadu...
paola890411
Fanka BB :)
Monila- ja przed ciążą miałam nadwagę kilka dobrych kilogramów a w ciąży mam wrażenie , że zeszła ze mnie woda, bo taka napompowana byłam, a teraz i ręce i nogi takie inne się zrobiły więc myślę, że te zbędne poszły się .... na poczet dzidziora i reszty:-)
Grzechotko nie wiem czemu suwaczki tak pokazują. U mnie równiutko do terminu (12.02) zostało 3 tygodnie czyli jakby nie patrzeć 21 dni.
Kilka dni temu też miałam napady głodu. Myślałam tylko o jedzeniu A mam już 18kg na plusie. Trudno się mówi
Zrzucimy wszystko po porodzie i będziemy seksi mamuśkami
Kilka dni temu też miałam napady głodu. Myślałam tylko o jedzeniu A mam już 18kg na plusie. Trudno się mówi
Zrzucimy wszystko po porodzie i będziemy seksi mamuśkami
Paula ale to chyba ta kuzynka miała jakieś inne problemy zdrowotne, nie? Jakaś tarczyca czy coś. Bo to naprawdę już dużo za dużo...
Mnie babka w szkole rodzenia zrypała, że w 30tc przytyłam 10kg I kazała robić sobie jeden dzień w tygodniu surówkowy. No o odchudzaniu się w ciąży to jeszcze nie słyszałam
Kesti witaj!! Jak tam żyje się Wam w nowym składzie? :-)
Mnie babka w szkole rodzenia zrypała, że w 30tc przytyłam 10kg I kazała robić sobie jeden dzień w tygodniu surówkowy. No o odchudzaniu się w ciąży to jeszcze nie słyszałam
Kesti witaj!! Jak tam żyje się Wam w nowym składzie? :-)
reklama