reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

blindwillow,
ja podobnie jak Joasia miewałam opryszczkę już wcześniej na ustach - w ciąży też mnie dopadła, ale jakoś tak delikatnie bardzo. Wystarczy zachować ostrożność tak jak dziewczyny pisały, żeby nie przenieść w intymne okolice (co chyba nie jest takie bardzo proste) i nie ma ryzyka.

reklama
Dzięki dziewczyny (89Katia, Joasia_1986, Yenka) za odpowiedzi. To też moja przypadlość już od dzieciństwa. Jednak w ciąży mnie dopadła dopiero teraz. Na szczęście jest malutka. Czasem bywała o wiele większa. Bedę uważała...a w piątek spytam gina czy to niebezpieczne.

Też jestem ciekawa jak można założyc to konto. Trzeba do NFZu się udać? Czy można z domu je założyć?

Jestem:-) plan zrealizowany, teraz w oczekiwaniu na powrót dziecka poprasuję. Po południu jeszcze mam zebranie w szkole.
A wieczorem też mam w planie zmianę pościeli. Jutro wypiorę, wyprasuję.
O myciu okien to już nie myślę, za zimno, nie chcę teraz się rozchorować. Niech czekają do wiosny.

Tyle napisałyście, że nie sposób odnieść się do tego:-)
Zdziwiło mnie to, że niektóre z was płacą za ktg. Ja jeżdżę do szpitala i robię za free:-)

ja tez juz ogarnełam mieszkanie i moge teraz pociedziec przy filizance capucinko ;-) a potem szybki bieg do sklepu i potem juz w domku :-)

Selerowa okna to ja bede myc ale tylko od srodka :-D haha bo i tak mam w całym mieszkaniu okna dachowe wiec sensu mycia ich zima nie widze od strony pola bo tam zawsze i tak śnieg zalega :-D wiec jedynie od srodka :-)

Ja dziś też przed wizytą. KTG mój gin nie robi tylko co wizyte chwilę słucha serducha.
A Mój M w delegacji ...a oto to co mi zostawił na zapas
Wie że lubię . IMAG0293.jpg

Załączniki

• IMAG0293.jpg
    IMAG0293.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 42
Nie wątpie....ja się boje zacząć bo bym jadła i jadła. Ale mam już 18 na plusie. Więc nie chce przesadzać ogólnie z jedzeniem.Pozatym wieczorna zgaga po takiej ilości :)) ehhh

eee od owoców za bardzo nie utyjesz :-D wiec mozesz zajadac spokojnie :-D u mnie zgaga jest codziennie wieczorem wiec dla mnie to bez róznicy czy zjem jedna czy wszytkie pomarańcze :-D a parcie na owoce mam od początku ciąży :tak:

reklama
Paaaula ale Ci zazdroszczę...zjadłabym oj zjadłabym:)) Ale moje piżamowe wdzianko-z malutkimi przerwami od 2 dni(lenistwo wzięło górę) nie pozwala mi się zebrać na zakupy a M. w pracy.... Mi przybyło +1 kg od 1.wizyty:) cieszę się strasznie bo gdzieś się straciły te zbędniaki:))

Do góry