reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

blindwillow,
ja podobnie jak Joasia miewałam opryszczkę już wcześniej na ustach - w ciąży też mnie dopadła, ale jakoś tak delikatnie bardzo. Wystarczy zachować ostrożność tak jak dziewczyny pisały, żeby nie przenieść w intymne okolice (co chyba nie jest takie bardzo proste) i nie ma ryzyka.

reklama
Dzięki dziewczyny (89Katia, Joasia_1986, Yenka) za odpowiedzi. To też moja przypadlość już od dzieciństwa. Jednak w ciąży mnie dopadła dopiero teraz. Na szczęście jest malutka. Czasem bywała o wiele większa. Bedę uważała...a w piątek spytam gina czy to niebezpieczne.

Też jestem ciekawa jak można założyc to konto. Trzeba do NFZu się udać? Czy można z domu je założyć?

Jestem:-) plan zrealizowany, teraz w oczekiwaniu na powrót dziecka poprasuję. Po południu jeszcze mam zebranie w szkole.
A wieczorem też mam w planie zmianę pościeli. Jutro wypiorę, wyprasuję.
O myciu okien to już nie myślę, za zimno, nie chcę teraz się rozchorować. Niech czekają do wiosny.

Tyle napisałyście, że nie sposób odnieść się do tego:-)
Zdziwiło mnie to, że niektóre z was płacą za ktg. Ja jeżdżę do szpitala i robię za free:-)

ja tez juz ogarnełam mieszkanie i moge teraz pociedziec przy filizance capucinko ;-) a potem szybki bieg do sklepu i potem juz w domku :-)

Selerowa okna to ja bede myc ale tylko od srodka :-D haha bo i tak mam w całym mieszkaniu okna dachowe wiec sensu mycia ich zima nie widze od strony pola bo tam zawsze i tak śnieg zalega :-D wiec jedynie od srodka :-)

Ja dziś też przed wizytą. KTG mój gin nie robi tylko co wizyte chwilę słucha serducha.
A Mój M w delegacji ...a oto to co mi zostawił na zapas
Wie że lubię . IMAG0293.jpg

Załączniki

• IMAG0293.jpg
    IMAG0293.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 40
Nie wątpie....ja się boje zacząć bo bym jadła i jadła. Ale mam już 18 na plusie. Więc nie chce przesadzać ogólnie z jedzeniem.Pozatym wieczorna zgaga po takiej ilości :)) ehhh

eee od owoców za bardzo nie utyjesz :-D wiec mozesz zajadac spokojnie :-D u mnie zgaga jest codziennie wieczorem wiec dla mnie to bez róznicy czy zjem jedna czy wszytkie pomarańcze :-D a parcie na owoce mam od początku ciąży :tak:

reklama
Paaaula ale Ci zazdroszczę...zjadłabym oj zjadłabym:)) Ale moje piżamowe wdzianko-z malutkimi przerwami od 2 dni(lenistwo wzięło górę) nie pozwala mi się zebrać na zakupy a M. w pracy.... Mi przybyło +1 kg od 1.wizyty:) cieszę się strasznie bo gdzieś się straciły te zbędniaki:))

Do góry