reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

U mnie też w sumie spokój w nocy. Boli mnie krocze. Pachwiny, czuje ucisk na odbyt i cała wagina. Też tak macie ? Może urodze? Nie no najwcześniej proszę w sobotę :-) Małej w ogóle w nocy nie czułam chyba tak twardo spałam, a teraz juz się księżniczka obudziła i będziemy jeść sniadanko :-)

reklama
Edda mam dokładnie tak samo. Wczoraj póki siedziałam to spoko, ale jak tylko wstawałam to takie parcie w dół, że szok :szok: Nawet M się wystraszył i stwierdził, że w domu mam siedzieć, żeby mnie nigdzie nie złapało ;-)

Bry:-)

Edda ja ci zaraz dam rodzic :-p czekaj na mnie :-D haha u mnie nie ma takiego parcia na doł ...

nocka spokojna choc brzuszek troche twardniał ale bezboleśnie ;-)
pogoda taka jak wczoraj .... wrrr choc wczoraj na pogodzie ogladałąm i pogoda zbliza sie wielkimi krokami i do nas :tak: no i dobrze , niech przyjdzie i szybko pojdzie :-D ja mam dzis wizyte dopiero na 18:10 ... wiec cały dzien czekanie na ogledziny podwozia :-D ciekawa jestem co mi dzis powie ;-)

Miłego dnia

Hej, hej!

Obudziłam się o 4 i do 6 przewracałam się z boku na bok. Na szczęście udało mi się jeszcze usnąć.
U mnie noc spokojna. Nic się nie działo. Żadnego skurczu, pobolewania. Mały rusza się normalnie.

Selerowa
to niefajnie z pracą.... Może jeszcze coś się wyjaśni na Twoją korzyść.

Edda, Marta to chyba dobry znak takie parcie :tak: Coś się dzieje ;-)

Co dziś porabiacie? Ja chyba dalej będę sprzątać. Miałam iść do kosmetyczki, ale chęci mnie opuściły...

A ja będę dziś układać ciuszki, które niedawno dostalismy. Mam sporo na rozmiar 56, sliczne ciuszki ale cos czuję, że mój pączek ani tego nie ubierze. Dziś tez odwiedzi mnie koleżanka więc nie będę się nudzić :-)

Monila a tak się zastanawiałaś czy doczekasz do wizyty a tu proszę ;-) Czekamy na wieści :-)
Katia ja nie chcę, żeby już coś się działo :no: Siostra moja czeka na prezent urodzinowy i tego się trzymam ;-)
Kochana Ty leć do tej kosmetyczki! Sprzątanie nie zając, nie ucieknie (niestety), a Ty się zrelaksuj trochę. Jeszcze się nasprzątasz :-p

Ja dziś już nie śpię od 5, bo M się już wyspał i mnie zbudził i jak już sobie pojechał to i ja się zebrałam. No i już prawie łóżeczko dla Adama przyszykowałam, tylko jeszcze pościel muszę przeprasować, ale do tego weny mi brak ;-) Za to już się szykuję i wychodzę na spotkanie z koleżanką a później na SR. No i może do babci, ale zobaczę najpierw jak się będzie chodziło, bo jednak boję się, żeby czasem nie wywinąć orła...
Za to z rana zadzwoniłam do mamy, przystawiłam telefon do brzucha i pytam czy słyszała heh i mówię, że to pierwsze życzenia od Adama na dzień babci :-D Teraz jeszcze ten sam numer dla teściowej i niech się babcie cieszą :-p

No zobaczcie. Czyż nie słodkie? :-D

Załączniki

• 1390292466668.jpg
    1390292466668.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 40
Takie bóle, o których piszecie mam od początku, więc łączę się w bólu.

Trochę mi przykro, że dyrektor podjął taką decyzję, ale w pewnym sensie to wina mojej zastępczyni. Powiedziała mu, że nue radzi sobie, a ten nie znalazł innego sposobu na pomoc. Szkoda, bo już nie odzyskam swoich ludzi.

Już pranko mi się jedno kończy, pieczarkowa dochodzi, zaraz mielone będę smażyła:-) jeszcze drugie pranie wstawić i poprasować. Jutro chyba pójdę na badania.

Miłego dzionka:-)

Edda, słodkie:-) właśnie takie są uroki posiadania córci - teubranka są słodkie. Dla chłopaka takich nie ma.
Xzęsto kupowałam Mai buty w ccc ( nelly blue lub wallky) i jak ostatnio tam weszłam to mnie zatkało, takie cudne buciki stały- tenisówki, trampeczki, kozaczki. Muszę dla Mai poszukać takich :-)

reklama
Selerowa ale ty szybko jestes ;-) dopieor rano a ty juz tyle zrobiłas :-D

u nas dzis na obiad kluski z sosem pieczarkowym i pieczona karkówka :-) mmm pychotka :-p

Marta a no martwiłam sie ze nie dotrwam do dzis a tu prosze :-D

Edda super buciki :happy2: ja swoja kolekcje dziewczecych bucikow pozyczyłam kuzynce meza bo na pocztaku stycznia urodziła sie jej córeczka .. a tez takie pikene baleriny iw ogole ajj az zal ze nie ma sie córci :-p

Do góry