reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

hej a my dziś wybraliśmy się na wycieczkę rowerową z moim bratem i synkiem. Pojechaliśmy na festyn z okazji dnia smerfa a potem na fontanny się po pluskać no a później czekała nas niemiła wizyta w przychodni. Dwa dni temu na placu zabaw młodego komary pogryzły i zaczęła mu rączka puchnąć cały czas przykładałam mu opatrunki z sody i wydawało by się że jest poprawa a tu dzisiaj ta opuchlizna doszła mu aż pod łokieć poszłam do przychodni i szanowna pani dr nawet go nie zbadała tylko receptę dała na maść sterydową i dalej sodę kazała przykładać :wściekła/y: do tego wymyśliła że najlepiej gdybyśmy w ogóle z dzieckiem na dwór nie wychodzili skoro tak reaguję na komary. czekam do rana jak będzie dyżur w naszym szpitalu może tam uzyskam konkretną poradę bo zaczynam się martwić że to tak długo nie schodzi a może wy znacie jakieś sposoby na opuchliznę ??

Ostatnia edycja:
reklama
Verita powiadasz cos mocniejszego ?? hmm wiec jak znajde cos to napewno dam ci znac :-)

a ja dzis ogladałam płytke z wesela na ktorym bylismy w kwietniu :-) ojj ale sie usmiałam :-D

Magdzik niestety nie pomoge ..

Wiecie kiedy mozna juz wyczuc twardnienie brzucha w ciazy? juz sie doczekac nie moge:D

Mam huśtawkę hormonalna, najpierw poplakalam sie czytajac artykuł- uwaga... o roznicy pomiedzy zadatkiem a zaliczka. hehehe a pozniej zezloscilam sie na meza bo za glosno sie golil a jak juz go wyprowadzalam z rownowagi to dostalam ataku smiechu hehe postukal sie w czolo i powiedzial, ze jesli ja juz w 5tc tak swiruje to mnie w psychiatryku zamknie na reszte ciazy bo nie wytrzyma ze mna:D:D:D

Hormony haha tak będzie całą ciążę. Niech się chłopaki uzbroja w cierpliwość.
Chociaż w ciąży byłam niedawno to nie pamiętam kiedy brzuch jest twardy. Ale teraz jak nie mam czasu na nic jakoś też łagodniej przechodzę ta ciążę. Nie mam czasu rozczulac sie nad sobą ani wczuwac co tam się dzieje. Jak pomyślę o końcówce to płakać mi się chce ale może będzie lepiej.

magdzik ja tez nie pomoge. mojego w srode pogryzly komary ale tylo krotki ma i nic wiecej. a dzis nie mogliscie na pogotowie pojechac? bo moze sa jakies zastrzyki na to?

karolinna ale co masz na mysli przez twardnienie brzucha w ciazy?

chodzi mi o to, kiedy bede mogla wyczuc, ze macica sie powieksza i zacznie twardniec wzgorek lonowy. Nie wiem czy dobrze mnie zrozumiecie:/

hmmm ciezo powiedziec ale na pewno w 12 tyg macica jest juz wieksza wiec i brzuch twardszy. mi brzuch pojawil sie okolo 20 tyg taki wiekszy. choc i tak nie kapowal sie, ze ejstem w ciazy:)

reklama
Dzien dobry ;-)

witam sie przy sniadanku , u mnie niebo zachmurzone i licze na deszcz :-pbo dzis we wsi u mojej chrzesnicy jest odpust no wiadomo karuzele sa a nie bardzo mam ochote na chodzenie po tych wszystkich budach ...:-p

ktoras pisała o ciescie z rabarbarem , tez wczoraj robiłam i jest takie pyszne ze juz poł blachy znikło :-p

Miłego dnia dziwuszki :-)

Do góry