reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Cześc kochane!

ja dziś zmeczona, bo poszalałam za bardzo wczoraj z przygotowaniami i sprzataniem przed dzisiejsza wizytą rodziców! takze dzis leze i wypoczywam!

chwała ze popadało i jest chłodno!

Hej, u mnie samopoczucie fatalne, cisnienie niziutkie, mdłości,rozpychanie i bol podbrzusza, sapie, dysze i ogólnie mam dość, w nocy z trzy razy chodzę siusiu, w dzien tez częściej.
Planuje pod koniec sierpnia leciec samolotem mam nadzieje, ze nie będzie przeciwskazan.

Kasoku - no to Cię wzięło nieżle! mnie podbrzusze też nieźle boli, brzuch wywalony rzecz jasna, nie mówiąc o tym że duszno, mimo ze przed południem padało!. Musze zainwestować w ciśnieniomierz! My mieliśmy w sierpniu lecieć na jakies wakacje last minute, ale chyba sobie daruje - boje sie. Zresztą ostatnio jak byłam na Krecie - wróciłam z chorymi oczami - i czekały mnei antybiotyki.

hej
weekend nie zaglądałam i ile jestem do tyłu ;) mnie strasznie duszno, cieżko, nawet jesc specjalnie się nie chce
ciągle zmęczona. duchota mnie męczy, spac tez nie mogę. brzuch czasem pobolewa i piersi bolą

witam :)
u nas dziś z pogodą o niebo lepiej choć przez chwilę duszno było.
Miałam dziś gości nieplanowanych i dopiero sobie siadłam.
niestety męczy mnie alergia...katar i oczy swędzą jak cholera...:-(

ktoś jutro wizytę ma??

jane ja jutro do gina sie umawiam:)

kasouku objawy pelna para:) nie zazdroszcze, oby minelo czym predzej!

eve widze, ze ty ten sam tydzien i dzine co ja:) mnie tez czasem brzuch ale piersi o dziwo ok, troche sa pelniejsze ale nie bola:)

Musze wam ponarzekać... Tak mnie muli i tak mnie nogi bolą że jakaś masakra dosłownie:angry: Dzisiaj byłam w pracy na 12h jutro to samo-pobudka o 4,40 i do roboty :/ Zostały mi jeszcze 3 dni i l4 ale to już chyba najgorsze dni. W dodatku wszyscy mnie tam drażnią.. już nie mówiąc o upierdliwych klientach no dosłownie masakra!!
Ide spać, czasami sie ciesze że mój mąz pracuje, nie musi sluchać tych moich narzekań strasznych hehe
A pozatym zero mdłości, nadal triumfuje :-D

ej dziewczyny nadal mam problem z suwaczkiem... jestem w 7tyg a mój suwak został tak jak go stworzyłam ;/ pomocy!!

Ostatnia edycja:
reklama
myg- suwaczek masz dobry, tylko te suwaczki z babyboom właśnie tak dziwnie pokazują że zamiast że ciąża ma 6 tygodni i 4 dni czyli siódmy tydzień to pokazuje że jesteś w 6 tygodniu mi tak samo wychodziło więc założyłam sobie na lilypie i tam mi pokazuje właściwie czyli że siódmy tydzień idzie...

Do góry