reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Hej,
ależ dziewczyny macie tempo z pisaniem:rofl2: Wcześniej nie miałam czasu na pisanie, a teraz nie nadążam i z czytaniem...
Byłam wczoraj na wizycie u lekarza, ale o tym opisałam w odpowiednim wątku. Powiem tylko że mam dużego maluszka i że też już chyba długo nie pochodzę (a nawet połażę, bo ciężko to już nazwać chodzeniem, prędzej turlanie się:tak:). Strasznie mnie już wszystko boli i brzuszek mi już trochę opuścił się na dół.

BB_Anna
ale super dzień miałaś, ja też niestety nie miałam czegoś takiego a nie w pierwszej ciąży, a nie teraz.
Popieram również założenie nowego wątku.

reklama
Bry:-) nie spię od 3 i już mam za sobą 3 skurcze. Oczywiście przylazły w trakcie przytuanek z mężem. Biedny on:-)

BB Anna:-) super:-)
Moje koleżanki to już prawie na etapie babci, więc nawet o tym nie myślą.

Wzięłam już eutyrox, jeszcze chwila i pójdę śniadanie sobie zrobić, bom głodna. Jak się skurcze nie uspokoją trzeba będzie jechać.

Witam niedzielnie :-)

Kolejna noc w miare przespana, bez skurczy i bólu nóg. Gdyby jeszcze siusiu nie budziło to byłoby super.

Selerowa może Twój Bobasek wziął sobie bardzo do głowy te przepowiednie ginów i rzeczywiście postanowił rodziców uszczęśliwić nawet już nie czekając do końca tygodnia. Albo może stwierdził, że skoro zagląda do niego "stwórca", to teraz on odwiedzi jego.
Trzymam kciuki, żeby wszystko było po Twojej myśli.

BB Anna zazdroszczę koleżanek i imprezki!

Sandra, ale mi zrobiłaś smaka na bułke z pasztetem. Póki co u mnie w domu ani bułek, ani co gorsza pasztetu :-( Ja bym do tego dołożyła jeszcze ogórki kiszone mojej mamy (muszę wysłać męża po nie - tylko 55km ;-)) i keczup.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Ja byłam wczoraj w kinie z moim chłopem i siostrą na "pod mocnym aniołem" super film. Mocny, szokujący, fajny. Polecam :-) W kinie zaliczyłam 2 większe skurcze juz się aż wystraszyłam ale minęło. Przyszłam do domu przeczytałam wiadomość od Ajentki i znów panika i płacz z tą pępowina itd. Przeszłam poważną rozmowę z moim mężulem i się uspokoiłam. Eh dobrze go mieć przy sobie :-)

Joasia:-) stwórca nie zdążył zaglądnąć:-) koniec nastąpił na wstępie.
Myślę, że te skurcze to przez wczorajsze łażenie - cały real, saturn i liroy:-)

Edda, jeśli ten film jest taki jak drogówka to chyba nie skuszę się.
Jeśli cokolwiek Cię martwi jedz do szpitala. Te nerwy nie robią dobrze ani Tobie ani dziecku.

Maja jeszcze śpi. Ja też się zdrzemnęłam, ale muszę śniadanko im zrobić. Dziś dostaną twarożek z rzodkiewką i szczypiorem. Mniam mniam, szkoda, że mi po twarogu cukier szaleje. Swoją drogą to ciekawe- mleka i twarogów nie mogę jeść, śmietany też, ale jogurty naturalne, kefiry, sery żółte jak najbardziej.

Ależ śnieg u nas pada:-)

Hej:-)
Byłam ostatnio u tej położnej- znajoma mojej mamy z lat szkolnych-super babka,taka jajcara...nie zbadała mnie co prawda, popytała co i jak się czuję, że mam się nie bać pierdu pierdu.... Pokazała mi porodówkę -ale chyba pokazała mi tą "swoją" czyli po znajomości bo luksus z wanna chyba na 4 osoby....:)
ale co najważniejsze- zapytała czy tata będzie przy porodzie ja od razu , że NIE. a ona , że jest takie coś( nie wiem cy wszędzie-może jestem zacofana), że od razu po wyjściu małej dają na 2h na brzuch i fajnie by było, zeby pieluszkę na którą będą ją kładli grzał na klatce piersiowej tata wcześniej a musiałby być na sali. No i takim sposobem będziemy razem;))

Małkus no chyba bede musiała:-p

a teraz prośba do naszej Veritki :laugh2: kochana mogłabys zrobic osobny watek na zdjecia maluszkow ale juz bez komentarzy ?? tak jak maja na styczniówkach ... byłby Nick mamuski termin porodu , waga maluszka ,wzrost , płec , godzina i dzien porodu oraz sn czy cc i jesli mamusia wstawi foto to tez ?? mysle ze było by to fajne i przejrzyste .. a tak to trza sie wracac tyle stron zeby zobaczyc pierwszego maluszka ...:sorry2: sorki ze marudze :-p ale widziałąm ze juz ktoras tutaj o to pytała :laugh2:
Juz sie robi :tak:
Szczerze tez myslalam o takim watku mamy podobny na innym miesiacu i bardzo sie sprawdza.
I pytanie co z gnizda dla naszych maluszkow, nie zauwazylam zainteresowania a watek powstal
U mnie o dziwo noc przespana ale podrulm sie lekiem o nazwie ranigaast :-D bardzo dobry :tak:

reklama
Do góry