reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Małkus no chyba bede musiała:-p

a teraz prośba do naszej Veritki :laugh2: kochana mogłabys zrobic osobny watek na zdjecia maluszkow ale juz bez komentarzy ?? tak jak maja na styczniówkach ... byłby Nick mamuski termin porodu , waga maluszka ,wzrost , płec , godzina i dzien porodu oraz sn czy cc i jesli mamusia wstawi foto to tez ?? mysle ze było by to fajne i przejrzyste .. a tak to trza sie wracac tyle stron zeby zobaczyc pierwszego maluszka ...:sorry2: sorki ze marudze :-p ale widziałąm ze juz ktoras tutaj o to pytała :laugh2:

reklama
Marta, a co nam innego pozostało, jak nie pozytywne myślenie?

Brzuch cały czas twardy i często mam skurcze, pewnie efekt dzisiejszego łażenia. Nawet kąpiel nic nie dała. Oj tam, najwyżej zre#lizuję swój plan, a i spełnią się słowa ginów:-)
Jeszcze chwila do insuliny i spać:-)

Kolorowych snów. Niech nie śnią się porody:-)

Selerowa dokładnie, nic więcej tylko myśleć pozytywnie :-)
Właśnie mój mały chyba wyczuwa tatę blisko i już się rozkopuje ze szczęścia. Tylko czemu to mnie ma boleć ;-)

Pochwalę się ze dzisiaj moje kochane koleżanki zrobiły mi niezłą niespodziankę - Baby Shower <3
Miala wpaść jedna z nich na kawę, otwieram drzwi a tam wchodzi 7 dziewczyn i trzy niemowlaki :-)
Wjechały balony, prezenty, ciasta, przekąski napoje. Byłam w szoku, aż z wrażenia dostałam wypieków i nie wiedziałam
co ze sobą zrobić! Było super! Takie chwile są niesamowite i niezapomniane.
Oczywiście wszystko było uzgodnione z moim mężem, zaplanował sobie dzisiaj dzień poza domem,
Nawet moja Mama była wmieszana.
DSC_0738.jpgDSC_0742.jpg

Załączniki

• DSC_0738.jpg
    DSC_0738.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_0742.jpg
    DSC_0742.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry