reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Małkus no chyba bede musiała:-p

a teraz prośba do naszej Veritki :laugh2: kochana mogłabys zrobic osobny watek na zdjecia maluszkow ale juz bez komentarzy ?? tak jak maja na styczniówkach ... byłby Nick mamuski termin porodu , waga maluszka ,wzrost , płec , godzina i dzien porodu oraz sn czy cc i jesli mamusia wstawi foto to tez ?? mysle ze było by to fajne i przejrzyste .. a tak to trza sie wracac tyle stron zeby zobaczyc pierwszego maluszka ...:sorry2: sorki ze marudze :-p ale widziałąm ze juz ktoras tutaj o to pytała :laugh2:

reklama
Marta, a co nam innego pozostało, jak nie pozytywne myślenie?

Brzuch cały czas twardy i często mam skurcze, pewnie efekt dzisiejszego łażenia. Nawet kąpiel nic nie dała. Oj tam, najwyżej zre#lizuję swój plan, a i spełnią się słowa ginów:-)
Jeszcze chwila do insuliny i spać:-)

Kolorowych snów. Niech nie śnią się porody:-)

Selerowa dokładnie, nic więcej tylko myśleć pozytywnie :-)
Właśnie mój mały chyba wyczuwa tatę blisko i już się rozkopuje ze szczęścia. Tylko czemu to mnie ma boleć ;-)

Pochwalę się ze dzisiaj moje kochane koleżanki zrobiły mi niezłą niespodziankę - Baby Shower <3
Miala wpaść jedna z nich na kawę, otwieram drzwi a tam wchodzi 7 dziewczyn i trzy niemowlaki :-)
Wjechały balony, prezenty, ciasta, przekąski napoje. Byłam w szoku, aż z wrażenia dostałam wypieków i nie wiedziałam
co ze sobą zrobić! Było super! Takie chwile są niesamowite i niezapomniane.
Oczywiście wszystko było uzgodnione z moim mężem, zaplanował sobie dzisiaj dzień poza domem,
Nawet moja Mama była wmieszana.
DSC_0738.jpgDSC_0742.jpg

Załączniki

• DSC_0738.jpg
    DSC_0738.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0742.jpg
    DSC_0742.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry