reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Joasia, trzymam kciuki:-) daj znać jak będziesz już jechała na porodówkę:-)

Paola, przeważnie po porodzie dziecko dają mamie na chwilę, potem zabierają na ważenie, mierzenie, badanie, a potem dziecko zniwu wraca na brzuszek mamy:-)

Jutro mam zamiar wypytać o wszystko panią doktor i położną, może uda się też wejść na oddział. Trochę mam stresa, bo teraz dowiedziałam się o przekształceniach kliniki ginekologii i położnitwa szpitala Dzieciątka Jezus, ale nie wiem co o oznacza dl rodzących. Mam nadzieję, że nie będę musiała na biegu szukać innej porodówki.

Biorę się za jakąś robotę, bo syf w chałupie.

Miłego dnia:-) :-)

selerowa- no wiem, ze tak zawsze było a teraz 2 h lezy cały czas, bez mycia badania itd.Pępowinę też już na brzuchu odcinają. Przez te 2 h juz jest pierwsze przystawianie do piersi itd... Fajnie;)

Póki co żadnych bolących oznak nie mam... Nawet brzuch nie twardnieje. Mąż u moich rodziców (w sumie już wyjeżdża), więc jakby się zaczęło musiałabym dzwonić po teścia. Dziś ok. 11:30 urodziła moja kumpela. W piątek na wizycie położna się śmiała, że byłoby fajnie jakbyśmy sobie razem po porodzie w jednej sali leżały. Mam nadzieję, że nie spełnią się jej słowa. No przynajmniej żeby te 37 tygodni minęło. No, ale wiecie co - pisałam Wam kiedyś, że przez moje trzymiesięczne okresy ja mam termin wyznaczony tylko z pierwszego USG i tak z ciekawości zobaczyłam jakbym miała z OM to termin wychodzi na 21.01 :baffled:

Joasia no to cudownie, będziesz następna tuląca swoje dziecko:tak:
Ja musze się pochwalić. Dzisiaj oficjalnie moja ciąża jest donoszona :-D

hej dziewczyny. Przyszlam sie pochwalic moim malenstwem. Zdiecie wrzucilam w watku odpowiednim. Rafael urodzil sie dzis w nocy o 1.25 z waga 3450gram.

reklama
hEJ

Widzę kolejne rozpakowane, niewiem czy cieszyć się czy bać :) gratuluję.

Joasia jak to odszedł? Co to teen lek co wzięłaś?

Selerowa i ty też straszysz skurczami

MYG czyli co 38t ukończony? gratki

u nas leniwa niedziela, mąż ma wolne, najpierw ja wychodne, teraz on na motor pojechał. Potem rodzinny spacerek bedzie. Kupiłam jedną bluzkę do karmienia, wzięłam Mkę mam nadzieję że będzie ok

Do góry