blindwillow
Fanka BB :)
Też się nastawiam na karmienie piersią, ale jak to będzie to nigdy nie wiadomo. Kupiłam laktoator ręczny Tommee tippee. Może się nie przyda. Chociaz właśnie na tej liście ze szpitala mam napisane, żeby mieć laktator (ewentualnie można pożyczyć szpitalny, ale to już wolę mieć swój).
Sandraa82, Mój mały też całkiem często ma czkawkę. Dziś już raz miał A zdarza mu się mieć kilka razy w ciągu dnia. I też się zawsze zastanawiam czy go to nie męczy
Myg, też mi często tak duszno i tylko okno bym otwierała...
Selerowa, a jak Twoje bóle brzucha?? Nadal są? Byłaś na KTG? Mi ginekolog powiedziała, że ten kłujący ból to nic takiego. I że teraz w końcówce ciąży, to już takie bóle będą męczyć. To mnie pocieszyła
Sandraa82, Mój mały też całkiem często ma czkawkę. Dziś już raz miał A zdarza mu się mieć kilka razy w ciągu dnia. I też się zawsze zastanawiam czy go to nie męczy
Myg, też mi często tak duszno i tylko okno bym otwierała...
Selerowa, a jak Twoje bóle brzucha?? Nadal są? Byłaś na KTG? Mi ginekolog powiedziała, że ten kłujący ból to nic takiego. I że teraz w końcówce ciąży, to już takie bóle będą męczyć. To mnie pocieszyła