reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Wstałam i ja. Ostatnimi czasy mam takiego lenia że siebie nie poznaje ale dzisiaj musze się za siebie zabrać a raczej za mieszkanie bo za chwile będzie z tego melina:confused2: Jade zaraz do laboratorium, mam nadzieję że kolejek znowu takich jak ostatnio nie będzie:eek: Pisałam wczoraj że nic się z moją szyjką nie dzieje więc do terminu najpewniej donosze a ile nie przenosze :-p dzieciuch duży to gin powiedział że na następnej wizycie coś pokombinuje-cokolwiek to znaczy. A to badanie GBS mnie bolało:szok: ale jak mu powiedziałam że boli to potem zdziałał cuda i przestało boleć.
Miłego dnia wszystkim ;-)

reklama
Witam:-)
Magdalena, widzę, że przyzwyczaiłaś się do tego, że to ja zaczynam dzień:-)

Obudziłam się o 4, ale nie miałam siły nic napisać. Ledwo wyprawiłam dziecię do szkoły i usnęłam. Siły nadal brak. Miałam iść do fryzjera, ale nie dam rady. Może jutro.

Myg, a miałaś robiony z pochwy i odbytu? Bo ja mam mieć robione w poniedziałek i tak się zastanawiam czy mam jechać sama zy jednak poprosić ojca o podwózkę.

Chustę kupiłam dla Mai, ale chustą to jest tylko z nazwy, bardziej nosidełko, w którym darła się niemiłosiernie. Mam jeszcze po siostrzeńcu, ale to już dla ciut starszego malucha, akurat na wakacje będzie.

Muszę dziecku pieczarkową ugotować, więc zmykam.
Miłego dnia:-)

Hej. Dużo dziewczyn dziś ma wizyty więc trzymam kciuki :-) Ja tam fajnie spałam w nocy, ale obudzilam się o 5 siku i jakoś zaczęło mnie mulić. Wątroba bolała i żołądek tez no i zorientowałam się że mała kopie niemiłosiernie w tych stronach więc to przez to. O 6 dopiero zasnęłam a o 8 domofon mnie obudził. Jakiś gamoń z ulotkami wrrrr a tak chciałam pospać jeszcze dłużej.
Jutro morfologia i posiew moczu.

Chusty raczej nie będę kupować. Chyba, że dostane od kogoś w prezencie to będę próbować.

Myg jak mi pobierał wymaz z pochwy to też bolało.

Biorą sobie Wasi lekarze dodatkową kasę za pobranie próbki? Bo u mnie 20zl bierze i muszę sama dostarczyć do labo. Zbadanie jakoś 35zl. kosztuje.

Myg, dzięki:-) pomyślałam tylko, że jeśli bolało to może będę miała problem z jazdą, ale rozumiem, że to chwilowy ból.

Ja to nawet nie wiem czy będę płaciła. Mam wykupione dodatkowe ubezpieczenie w lux-medzie i do tej pory za nic nie płaciłam, bo wszystko jest w abonamencie.

Czekamy na info po wizytach:-)

ja miałam pobierany ten posiew i nic nie płaciłam w dodatku nawet nie wiedziałam kiedy mi go lekarz pobrała jedynie co to muszę go sama odebrać za tydzień...

z sobotę mam pierwsze zaliczenia a tyle razy byłam nie obecna na uczelni że nie wyrabiam się z pisaniem zaległych referatów:wściekła/y: najgorsze że w domu dalej jest bez kompa i jedynie spisuję sobie z tableta na kartkę a potem u mamy przepisuje ale mam nadzieję że już na miesiąc komp będzie bo muszę zacząć pisać pracę mgr :wściekła/y:

Hejjj!

U mnie dzisiaj intensywny dzień! Ogarnełam domek, zrobiłam tort na męzowe urodziny, obiadek już zrobiony, zostało tylko surówkę zrobić ;-) teraz sobie leżę i odpoczywam.

Joasia :biggrin2: Doobre :biggrin2:;-)

BB_Anna Gratuluje skończonego 37tygodnia! Nie masz się już o co martwić - ciąża donoszona ;-) Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę &&&

Marta jestem takiego samego zdania jak Ty jeśli chodzi o używanie golarek mężów.... Nie wyobrażam sobie czegoś takiego... Albo nie wyobrażam sobie jak męzu goli sobie buśke a tam łoniak żony......! :-D

Grzechotka witam w klubie! Na plusie mam tyle samo i 4 kg przybrałam właśnie przez Święta! Aż gin ostatnio się śmiała że żałowałam sobie w Święta <gdzie mam dietę cukrzycową!> ;-)

Myg a co za cuda Twój lekarz zdziałał że później nie bolało Cię to badanie? Dla mnie to badanie było trochę takie nie przyjemne, ale mnie nie bolało ;-) Widzisz wiedziałam ze wszystko będzie dobrze z tymi szyjkami! Moja też ma o dziwo 3 cm i jest zamknięta a przez ostatni miesiąc się nie oszczędzałam..

Edda u mnie badanie na GBS tylko z pochwy miałam.. Lekarz nic nie wzieła za to że mi pobrała próbkę a w labo zapłaciłam 18zł...

Sylwia a niewiem co on tam dłubał:-D Na początku tym plastikiem co wszystko widzi wiercił ale jak mu powiedziałam że boli to uznał że jestem z tych co trzeba szybko i po krzyku, tak tez zrobił. Chodze prywatnie za pobranie nic nie płaciłam, dzisiaj zaniosłam do labo i 20zł wzieli. Zaczełam sprzatać, od listopada robił to mąż :-p ale jakoś się trzeba rozruszać i powiem wam:shocked2: troche umyłam kuchenki i już zadyszka. Zostało mi odkurzanie ale to jak maż się obudzi i pranie musze powiesić.
Młoda się ostatnio często uaktywnia i daje popis swoich wygibasów, aż miło:laugh2:

reklama
No to macie fajnie że nie musicie płacić za to. Ja też chodzę prywatnie a sobie dodatkowo za pobranie liczy.

Mnie bolało przy pobraniu pewnie dla tego, że byłam spięta, ale nie był to ból nie do zniesienia.

Do góry