reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Magdzik super że pracę dostał!!!
myg nie wspominaj mi o goleniu bo mnie to jeszcze dizś czeka bo jutro wizyta :-D to dla mnie teraz katusze heh szkoda że męża nie ma bo by mnie wyręczył :-)
Selerowa my 1% podatku też zawse przekazujemy na córkę kuzyna. A to porównanie do Kalisza...ja też bym na to nie wpadła :-D

reklama
Ja na wizytę półtora tygodnia temu się ogoliłam, a mąż tylko dogolił tam gdzie ominęłam. Jak na razie nie czuję się na siłach do tego typu zabiegów, więc może następnym razem będzie miał większe pole do popisu ;-)

W tym naszym nowym mieszkaniu tuż nad wanną wmurowane jest olbrzymie lustro. Mieszkanie jest z rynku wtórnego i łazienka była remontowana 3 lata temu, dlatego nie zmienialiśmy. Od razu stwierdziłam, że to lustro jest strasznie niepraktyczne, bo cały czas będzie lane wodą podczas kąpieli, ale ostatnio właśnie odkryłam, że jest ten jeden plus, że stojąc w wannie można się w 90% ogolić ;-)

Magdzik - super wieśći.
Mój mąż na prośbe golenia się tylko zachichotał i powiedział że może potrzymać mi lusterko ;-/ wiec ja na ślepo ...byłoby łatwiej gdybym miała większą wannę bo w tej już się nie mieszcze.

ja tez gole sie na oslep .. i o dziwo wychodzi mi to dosc ładnie :rofl2: wogole to włosy w ciazy rosna mi strasznie powoli i gole sie od wizyty do wizyty :laugh2: czyli co 3 tygodnie:happy:

Ja też jutro mam wizytę u gina i też w związku z tym czeka mnie golonko :)
Też robię to na oślep ale jutro chyba użyję lusterka co by jakiegoś kłaka nie zostawić.

Dzisiaj za to miałam endokrynologa - wyniki idealne i co ciekawe do porodu mam brać Euthyrox 125 a dzień po porodzie już 50.
Dla dziewczyn tarczycówek - biorąc ten lek można karmić piersią. Doktorek poopowiadał mi co nieco o przypadkach niedoczynności u noworodka i co wtedy ale podobno zdarza się to bardzo rzadko.

ja już się nie gole zakupiłam kremy do depilacji i tak sobie radze oczywiście wychodzi całkiem łysa glaca ale lepsze to niż gimnastyka jak ma się dwa kręgosłupy :-)
Selerowa podeślij ten link o Natalce ja co roku tak na oślep przekazuje to mogę w tym przekazać dla twojej rodziny, na szczęście u mnie w rodzinie nie ma potrzebujących.

Ja sie gole z lusterkiem ale ostatnio wpadłam na pomysł podkradnięcia mojemu M maszynki elektr do golenia i jakos poszło :-p
Zakupiłam dziś monitor oddechu-udało mi sie wychaczyć Angel Care AC300 za świetną sumkę.Normalnie kosztuje 379zł nowy a mi sie udało kupić nówkę za 185zł :D -odkupiony.Nawet folie ma jeszcze. Udało mi sie jeszcze zakupić baldachim ze stelażem plus 3 ochraniacze do łóżeczka za 4 dyszki :) w stanie bdb. Ale co sie naszukam to moje :-pFajne bodziaki są na promo w Auchanie.

reklama
Magda ale ci dobrze z tym kremem do depilcji. Jak jak się już troche bardziej wydepiluje to czuje już ból i początek zapalenia dróg moczowych, u mnie łysina nie wchodzi w gre w ciąży bo sie wrażliwa zrobiłam :-p
Sandra nastpnym razem tez spróbuje golarką od mężula, może chociaż trymetr wystarczy :tak: Ale tak co wiedzieć nie bedzie bo mnie zlinczuje :cool2:

Do góry