reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Beti jak narazie czuje sie świetnie,tylko brak apetytu mi doskwiera ,a u Ciebie jak z samopoczuciem ?

Kasiaczek trzymamy &&&& za wizytę

myg no to razem czekamy na deszcz :-)

jejciu tak pojadłam gołabkow ze zaraz pekne :-p ale były tak pyszne ze powstrzymac sie nie mogłam :zawstydzona/y:

Kasieczek trzymamy kciuki za jutrzejsza wizyte &&&&

edyta no ja wlasnie poki co ok ale to wczesna ciaza jest. ale mam jak ty brak apetytu. i o dziwo nie chce mi sie slodkiego a uwielbiam!!!! ostatnimi czasy to codziennie pol tabliczki czekolady zjadalam:)

ja moglabym jesc caly dzien, dzis bylismy u chinczyka zjadlam z 5 talerzy, ledwo sie ruszalam, ale zauwazylam ze slodkie jak kochalam to teraz musze troche mniej bo mnie mdli troche po nim. co nie przeszkadzalo mi zjesc 2 lyzki nutelli prosto ze sloika :shocked2::tak::-D

Monila - aleś mi kobieto narobiła smaczycho na gołąbki :szok: Aż mi ślinka cieknie...

U nas dalej gorąco i okropnie duszno, coś mnie dzisiaj mdlić zaczęło i trzyma do tej pory... Bleeee....:baffled:

Kasieczek - trzymam kciuki moooocno zaciśnięte &&&& Będzie dobrze :tak::-D

Beti i oby samopoczucie juz takie zostało ;-)

Monila,Verita macie niezly apetyt :-p

Ja dosc duzo przybieram na wadze w ciazy ,takze teraz zamierzam pilnować to co jem ,co prawda teraz waga jest ok ale co to bedzie pozniej i czy po porodzie szybko zgubie kg ? :dry:

ja na apetyt nie narzekam ale niestety ciągnie mnie bardzo do smażonego i tłustego a nie powinnam bo w zeszłym roku stracilam woreczek żółciowy z powodu kamieni a w ostatniej ciązy miałam cholestazę więc teraz od początku powinnam trzymać lekkostrawną dietę:sorry2:

dzisiaj znowu zaliczyłam 2 godzinną drzemkę, kurcze szkody mi tego straconego czasu na spanie ale to silniejsze jest odemnie:tak:

wstajecie w nocy do toalety? ja standardowo zaliczyam pobudkę na siku o 4.00 rano ,nie jestem w stanie przespać całej nocy...masakra!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry