reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Mnie wczoraj brzuch bolał tak, że maskara, mnie dodatkowo kłuje przy wypróżnianiu :dry: aż boje się czasem do łazienki chodzić. Mam nadzieję że to rozciąganie się macicy ale jak mnie boli brzuch jak na @ to się boję.

reklama
malkus nic nie poradzisz bedzies sie stresowac. choc pozniej juz to troche minie, zwlaszcza po tych 12 tygodniach:) a to lucie to czemu myslisz?

u mnie poki co z objawami cisza ale czekam na punkt 5 tydzien:/ az sie boje... troche mne brzuch pobolewa i oslabiona jestem, w glowie sie kreci. ale to rownei dobrze od pogody mze byc.

niestety nie - norma niby max 34, no ale u mnie zdiagnozowane Hashimoto, wiec się spodziewałam - zobaczymy co endo powie. A Hashi - to choroba autoimmunologiczna, ogranizm atakuje sam siebie zdrowe komórki, nawet fasolinke.. także musze mega uważac, no i rzecz jasna brac leki.

Witajcie :)
Ja dzisiaj po ostatniej nocce, spałam do 14 :-) a potem dentysta, było spokojnie :tak: Jak narazie zero mdłości, apetyt normalny,chociaż właśnie zjadłam mizerie całą :-) cały czas mam smaka na jogurty kefiry maślanki a najbardziej to koktajle:szok: ale to chyba bardziej z tej pogody. U mnie dalej skwarr czekamy na deszcz :cool:

reklama
edyta wazne, ze choc troche zjadlas! a jak sie czujesz?

myg ja pamietam w pierwszej ciazy obrzydzalo mnie tluste i slodkie. mialam ochote tylko na salatki i zdrowe jedzenei:) choc to na pewno tez przez wymioty. obus sie deszczu doczekala!

Do góry