reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Hejka

z okazji swiąt BN

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie WAM spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie WASZE marzenia.

reklama
Mamusie lutuweczki dawno mnie tu nie było ale z okazji Świąt chcę złożyć życzenia dla wszystkich oczekujących mamusiek

Niech ten szczególny czas Świąt Bożego Narodzenia
będzie dla Was okazją do spędzenia miłych chwil
w gronie najbliższych,
w atmosferze pełnej miłości i wzajemnej życzliwości,
a Nowy Rok, by stał się czasem
spełnionych marzeń i nadziei.

Witam.
U nas święta przechorowane. Mala wczorajsze rano skończyła na antybiotykach. Ja non stop zgaga plus wymioty. Oczywiście to nie zatrucie jak mozna siw domyślać tylko końcówka ciąży. Meczymy się okrutne mam nadzieję caly taki rok nie będzie.
Miała któraś takiw problemy obojętnie co zjem lub nie ląduje w ubikacji głowa w dół??? To może być groźne??

KOCHANE WCZORAJ NIE ZDĄŻYŁAM WAM ZŁOŻYĆ ŻYCZEŃ

ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, POCIECHY Z DZIECI I TYCH BRZUSZKOWYCH JAK I DUŻYCH, DOTRWANIA DO BEZPIECZNYCH TYGODNI CIĄZY <choć i tak wiem że wszystkie dotrwamy> SZYBKIEGO I MAŁO BOLESNEGO PORODU BEZ KOMPLIKACJI I WSZYSTKIEGO TEGO CO SOBIE KAŻDA Z NAS WYMARZYŁA!!!!

Verita no to nie wesołe te święta dla was oby jak najszybciej opuściły was te choróbska u nas też mały zaczyna się dusić aż muszę mu wziewy dawać do tego dalej na antybolu leci

my wczoraj i dziś u mojej mamy byliśmy a jtr mam zamiar siedzieć w domu i odpoczywać po tych Świętach ;-) idę się relaksować w wannie ;-)

Mam nadzieje, ze spedzacie radosnie te Swieta:) U Nas radosne świeta, no ale niestetety dolaczam sie do verity... Tyle smakolykow na stole a mnie mdli na ich widok.. Jedyne co dzis zjadlam to owoce...

reklama
Do góry