Anamari82 moja dzidzia teraz to sie dopiero rusza, albo tak naprawdę teraz to jak już jest taka duża, to ją dobrze czuć. Dziś na ktg co chwilę gdzieś się jeszcze przekręcała, co widać na zapisie serduszka, choć na USG widziałam, że miejsca mało co (cała wizyta opisana w odpowiednim dziale).
Nasze pociechy mają już długie nogi, więc robią wszystko, żeby wykorzystać reszte miejsca jaka im pozostała i nas skopać
te 3 ciąze poprzednie jakos zniosłam
tez mi sie wierciły ale to 4.to dopiero daje mi popalic
anamari ty sie nie przejmuj tymi kg i tym ze masz brzuszek wiekszy niz w poprzednich ciazach bo najwazniejsze jest to ze maluszek zdrowo rosnie a z reszta poradzisz sobie po porodzie
u mnie mały tak kopie jak zwariowany ... tylko ze teraz te kopniaki sa coraz bardziej bolesne niz przyjemne
a bo ja ostatnio ciagle marudze
meczy mnie zuten stan,odliczam tygodnie
w 37.mogłabym juz nawet rodzic to ciąza juz donoszona
wiem,ze dziecko samao wie kiedy ma wyjsc ale mnie juz patrzenie na brzuch..irytuje
starsznie sie obawiam ze bedzie mi brzuch zwisał
jak urodziłam Nataszke i byłam juz na połzozniczym,przywiezli po mnie mlodsza laske
ona po 2 dziecku atka jej brzuchwisiał
jakos znosze to ze piersi wielkie ze zwisająbez stanika
ale nie zniosłabym gdyby brzuch mi zwisał
no mam nadzieje ze z malcem OK
Witam
))
Moj maluszek mam wrazenie, ze nic nie spi, kreci sie i wierci, rozpycha. Zaczyna troche bolec ale i tak to jest mega fajne uczucie
A jak moj maz zaczyna mowic do synka to ten o malo mi z brzucha nie wyskoczy, Mezus chwali sie wszystkim i dumny strasznie, ze synek sie wyrywa do niego
Zgaga to chyba nas tu prawie wszystkich dopadla:/ jeszcze Sylwester i z gorki
hah
moje to jak sie wierci toczuje kazdyruch
a jak mąz przylozy reke to..cisza
mowie-boisie ciebie
A on-jaktomozna ojc sie bac?
ale wczraj jak reke przylozyl to cisza tez a potem sam czul jak sie wierci haha
Dziewczyny, mnie też męczyła w Święta okropna zgaga. Mimo, że się nie objadałam tak bardzo...już nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić. Siedzieć, leżeć czy chodzić...
Co do ruchliwości małego, to mój też jest baaardzo ruchliwy....rozpycha się w tym brzuchu jak tylko może. Ale jednak to jego wiercenie się cieszy mnie bardzo
anamari82 podzielam Twoje zdanie "niech już nastanie LUTY'
no grudzien sie konczy juz,jeszczestyczen wytrwac a jak luty nadejdzie juz bedzie blizej konca ciązy