reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Magdzik u nas na szczęście z tego co pamiętam tylko chrzestni muszą iść do spowiedzi przed chrzcinami więc to mnie chyba ominie ;-)
Joasia masakra z teściami.Mój to sam by komentował takie zachowanie a nie jeszcze ze mną się kłócił. Zresztą, jak mu się podoba to może niech wróci do rodziców? Dobra tam, nie denerwuj się, bo to też nie pomaga dla naszych szyjek (a najlepszym przykładem jestem ja co opiszę zaraz w odpowiednim wątku).

reklama
Wpadam na chwilke do was bo dzis od samego rana na pełnych obrotach i kregosłup teraz mnie tak boli ze masakra .. ale coz zrobic ... jutro pewnie nie da mi sie tutaj wejsc ... wiec juz teraz zycze wam Spokojnych , radosnych Świat spedzonych w rodzinnym gronie ... oraz tego abysmy wszystkie donosiły maluszki do 36tc a potem niech sie dzieje co chce :-D

Jeszcze śpicie, a ja wpadam złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia - zdrowia, pomyślności w każdej dziedzini życia, miłości i dobra, uśmiechu i wiary w ludzi, ale przede wszystkim wytrwania w dwupaku do bezpiecznego dla naszych maluchów tygodnia i łagodnego i bezbolesnego porodu :-)

Nie śpię od ponad godziny, pewni pózniej padnę.
Pozdrawiam:-)

merry.jpg

Wszystkiego najlepszego na Święta dla Was i Waszych bliskich...

Załączniki

• merry.jpg
    merry.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 21
reklama
Do góry