reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Witam,

Jestem również po wizycie u ginekologa. Na badaniu usg niestety było widać tylko pęcherzyk :( Z uwagi na moje wcześniejsze poronienie ma badać przyrost hormonów w przyszłym tygodniu i ponowna wizyta za dwa tygodnie. Wtedy też dostanę L4. Prosiłam aby dano mi już je wczoraj, ale lekarz powiedział, że chce najpierw stwierdzić prawidłową ciążę i wówczas wystawi zwolnienie lekarskie. Muszę jakoś przeżyć jeszcze te dwa tygodnie w pracy a stres tam mam niesamowity...

reklama
Katia - robie ostatnią. Bo musze być pewna czy ładnie przyrasta, gdyż mam problemy z tarczycą, oraz wysoki eprzeciwciała antyTPO wskazujące na Hashimoto - choroba autoimmunologiczna - organizm atakuje sam siebie, swoje zdrowe komórki, moze odrzucić przeszczepy jak i fasolinkę...

Wiec - tak nie dajmy się zwariować - masz rację, ale u mnie trochę inna kwestia i chyba rozumiesz :)

A Kasiaczku to nie wiedziałam, ze sprawa tak wygląda :) Na pewno ładnie wszystko przyrośnie :)

Loma nie rozumiem dlaczego lekarz nie dał Ci zwolnienia. Przecież w takiej sytuacji to tym bardziej powinnaś wypoczywać. A co do pęcherzyka, to pewnie owulacja się opóźniła. Za dwa tygodnie będzie piękne serce :) To czekamy na wyniki bety

WItam :-)

ja juz od rana zajadam pysznego paczusia , ahh takiego miałam smaka ze mezus przed praca musiał zesjc do piekarni:-p

Katia ja na dzis mam takiego plana ze ide do tesciowej i bedziemy robic gołabki :-p chodza za mna juz 5 dzien ;-)

Loma trzymam kciuki za nastepna wizyte i za serduszko :&:& kurcze co za lekarz nie dał ci l-4 ;/:wściekła/y:

Hej kochane;-)

Niestety dopadło mnie przeziębienie - ból gardła...Zakupiłam sobie tantum verde w aerozolu i psikam i jest odrobinę lepiej. A wszystko przez klimę w pracy:( Powinnam pójść na L4 bo nie wskazane jest się tak przeziębiać w moim stanie...

Mimo wszystko życzę Wam Miłego Dnia ;-)

ni_kusia zdrowka :* no moze wato pomyslec o l-4 w takim razie;-)

jejciu znowu taki skwar , ale ponoc od jutra załamanie pogody:-p a szkoda troszke bo miałam ochote na gilla :-)

Beti dzięki bardzo za artykuł:)
Monila cieszę się że wszystko OK :) a serduszko na tym etapie tylko widać, słychać chyba dopiero po 10 tygodniu:)
Loma rzeczywiście dziwne że Ci nie dał zwolnienia, ja ze względu na stresującą prace też poszłam na L4.

Moje plany na dziś to wielkie pranie :D:D a w między czsie jakiś obiadek i leniuchowanie....gorąco jest tak, że się nie da wytrzymać... pieska idę nakarmić :)

małkus tak serduszko tylko widac ale biło regularnie :-) lekarz powiedział ze bije jak dzown :-p

ja tez włąsnie pranie robie a włąsciwie to samo sie robi :-p koło 13 musze podejsc do kolezanki dac jej moje l-4;-)

reklama
Verita wesoło masz pewnie z coreczka:-) ja nie zauwazyłam zebym przytyła albo spuchła jak narazie :-p jem wszystko na co mam ochote , najwyzej po ciazy zrzuce zbedne kg :-p po pierwszej ciazy udało mi sie szybko zrzucic to co mi przyszło w ciazy a nawet i wiecej , ale napracowac sie musiałam :-)

Do góry