reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

nikusia witaj w klubie! ja tez przeziebiona, gardlo piecze:( u mnie w pracy w pokoju nauczyc tez klima:( ale musze jeszcze tydzienw ytrwac:)

monila a u mnie nie ma skwaru, chlodek, wrecz na dlugi rekaw. wczoraj upal dzis zimno:/ co za pogoda...

loma tak jak pisalam wczesniej u mnie w 6 tyg tez byl tylko pecherzyk a owilacje mialan na pewno w polowie cyklu czyli okolo 14 dnia:) nic sie nie martw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Beti tobie tez zdrowka zycze :*zazdroszcze tego chłodku:-p ale u nas ponoc od juta ma byc załamanie pogody;-)

czesc dziewczyny
zdrowka dla chorych

u mnie wczoraj skwar i bylam opadnieta po tym jak młody mnie przeciagnal po placach zabaw,skad u dzieci tyle energii?
poza tym wieczorem się objadlam czereśni i tak mi wyrzucilo bruch ze szok,co najmniej na 6 miesiąc wyglsdalam

Beti, NI kusia - To ja wiam w klubie bolących gardeł - ale mnie najbardziej z rana i z wieczora, ale póki co nic nie biorę! cytrynka może zadziala :) domniemam iz przedz to ze mój uchyla okno na noc bo mu gorąco!

Verita - ja mam tylko brzuch wzdęty!

U nas upał ze hej! ja po badaniach i zakupach, myślałam ze w sklepie odpłyne! tak mi słabo bylo z tego skwaru!

sylwia ja tez zastanawiam sie czasami skad w dzieciach tyle siły , moja chrzesnica ma 4 lata i zawsze jak jestem u niej albo ona u mnie to mnie wykancza , a to chce zebym z nia tanczyła a to zebym jej karuzele robiła , a to plac zabaw , czasami padam z sił a ona mowi ciotka no chodz sie bawic :-p hah i wtedy robi mi sie jej szkoda i ide dalej sie bawic choc juz sił nie mam;-)

no i wąłsnie teraz bedzie problem bo nie bede mogła sie juz z nia tak intensywnie bawic , trzeba jej to jakos wytłumaczyc , tylko jak ? ona taka rozpieszczona zawsze dostaje to co chce ... ojj cos mi sie wydaje ze pogniewa sie na mnie ...

Monila - spróbuj wytłumaczyć chrześnicy, że w brzuszku masz dzidziusia i takie dzikie harce mogłyby mu zrobić krzywdę. Mój synek miał niespełna 2 latka jak byłam w ciąży i rozumiał :tak:

U nas taki skwar, że oddychać nie ma czym. Teraz jest 30 stopni w cieniu :no:
Maluchy wyrozbierane, buszują pod domu, bo z polka uciekliśmy już o 9tej:cool: Ja chcę trochę chłodku!!!:baffled:

Czesc dziewczyny ,chcialabym dołączyć do Was ...termin z OM wychodzi mi na 24 lutego,ale sądzę ze ciaza jest młodsza ,mój najmłodszy synek tez jest z lutego...pozdrawiam :-)

witaj Edyta
u nas tez upal,nawet nie wychodzę na balkon bo się usmażę,za to od wczoraj rana wentylator pod sufitem chodzi non stop
jutro zaliczymy chyba dzialke i zrobimy grilla a w niedziele Aqua park,nie odpuszczę już

kurcze musze odmrozić i wyczyscic lodowke ,chce pomrozic trochę owocow do ciast ,no i fasolke szmaragowa

reklama
Hej!

Co za skwar, u nas cały weekend tak ma być,tylko wieczorami burze.Jak dla mnie super bo dziś popołudniu śmigamy na działkę nad jeziorko na cały weekend. Dziewczyny ale Was porozkładało, zdrówka wszystkim. Polecam syrop dla kobiet w ciąży *spam*, mi pomagał w przeziębieniu w poprzedniej ciąży i w tej też mnie na samym początku złapało i było ok.W ogóle to muszę się brać, przed chwilką wróciliśmy z synkiem z zakupów, chcę upiec placek z rabarbarem i truskawkami, żeby wziąć na wieś i jeszcze spaghetti na obiadek.Nic,muszę się ruszyć.Udanego weekendu wszystkim życzę bo tam pewnie nie będę zaglądać bo zasięg nijaki.
Witaj edyta :-)

Ostatnia edycja:
Do góry