reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Verita ja też czuje sie spuchnięta i to bardzo tym bardziej że problem z zaparciami dalej nie minoł :zawstydzona/y:

mam juz dośc ..boli mnie juz mega brzuch ... wczoraj zjadłąm chyba z 6 ogórków kiszonych popijałam wodą z i jeszcze do tego kefir pól litrowy .. zagryzłam to suszonymi śliwkami.. i nic... syrop jaki mi moja lekarka pozwoliła wziąśc to taki dla noworodków ... masakra wykończy mnie to ..
Przez to chyba w 10 tyg juz bede miala brzuch przy czym w 1 ciązy do 27 tyg mialam tylko 4 kg na plusie ..

Monila
chrześnicy jakoś to wytłumaczysz ... zobaczysz jak sie ucieszy że w brzuszku masz dzidziusia :-D moj synek codziennie tuli sie do mojego brzucha i całuje go ... jest taki szczęśliwy ..

reklama
Witaj Edyta

Jej, skąd Wy bierzecie tyle siły i energii? Tu sprzątanie, tu ciasta, tu zakupy, a ja leżę i leżę. Z wielkim bólem i na raty rano ogarnęłam kuchnię i łazienkę. Miałam przy tym masakryczne mdłości i już byłam przekonana, że przywitam się z muszlą klozetową :/ Teraz jest ok, ale jestem słaba i rozdrażniona.

My weekend spędzamy w mieście. Na jutro mamy zaproszenie na grilla i mam nadzieję, że będę dobrze się czuć.

Odpoczywajcie Dziewczynki :)

edit: Hai współczuję Kochana :( :( nie mam pomysłu co CI poradzić, bo wszystkie znane mi sposoby już wykorzystałaś :( Może zjedź jabłko i popij colą?

edyta01- witaj na lutówkach :) widzę że też czekasz na czwartego maluszka tak jak ja :))

u nas przyjemnie się ochłodziło dzisiaj. Mdłości mam bardzo słabe na szczęście więc daję radę funkcjonować i mam wilczy apetyt!

wczoraj myślałam że się wykończę alergia jeszcze nigdy w życiu aż tak mi nie dokuczała nos mam jak menel cały czerwony i spuchnięty oczy załzawione masakra jakaś i nawet żadnym lekiem nie mogę się poratować a poza tym to bym nic innego nie robiła tylko spała i jadła a jeszcze mały mi strasznie daje popalić niby do 15 w żłobku ale później daje czadu ostatnio mąż zabrał go na 2h do parku potem ja z nim poszłam na godzinkę na plac zabaw i byłam pewna że jak przyjdziemy do domu to padnie jak pies pluto a tu o 22 musiałam go już na siłę kłaść spać
lecę robić zadania z anglika bo w życiu nie zaliczę tego semestru :-(

Sylwia dzieki ;-) jak tam synus ?

Kasiaczek powiem Ci ze sledzilam twoje testowanie,ponieważ tak jak ty mialam plamienie a pozniej 1 dzien krwawienia przed terminem @ i coś mi nie pasowało...w ostatniej ciazy mialam krwawienie przez 7 dni co wzięłam za @ co było błędem ,wtedy o ciazy dowiedzialam sie w 8-9 tc.

Happymama tak wyszlo ze to czwarty maluszek i nie ukrywam ze sie ciesze,tym bardziej ze mieliśmy zacząć staranka po wakacjach...a tu taka niespodzianka :tak:

Dzieki za mile przywitanie

Czesc dziewczyny ,chcialabym dołączyć do Was ...termin z OM wychodzi mi na 24 lutego,ale sądzę ze ciaza jest młodsza ,mój najmłodszy synek tez jest z lutego...pozdrawiam :-)

Edytko w tym watku tez cie bardzo goraco witam i jeszcze raz sciskam.

dziewczyny nie wiem jak to jest ale rano mam kaszel i gardlo mnie boli, potem przechodzi, poza tym u mnie jest upal i ja wymiękam, mdlosci sa ale zelzaly po odstawieniu lutki.

Edyta - a jak dostałam na poczatku to nie dowierzałam do końca ze to @ może być bo słaba jakaś, a gin powiedział - miesiączka :) no jednak się nei sprawdziło :)

reklama
Edyta - a jak dostałam na poczatku to nie dowierzałam do końca ze to @ może być bo słaba jakaś, a gin powiedział - miesiączka :) no jednak się nei sprawdziło :)

Kasiaczek złego gina pytalas :-p

Kasoku Witaj ...dobrze ze mdłości są mniejsze ,na początku ciazy przeważnie coś łapie ,a teraz macie upały i pewnie przeciagi są i o przeziębienie nie trudno ...

Do góry