sandraa82
Fanka BB :)
Weekend-wszystkie lutóweczki wybyły
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anamari - wmioty i nudności od poczatku, lezenie lipiec, sierpień, wrzesień i praktcznie pazdziernik, 3 pobyty w szpitalu przez krwawe wmioty, ciągle dieta lekkostrawna. i tak juz na kacu przez 6 miechów!! dlatego troche to odbiega od mojej wizji stanu błogosławionego dopiero od ok 3 tg wychodze z domku na krótkie spacery.
Boziu jak mnie kręgosłup dziś boli aż nie idzie wyrobić:-( my dziś praktycznie cały dzień poza domem bylíśmy u znajomych którzy mają miesięczną córeczkę taka mała kruszynka już się nie mogę doczekać swojej niespodzianki ;-)
jak wracaliśmy to pierwszy raz mój mały synek swoją dziecięcą szczerością mnie zaskoczył jak jechaliśmy autobusem Pani ustąpiła nam miejsca posadziłam tam Kacpra a obok siedział starszy Pan który nie załadnie pachniał a mój gaduła na cały autobus krzyknął że ten Pan strasznie śmierdzi pierwszy raz młody wywinął taki numer i wiem że dzieci mówią co myślą ale już dawno nie spaliłam takiego buraka potem podeszła do nas Pani i mówi że ten Pan śmierdzi ale jej głupio było to na głos powiedzieć
jak tłumaczycie dzieciom że nie wypada tak dosłownie mówić takich rzeczy?