reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Witajcie :tak:

Edda Wszystkiego co Najlepsze na Nowej Drodze Życia!!! ;-)

Magdzik ale się naśmiałam z historii z Twoi Synkiem, Na szczerość dzieci chyba nic się nie poradzi ;-) możesz najwyżej podpowiedzieć Jemu żeby mówił Ci na uszko jak coś takiego zauwazy:tak: chciałabym zobaczyć mine ludzi siedzących w tym busie haha

Myg, Monila no to licze z Wami choć mi do 30tc jeszcze brakuje :-p Dojdziemy spokojnie do tego 36 tc choć w moim przypadku to się dotoczę :-D

Selerowa to tak jak u nas w pokoju, w ogóle nie jest ustawny :-( ale jakoś pokombinujemy i się pomieścimy ;-) uwielbiam krupniczek ;-)Ja wizytę u diabetolożki mam w środę - liczę jednak że będzie wszystko dobrze bo ostatnio cukier mam prawie w normie ;-)

Eve trzymam mocno kciuki, wracajcie szybciutko do zdrowia, bardzo dobrze że jesteś w szpitalu podleczą Cię i naładujesz się energią, pisz do nas co i jak !;-)

Dzisiaj u nas mega leniwa niedziela, ale co się dziwić jak od rana ponuro, teraz leje deszcz i wieeeeeeeje tak że gałęzie zrywa z drzew, no ale co się dziwić jesień. Mała dzisiaj cały dzień leży w poprzek i chyba pierwszy raz tak wyraźnie to czuje nóżki chyba ma głeboko w prawym boku ;-) w środę mam usg więc zobaczymy co słychać u małej gwiazdeczki ;-)

reklama
eve trzymajcie sie. Zdrówka i szybkiego powrotu do domku.
Ja tez mam problemy z morfologią. I zjadlam już całe opakowanie tabletek i nic nie pomagają mi i moja gin mi dała nowe a jak mi tez nie pomoga to mnie do szpitala położy. Do tego dochodzi brak magnezu i tez mam zalecenie 4 tabl MgB6 na dobe.

edda89
Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Życia :)

Ja dziś zakupiłam pare rzeczy do maluszka. Kupiłam pieluchy tetrowe bo trafiłam na promocję za 1,99 za szt :) A tak lecą po 3 zł-3,50 zł. Pooglądałam w Smyku wózki i za chole re nie umiem sie zdecydować :-( Nie wiem już sama jaki wybrać. Na pewno ma być lekki, ma mieć pompowane koła i skrętne z przodu-tyle wiem. Wybór jest ogromny. Doczytałam też że najlepszy do łóżeczka jest materacyk kokosowo-ryżowy. Też tak uważacie?

A ja od tygodnia zmagam się z bezsennością.... Nogi mam takie że musze nimi cały czas ruszać i za cholere niewiem co to jest:crazy: Zasnę znowu koło 00:00 albo pózniej ale potem mam spanie do 10 jak nic na szczęście bo inaczej by było krucho. Pomimo tego że teoretycznie leże całymi dniami, mało to ma wspólnego ze spaniem raczej włanczam lapa, kompa albo kombinuje jeść :-D

Eve zdrówka dla Ciebie kochana

a ja nie mogę spać najpierw mnie zgaga męczyła a teraz nie mogę się wygodnie ułożyć w dodatku maluszek się wierci po całym brzuchu

Witajcie z rana :-)
Coś kiepsko dziś ze mną :-(jakieś zawroty głowy mam, a jadę dziś do Warszawy. Pociągiem, bo samochodem sama już nie jeżdżę. Jak mi nie przejdzie poproszę ojca, żeby mnie zawiózł.
Trzymajcie kciuki!
Miłego i spokojnego dnia życzę:-)

Witajcie!

selerowa - trzymaj się i tak jak piszesz, jak będziesz się źle czuła poproś tate by z tobą pojechał, zawsze to bezpieczniej...:tak:
eve - szybko wracaj do zdrówka!!!!!! :tak:
sandra - ja mam materac gryka-kokos po starszym synku i zostanie dla maluszka :tak:

A u mnie śniegu ze 2 cm brrr.....za to jak synek zobaczył przez okno to dawno nie widziałam u niego takiej zadowolonej-zdziwionej miny i zaraz pytanie czy wychodzimy? Pierwszy raz zobaczył śnieg świadomy że to śnieg, bo w zeszłym roku jeszcze nie był taki rozumny.

Jutro rano idę na morfologię, której wyników trochę się boję, bo ostatnia była słaba i drugi miesiąc wciągam żelazo, oby się polepszyło...no i za jednym zamachem zrobię też glukozę. Obawiam się tylko głodu i mam nadzieję że nie padnę bo i krew i ten lukier :baffled:

gabi84 nie ma tak źle z tą glukozą. Też sie bałam że nie dam rady wytrzymać z głodu ale te 2 godz mijają naprawde szybko. Jak już pisałam mi ta glukoza nawet smakowała-może i dlatego,że miałam cytrynke :D Nie bedzie źle :) A co do morfologi mam tak samo,ciągle mi spada i tez już jem tabletki 2-gi miesiąc i nic nie pomaga... Ale głowa do góry,bedzie dobrze :)

A ja sie nawet dziś wyspałam ;-) mimo,że poszłam spac o 00:30 :-) U mnie też biało ale na szczęście nie musze nigdzie dziś wychodzić . Zastanawiam sie co dziś upichcić na obiad...hmm

Witam :-)
u mnie tez z rana snieg padał ... jak sie rozpadało to myslałam ze nie przestanie ale na szczescie juz przestało :-) zimno u nas jak cholerka :-p

mnie zgaga nawiedza juz codziennie ... i nic nie pomaga ... i powiem wam szczerze ze przyzwyczaiłam sie do niej ... wiec jej obecnosc juz mi tak nie dokucza jak wczesnije :-p

u mnie problemu ze spaniem nie ma padam do łozka i z jedna pobudka na siku spie do rana ;-)

sandra ja kupiłam materacyk Gryka-kokos-pianka :-D

Miłego dnia

reklama
Dziewczyny te które maja zgage urodza dzieci z bujna fryzura :) Glukoza- jest do przeżycia. Ja jestem już po, pilam bez cytryny, słodkie. Ale grunt to nastawienie, mnie pomogło. A głodna nie byłam. Jestem po usg, najważniejsze ze z dzidzia wszystko ok. Szaleje w brzuchu. Ja słabo sie czuje, zaziebiona i obolala. Ale ciagle mnie tu badają. Także mam nadz opieka dobra. Przegląd gruntowny przed zima będę miała.

Do góry