reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
heja
katia ja miałam glukozę 140 po 2 h po 75g lekarz powiedział że jest ok ale powinnam kontrolować dietę i nie chodzi o słodycze ale o węglowodany czyli ziemniaki makarony chleb no słodycze też
anamari mnie tez bolą pachwiny a szczególnie prawa ciężko mi chodzić bo aż biodro minie boli całe lekarz powiedział że to przez zmianę środka ciężkości i być może dziecko naciska na jakiś nerw
ja generalnie to dobrze się czuje choć mam różne dolegliwości trochę ciśnienie za wysokie lekkie bóle brzucha lekarz powiedział że jak dalej tak będzie to mnie w szpitalu położy ale mam nadzieję że do tego nie dojdzie
dziś byłam samochodem na placyku jeny jaki ze mnie debil mam nadzieje że jakoś się naucze prowadzić ten samochód bo jak naradzie to chaos
katia ja miałam glukozę 140 po 2 h po 75g lekarz powiedział że jest ok ale powinnam kontrolować dietę i nie chodzi o słodycze ale o węglowodany czyli ziemniaki makarony chleb no słodycze też
anamari mnie tez bolą pachwiny a szczególnie prawa ciężko mi chodzić bo aż biodro minie boli całe lekarz powiedział że to przez zmianę środka ciężkości i być może dziecko naciska na jakiś nerw
ja generalnie to dobrze się czuje choć mam różne dolegliwości trochę ciśnienie za wysokie lekkie bóle brzucha lekarz powiedział że jak dalej tak będzie to mnie w szpitalu położy ale mam nadzieję że do tego nie dojdzie
dziś byłam samochodem na placyku jeny jaki ze mnie debil mam nadzieje że jakoś się naucze prowadzić ten samochód bo jak naradzie to chaos
sandraa82
Fanka BB :)
grzechotka nie martw sie..też tak miałam jak uczyłam sie jezdzić. Raz to omal do dziury nie wjechałam bo na ulicy robili wykopki...haha. A teraz to nie wyobrażam sobie nie mieć prawka. Kocham jazdę samochodem a w szczególności motorem ale na to juz niestety nie wsiadam od lipca Wszystko opanujesz,pomału. Zobaczysz jak bedziesz śmigać potem. 3mam kciuki :-)
edda89
Ja wlasnie czekam w poczekalni u lekarza na moja kolej i pielegniarka zamiast mnie wazyc i mierzyc to se pogaduchy urzadza wrrr.
Verita no prosze taka to pozyje :-)
grzechotka plac manewrowy trzeba cwiczyc. Chyba nikomu nie wychodzi od razu. Mnie uczyli na taki knif :-) trening czyni mistrza :-)
Verita no prosze taka to pozyje :-)
grzechotka plac manewrowy trzeba cwiczyc. Chyba nikomu nie wychodzi od razu. Mnie uczyli na taki knif :-) trening czyni mistrza :-)
sandraa82
Kurcze,jak Wy to robicie z tymi suwaczkami że one sie stale u Was pokazują.. Jak to wkleić na stałe? czy trzeba za każdym razem wklejać -bo nie umiem tego nigdzie znaleźć... grrr
Kurcze,jak Wy to robicie z tymi suwaczkami że one sie stale u Was pokazują.. Jak to wkleić na stałe? czy trzeba za każdym razem wklejać -bo nie umiem tego nigdzie znaleźć... grrr
Wchodzisz np. na stronkę taką:
Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
ustawiasz suwaczek wg swoich kryteriów, postępując krok po kroku wg opisu:
np. "termin porodu", krok pierwszy- wybierz tło, 2-wskazówkę, 3- dane wg miesiączki, możesz wstawić fotkę albo jakiś tekst pod suwaczkiem, "stwórz suwaczek"
potem masz kody do pobrania, musisz skopiować cały kod z okienka i wkleić w swoim profilu. Profil masz na samej górze w prawym górnym rogu. wejdź w zakładkę "ustawienia", potem po lewej stronie: "edytuj sygnaturę" i tam wklejasz kod suwaczka, zatwierdzasz i pojawia się on na stałe pod każdym twoim wpisem.
sandraa82
agasim Nooo bardzo dziękuję za wyjaśnienie zaraz sie tym pobawię :-)
Selerowa
Maja odebrana ze szkoły, prasowanie zrobione, zupka ugotowana i prawie zjedzona. Zostało zrobić 2 danie, ale to za godzinkę, jak mężon wróci z pracy.
Lubię być na zwolnieniu :-) choć czasem mnie trafia, że wtedy wszyscy uważają, że jak siedzę w domu to powinnam SAMA wszystko zrobić. No...nie odkurzam i nie chwytam za mopa, bo potem okropnie brzuch mnie boli.
Kurde, jeszcze 3 miesiące...jak ja bym chciała, żeby była chociaż połowa stycznia! i taka pogoda jak teraz!
Lubię być na zwolnieniu :-) choć czasem mnie trafia, że wtedy wszyscy uważają, że jak siedzę w domu to powinnam SAMA wszystko zrobić. No...nie odkurzam i nie chwytam za mopa, bo potem okropnie brzuch mnie boli.
Kurde, jeszcze 3 miesiące...jak ja bym chciała, żeby była chociaż połowa stycznia! i taka pogoda jak teraz!
Ostatnia edycja:
Karolina1987W
Czesc Ciężaróweczki
Ja juz posprzatalam caly dom, wywiesilam pranie, miesko na obiad sie gotuje, a ja teraz czytam was pije kawke i wcinam ciacho ( pierwszy raz zrobilam rafaello).
Nalezy mi sie
Spac nie moglam bo ukaszenie boli jakby mnie ktos deska zdzielil hehe
Ja juz posprzatalam caly dom, wywiesilam pranie, miesko na obiad sie gotuje, a ja teraz czytam was pije kawke i wcinam ciacho ( pierwszy raz zrobilam rafaello).
Nalezy mi sie
Spac nie moglam bo ukaszenie boli jakby mnie ktos deska zdzielil hehe
reklama
Dzis od 10 bylam na zakupach, musialam min stroj kupic na bal przebierancow dla synka Bylam tez wypelnic dokumenty o macierzynski, jak wychodzilam z biura stracilam rownowage na schodkach, i upadlam na kolana i rece, troszke sie poobdzieralam, dobrze ze to tylko 3 schodki... Skrocono mi tez czas pracy na 3h dziennie Jupi