reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

sandraa82 też mam bakterie w moczu, co prawda nieliczne. Mam sobie zrobić kurację Furagin przez 10 dni po 2 na noc. No i też dostałam skierowanie na glukozę. Ja nast. wizytę mam 19.11. więc sobie zrobię ten test parę dni przed :)
Verita w środku białe na zewnątrz żółte :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ehh wróciłam od gina i jestem załamana:no: robi mi się rozwarcie i mam leżeć i leżeć i jeszcze raz leżeć. Dostałam garść lekarstw a jak sie nie polepszy to na kroplówe magnezu na patologie mnie wyśle. Powiedział że boi się że urodze wcześniej i że musze jeszcze 1,5 miesiąca jakoś pociągnąć. chyba zdechne!!

Edda śliczne obrączki! Ech, pamiętam te emocje jak odbieraliśmy nasze.. ;-)

Myg jej :-( to niedobrze :-( Współczuję. Nie pozostaje Ci nic innego jak stosować się do zaleceń lekarza.

Sandra gratuluję synka :) Wiktor bardzo mi się podoba :-)
Edda mnie nie widziałaś, jestem blada jak ściana, mam czerwone włosy i czarne brwi. A jak zaczynają mi się zmywać to dopiero wyglądam jak klown ;-) Ja wiem, że to nie jest miłe porównanie, ale kiedyś mój powiedział, że jak zmywa mi się henna to wyglądam jakbym nie miała brwi i była po chemii...Także wolę nie dopuszczać do takiego stanu, bo jeszcze ktoś pomyśli, że chora jestem.
Cudne obrączki, takie eleganckie :-)
Katia ja dziś wcześnie się przebudziłam i spać nie mogłam. Za to przed wyjściem z domu chciałam jeszcze z Wami poplotkować a okazało się, że w całym mieście jest awaria neta :wściekła/y:
Grzechotko dasz radę, przecież nikt się od razu Einsteinem nie urodził ;-) (no oprócz Einsteina oczywiście :-D)
Kesti dobrze, że nic Ci się nie stało, ale bądź ostrożna na przyszłość.
Myg kochana leż i słuchaj lekarza. I co najważniejsze, nie denerwuj się! Będziesz tu z nami i będziemy Cię wspierać. Dasz radę, wszystko zniesiemy dla naszych maluszków!

hej pamiętacie mnie jeszcze? :-) próbowałam kilka razy do was napisać ale mój telefon nie chciał ze mną współpracować i zawsze się kończyło dla niego źle :-D

Ajentka83 ja też wczoraj robiłam glukozę ale mi normalnie pozwolili wyjść na spacer a że obok jest park i słonko świeciło to skorzystałam z okazji mam nadzieję że przez to nie wyjdzie jakiś sfałszowany wynik :crazy:
Sandra82 gratuluje synka ;-) powiem Ci że pocieszyłaś mnie bo mi w chińskim wyszło że będzie synek a bardzo bym chciała córę ;-)
Anamari mnie też ciągnie w pachwinach, dobrze że nie doszło do upadku ;-)
Katia trzymam kciuki żeby było ok :-)
Grzechotka za Ciebie też trzymam kciuki żeby obeszło się bez szpitala ;-)
Selerowa u mnie też ogarnianie podłogi należy do zadań mojego męża ;-) a nich też się chłop wykaże od czasu do czasu :-D
Kesti dobrze że nie na brzuch poleciałaś uważaj na siebie ;-)
Gabi ja też tylko na brzuch i piersi stosuje kosmetyki dla kobiet w ciąży a tak to na normalnych balsamach jadę :-) ja dostałam grzechotkę w zeszłym tyg a dziś dostałam paczkę z Bebilonu z płytą z kołysankami ;-)
Edda śliczne obrączki ;-) ja swoją obrączkę zgubiłam 3 dni po ślubie :-:)zawstydzona/y:
Myg kochana dbaj o siebie i jak najwięcej wypoczywaj trzymam kciuki żeby było dobrze i dzidziuchna się nie śpieszyła na świat ;-) będzie dobrze musi być! :)

Ja glukoze miałam wczoraj w pierwszej ciąży jakoś łatwiej mi to badania poszło a jutro idę na wizytę ciekawe co tam słychać u malucha ;-) Niestety moja wizyta pokrywa się czasowo z pasowaniem mojego syna w przedszkolu i jakoś ciężko mi się pogodzić z tym że mnie nie będzie razem :-( ale wysyłam męża z moja siostrą żeby małemu przykro nie było
Choróbsko mnie niestety dopada zaczęło się od kataru a teraz i odrywający kaszel doszedł ale syrop z cebulki już czeka tak więc mam nadzieję że szybko się wyleczę. Jutro czeka mnie dzień pełen załatwiania spraw i na uczelni i w banku aż mi się odechciewa :crazy: ale pociesza mnie ta wizyta po południu więc dobrą motywacje mam :-D
Uciekam bo jestem u mamy a jeszcze trzeba dojść do domu wykąpać małego i nareszcie iść spać :-)

Dziewczyny 26tydzień mi leci już tydzień temu na wizycie lekarz powiedział że mam twardnienie i mam być ostrożna a dzisiaj byłam na wizycie wepchanej bo już sie denerwowałam i mi powiedział że rozwarcie sie zzaczyna, szyjke mi za tydzień sprawdzi bo nie chciał męczyć. Wróciłam i rycze cały czas mam nadzieję że do grudnia jakoś sie dokulamy razem potem już 7msc a potem dziecko będzie bezpieczne :crazy:
A no i maja waży koło 850dag i tu pocieszenie-rozwija się tydzień do przodu. Mąż skacze gotuje i wogóle a ja leże i rycze!! jeszcze zawsząd zamiast pocieszać to dobijają :baffled:

Myg kochana kto Cię tak dobija? Przecież nie może być inaczej niż dobrze! A jak komuś trzeba to wytłumaczyć to przyślij do nas!
Magdzik ja obrączki pilnuję jak oka w głowie, ale zaręczynowy zgubiłam, potem M kupił drugi i ... sam zgubił :baffled: A nie uda Ci się chociaż godzinowo wizyty przełożyć, żeby być z synkiem? Zdrowiej, kuruj się, żeby wszystko było dobrze. Ta pogoda najbardziej zdradliwa :/

reklama
Do góry