reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Dziewczyny nie mialam dzis co robic w domu bo wszystko juz posprzatalam, obiad ugotowalam, a ze mialam jeszcz chec cos zrobic poztanowilam posprzatac akwarium. Pierwszy raz bo zawsze to robi moj M, wyjelam wszystkie roslinki, wieksze kamyki i zaczelam czyscic osad taka specjalna pompa. Dolalam wody, plynu itd. Po godzinie jak juz woda sie ustala zobaczylam 3 rybki plywajace bokiem, zabilam je przy sprzataniu, masakra a jakie mam wyrzuty sumienia i pierdziele nie bede juz im sprzatac:/

edda - fryzurka świetna!!!! podobają mi się takie przeplatanki :-)
karolina - biedne rybki, ale chciałaś dobrze :tak:

Ja też jeszcze nie dostałam tej zabawki, a już chyba ze 2-3 tyg temu zamówiłam...

Edda śliczna fryzurka :) Zaakceptowałaś czy jeszcze wprowadzisz jakieś poprawki?
Chyba będe chciała ją jeszcze podnieść trochę, ale ogólnie zostanie taka :)
Wszytskie dziz dostały grzechotke z FP ?? buu.. ja nie :(

Edda - fajna fryzurka i kolorek włosów!! :)
Kochana to jest sprany kolor, włosy ostatnio farbowałam w maju hihi :p No ale dziękuję :)

Biedne rybkii :( Ale cuż. Każdemu się mogło zdarzyć...

zawsze sobie robię właśnie taką miedź ciemną i raczej przy tym zostanę. Fryzjerka mi dziś powiedziała, że mi jeszcze zrobi refleksy jasne żeby to fajnie na tej fryzurce wyglądało :)

Edda pewnie, z kolorem nie szalej, bo nie ma co w taki dzień. Ja ślub brałam jeszcze w czarnych, a później zaszalałam. Okazało się pozytywnie, ale skąd mogłam wiedzieć.
Karolina nie przejmuj się, może to był ich czas i tak się złożyło. Nie dręcz się.
Zdrzemnęłam się i pewnie znowu pół nocy nie usnę tym bardziej samotnie, bo M zaraz jedzie...No cóż, takie życie :-( A rano trzeba wcześnie znowu wstać.

reklama
Do góry