edda89
Fanka BB :)
Ojeej z tymi dzieciakami to tak na serio jest, że to tak szybko leci ? To moje pierwsze więc muszę się nacieszyć i ciążą, która póki co nie daje mi popalić a potem niemowlaczkiem Potem to nie wiadomo kiedy następne My się tak nie możemy doczekać tego szkraba. Mój Artur ma takie podejście do dzieci, że to jest szok... same te dzieci w nim wyczuwają, że z nim się fajnie bawi. Podrzuca je, udaje różne głosy, dźwięki. Można powiedzieć, że zniża się do poziomu dzieci i sam nim wtedy jest ehhe Mam nadzieję, że z naszym też taki będzie...
A ja Wam powiem, że gram w takie różne konkursy bo wygrałam już parę razy. Np. w coca coli wyjazd dla 4 osób na Coke Live Music Festival, potem w Princessie były jakieś błyszczyki to tych błyszczyków chyba z 6 wygrałam. Moja mama jakieś pieniądze w majonezie Winiary kiedyś tam. W totka jeszcze nie zaczęłam grać, także jak gracie to bójcie się, bo idzie konkurencja
A ja Wam powiem, że gram w takie różne konkursy bo wygrałam już parę razy. Np. w coca coli wyjazd dla 4 osób na Coke Live Music Festival, potem w Princessie były jakieś błyszczyki to tych błyszczyków chyba z 6 wygrałam. Moja mama jakieś pieniądze w majonezie Winiary kiedyś tam. W totka jeszcze nie zaczęłam grać, także jak gracie to bójcie się, bo idzie konkurencja