reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Ojeej z tymi dzieciakami to tak na serio jest, że to tak szybko leci ? To moje pierwsze więc muszę się nacieszyć i ciążą, która póki co nie daje mi popalić a potem niemowlaczkiem :D Potem to nie wiadomo kiedy następne :) My się tak nie możemy doczekać tego szkraba. Mój Artur ma takie podejście do dzieci, że to jest szok... same te dzieci w nim wyczuwają, że z nim się fajnie bawi. Podrzuca je, udaje różne głosy, dźwięki. Można powiedzieć, że zniża się do poziomu dzieci i sam nim wtedy jest ehhe :) Mam nadzieję, że z naszym też taki będzie...

A ja Wam powiem, że gram w takie różne konkursy bo wygrałam już parę razy. Np. w coca coli wyjazd dla 4 osób na Coke Live Music Festival, potem w Princessie były jakieś błyszczyki to tych błyszczyków chyba z 6 wygrałam. Moja mama jakieś pieniądze w majonezie Winiary kiedyś tam. W totka jeszcze nie zaczęłam grać, także jak gracie to bójcie się, bo idzie konkurencja :):):)

reklama
selerowa - masz rację :tak: Ja też jak mały się urodził czekałam kiedy zacznie mówić np co go boli, dlaczego płacze, czekałam kiedy zacznie chodzić, a jak zaczął chodzić to do dzisiaj się nie zatrzymał i tak przez dzień marzę by choć na chwilę przestał gadać i posiedział spokojnie :-D Ale mimo wszystko dzieci są cudowne mimo że czasami dają popalić ;-)

Idę smażyć rybkę, do tego ziemniaczki i surówka z kiszonej kapusty (już swojej świeżo ukiszonej) :-) mniam....

To jak Was tak czytam, to ja chyba mam wielkie szczęście, bo mi się w sumie nic nie dzieje. Brzuch mnie nie boli, plecy też nie, nogi mi nie puchną, w nocy się budzę tylko na siku... mam nadzieję, że tak do końca zostanie no albo chociaż do 8 miesiąca :)Pewnie to też zasługa mojej mamy, która nic mi nie pozwala robić. O ciasne ciuchy w ogóle się nie martwię, bo ostatnio sobie kupiłam spodnie ciążówki i bluzkę ciążową, dużo ciuchów ciążowych mam po siostrze także mam się w co ubierać :)
SZCZĘŚCIRA Z CIEBIE:)

Witam wszystkie mamy, w końcu postanowiłam do Was dołączyć. Jest to moja pierwsza, długo wyczekiwana ciąża. Termin z usg to 10 luty. Ciąża przebiega spokojnie, jak dotąd bez żadnych nieprzyjemnych objawów jak mdłości czy wymioty, no może oprócz braku apetytu do praktycznie 20 tyg. Brzuszek już mi troszkę urósł chociaż dopiero 4kg na plusie. Pozdrawiam
WITAJ:)

Ale fajne macie te historie ze swoimi chłopakami / już mężami / i ślubne :-)
edda - mój m. wtedy jeszcze chłopak też miał dosługę w wojsku, bo uciekał żeby do mnie przyjechać :-)
grzechotka - kciuki za egzamin :tak:
handziulka - witaj :-) zazdroszcze ci braku mdłości/wymiotów, ja się męczyłam pierwsze miesiące i połowa dziewczyn z BB też ;-) ale na szczęście już przeszło :tak:

ja miałam wymioty na poczatku..masakra
kiedys cały dzien mialam taki ze pł dnia latałam do wc
naszczescie przeszło ok 3miesaca

Ojeej z tymi dzieciakami to tak na serio jest, że to tak szybko leci ? To moje pierwsze więc muszę się nacieszyć i ciążą, która póki co nie daje mi popalić a potem niemowlaczkiem :D Potem to nie wiadomo kiedy następne :) My się tak nie możemy doczekać tego szkraba. Mój Artur ma takie podejście do dzieci, że to jest szok... same te dzieci w nim wyczuwają, że z nim się fajnie bawi. Podrzuca je, udaje różne głosy, dźwięki. Można powiedzieć, że zniża się do poziomu dzieci i sam nim wtedy jest ehhe :) Mam nadzieję, że z naszym też taki będzie...

A ja Wam powiem, że gram w takie różne konkursy bo wygrałam już parę razy. Np. w coca coli wyjazd dla 4 osób na Coke Live Music Festival, potem w Princessie były jakieś błyszczyki to tych błyszczyków chyba z 6 wygrałam. Moja mama jakieś pieniądze w majonezie Winiary kiedyś tam. W totka jeszcze nie zaczęłam grać, także jak gracie to bójcie się, bo idzie konkurencja :):):)
GRATUULUJE WYGRANYCH:)

witam , wpadam na chwilke bo zaspalam dzis :-D a zaraz do centrum musze jechac .
ja tez pare razy wygralam cos tam ale najwiecej na zakladach np obstawiam mecze i z tego mozna ladnie kase wyciagnac, w tamtym roku na koniach duzo wyciagnelam, ale w anglii hazadr to chleb powszedni

89 Katia ciesze sie, ze u Ciebie wszystko w porzadku:)

U mnie dzis leniwy dzien, o przepraszam bardzo pracowity tylko, ze to nie ja pracuje:) Siedze sobie na sofie, ogladam tv a Panowie wymieniaja mi szafy w sypialni:)
Obiadu dzis nie robie, bo jedziemy z mezem i synkiem do kina, ale wczesniej wlasnie na obiad. Niestety czeka nas film animowany:)

Sernik zrobiony, nawet już spróbowany, ale przez M. Mówi, że pyszny,a tak się bałam. Chyba zaraz też spróbuję ;-)
Poza tym polatałam trochę spraw pozałatwiałam i mogę chwilę odpocząć, dosłownie, bo zaraz znowu wybywam. I jutro od rana też masa zajęć. Dam radę, w niedzielę wymarzony odpoczynek i odsypianie ostatniej nocy :-)

Hej dziewczynki, witam goraco nowe lutowe mamusie.
mam dzisiaj smutny dzien niby dol niby cis pomiędzy ,wiec w sumie cos tam Was podczytuje i kompletnie nie mam weny. Dostalam dzisiaj grzechotkę z FP bardzo fajna alla lew lusterko, poza tym Maluch kopie bo ja jestem niespokojna i przechodzi na niego, jak zwykle mam katar .

edda super fryzurka.

reklama
Do góry