reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Hej :-)

Ja mam zwolnienie chodzone ale wiem że jak jest leżące to nie ma wymówki że spacer, trzeba leżeć w razie kontroli! Głupota ale co zrobić :-)

Mężuś pierogi z mięskiem grzeje ...mniam :-)
Miłej soboty!

reklama
Mój gin powiedział mi, że na razie mam się tym nie martwić, bo to się może jeszcze cofnąć, a nawet jak się nie cofnie to nie koniecznie dziecku zaszkodzi. Pytałam go tylko czy to mogło być przyczyną tego, że nasz synek urodził się w terminie, ale z wagą tylko 2470g i powiedział, że tak. Nie dopytywałam za bardzo, bo wiadomo że myśli się dopiero po wyjściu z gabinetu.. :| To się nazywa dokładnie albo wcięcie wczesnorozkurczowe w tętnicy(jednej lub obu) macicznej, albo oznacza się jako NOTCH.

Witajcie Dziewczyny-Ciężaróweczki :)
Przez przypadek trafiłam na stronke babyboom i forum i baaaardzo mi sie podoba :-) Postanowiłam, że dołączę do Was i bede sie starała pilnie uczestniczyć w rozmówkach :-)
Też mam termin na luty 2014 a dokładnie 28 ;-) i nie wiem czy nie zachacze o początek marca 2014r bo z prenatalnych mam na 3.03 termin. Teraz jestem w 20 tyg mojej pierwszej ciąży-która była dla mnie totalnym zaskoczeniem :) Pozdrawiam wszystkie Ciężaróweczki...

Patrycja 89ja w pierwszej ciąży miałam coś podobnego tz hipotrofie płodu oraz małowodzie , polega to na tym że łożysko źle przewodzi pokarm do dziecka i przez to dzidzia przestaje rosnąć w brzuchu mamy. Ale to schorzenie stwierdza się po 30 tyg ciąży. Dlatego ostatnie 2 miesiące ciąży spędziłam w szpitalu i dwa razy dziennie miałam kroplówki żeby maluszka dożywić w ten sposób maluszka, to co ja jadłam do niego nie dochodziło. Skończyło się wszystko szczęśliwie i mój Antoś urodził się z wagą równe 3 kg.
Nie zamartwiaj się wszystko będzie dobrze :tak:

Witaj Sandraa :) Zapraszamy :-)
Ale tu dziś spokój i cisza, jak to w sobotę ;) A ja się tak nudzę, że szok! Wstałam z łóżka, posprzątałam i znowu siedzę. Zaraz ścielę łóżko z powrotem i znowu będę leżeć...Żeby ten katar szybko przeszedł, bo wariacji dostanę tak w domu cały dzień :/
Patrycja89 wszystko będzie dobrze, nie może być inaczej :-)

Patrycja u mnie to nazywa się AEDF, polega na tym, ze w tętnicy pępowinowej przy rozkurczu wszystko się cofa i nie dostarcza dziecku tego co potrzeba, lekarz mi się nie kazał na razie martwic ale ja oczywiście już czarnowidzę :-( powodzenia!

Cześć:-)
U nas w domu był chyba atak wirusa sranko-rzygaczki :confused2:
Żeby było śmieszniej to naprawdę zabawnie było biegać do dwójki dzieci będąc w takim samym stanie. Wczoraj leżałam cały dzień a dzieci szalały w najlepsze.:sorry:

Temat zwolnienia mnie omija nie/stety .
Edda miłego wypoczynku!
Myg jak ciasto?

reklama
Witam

Kerna mam nadzieje ze juz ten wirus wam minął :-) fajnie ze wczoraj mogłas polezec i odpoczac nalezało ci sie ;-)

Edda odpoczywaj ;-)

Witam nowa mamusie ;-)

Do góry