reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Madzioludek gratuluje młodej żonie :-)
Gabi mnie takie zakupy czekają za tydzień a już jestem przerażona kwotą jaką będe musiała przeznaczyć na ten cel
Patrycja89 zdrówka żeby Cię nic dalej nie rozłożyło ;-)

Witam się niedzielnie :-)wczoraj dzień bardzo udany razem z koleżanką spotkałam się na kawę potem wypad na plac zabaw a wieczorem był d
zień absolwenta w moim starym Lo:-)
a dziś jak będzie słonecznie jedziemy do Łazienek karmić wiewiórki :-)

miłej niedzieli dziewczyny :!;-)

reklama
Witam się i ja :)
Niedziela za oknem pochmurna :/ Nic się nie chce, najlepiej z łóżka nie wychodzić. No, ale pewnie się ruszę, bo jak to tak leżeć tyle czasu ;-)
Wczorajszy wieczór minął miło z siostrą i resztą rodziny. Niestety mój chrześniak na skraju choroby, biedny wczoraj taki, aż serce się kraje :-( Zaraz się dowiem czy nie było potrzeby iść na IP od rana...
A dziś zero planów. Pewnie pójdę z babcią posiedzieć, bo dawno nie poświęcałam jej więcej czasu.
Wam również życzę miłego spokojnego dnia :-)

Witam witam :-) Katia daj mi troche tego słoneczka .. u mnie wczoraj było tak super słonecznie i cieplutko a dzis pochmurnie i pewnie zimno ...

miłego dnia;-)

czesc
Agasim zdrowka dla córeczki
Patrycja i dla ciebie,trzymaj się
Gabi ja już prawie zakupy zimowe dla synka mam zrobione ,zostały rajstopki,czapka ,szalik i rękawiczki,no i chyba cos mi wpadnie w oko wtedy kupie

a ja wczoraj bylam po kartony i mam bagatela 6 sztuk(a maz nie jest pewien czy to wszystko),dzisiaj już przebrane kolorystycznie i będę patrzeć co mi brakuje ewentualnie bo jednak pora roku urodzin inna

wlasnie zadzwonila sasiadka ze przywiozła ubranka po swoim synku(ale tez poinformowala mnie ze wlasnie zrobila test i sa 2 kreski,juuuupi)

Sylwia no to ty juz nie musisz chyba nic kupowac dla maluszka:-) tyle kartonow ciuszkow to pewnie wsio tam bedzie ;-)

Gratki dla sasiadki :-D

Heeeej,

Sylwia no to ładnie ile ciuchów, już pewnie zaopatrzona jesteś na maxa dla maleństwa ;-)

U mnie troszku pochmurno, życzę wszystkim milutkiej niedzieli :)

Witajcie:)
A u mnie niedziela pelna pracy:) Najpierw moj maz zazyczyl sobie kurczaka w piwie (a ze sie troche przeziebil) to spelnilam zachcianke. Nastepnie cos mnie tchnelo i stwierdzilam, ze jedna sciana w salonie lepiej by sie prezentowala o 1-2 tony ciemniejsza:) to z synkiem do sklepu po farbe i pomalowalismy sciane,maly mi pomagal, szybko poszlo z pomoca pistoletu:) no i niedawno wrocilam z kursu plywania z malym, kurs konczy sie w tym msc :) no i wreszcie moj babel plywa:)

reklama
Do góry