Chyba w końcu trzeba zacząć angażować się w forum. Od tygodnia jestem już żoną.. pogoda za oknem piękna, tylko baardzo zimno we Wschodniej Polsce. Biorę się za sprzątanie.. życzę Wam dziewczyny miłego dnia
![]()
Gratuluje swiezej mężatce.
Ja też już na nogach . U nas słonko świeci ale zimno jest . Zawiozłam męża do garażu po motor bo jedzie na ostatni zlot w tym roku a teraz czas na ogarnięcie mieszkania.
Ja sobie leniu****e od wtorku na l4 i czuje taki luz psychiczny że w końcu mogę trochę odpocząć![]()
Inka mój maz tez motocyklista jest, jego motor to najwazniejsza rzecz pod sloncem
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Katia moja kumpela-sasiadka mieszkala w Siemiatyczach, teraz jeździ do mamy, ale ma cholernie daleko 450 km.Madzioludek to ja trochę "wyżej" mieszkałam;-) Okolice Mielnika i Siemiatycz. Jeszcze raz gratulacje!
Sylwia9 fajnie, że gości będziesz mieć.
Ja się nudzę okropnie. Zaraz pewnie zabierzemy się z mężem za obiado-kolację czy coś.
Oj zdróweczka dla malej.Hej! Nigdy nie jestem w stanie Was nadrobić i staram się chociaż w połowie, a potem już nie pamiętam, co komu miałam napisać. Dlatego napiszę tylko, że trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące, zaglądam do Was, chociaż rzadko się odzywam;-).
Moja maleńka złapała jakiegoś wirusa i ciężko z jedzeniem, a nocki nie przespane. Rety, jak ja nie cierpię takiej pogody... Dużo zdrowia życzę!
Przepraszam,ze tak długo mnie nie było, ale po badaniach prenatalnych trochę się podlamalam, bo wykryli u mojego maluszka kropke na serduszku i ...wiadomo zdenerwowana bylam, w srode mam wizyte u kardiologa, ta plamka się nazywa ogniskiem hiperechogenicznym, aj już pytałam się gina, uspokoil mnie troszkę, teraz czekam na wypowiedz kardiologa, poza tym,to Maly duzy wazy 500 gram i wszystkie pozostale parametry w porządku.
Aha informacja dnia moja cora nauczyla się dzisiaj jezdzic na dwóch kolkach na rowerze hurrrrrraaaa!!!!