reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Widzę że nie tylko ja poleniuchowałam w sobotni poranek:) Dopiero co wstałam.
Ale za to wczoraj poszłam dość późno spać i tak uszczęśliwił mnie mój dzidziuś bo jak się położyłam spać to tak fikał, że dobre pół godziny czułam go. To niesamowite uczucie...
Miłego weekendu dziewczyny odpoczywajcie i relaksujcie się :)

reklama
Hej ;-)

I ja dziś leniu****ę. Mąż kończy kuchnię, a ja siedzę przy cappuccino. Podoba mi się :tak:

Madzioludku gratuluję :-) A skąd dokładnie jesteś? Wschód Polski to moje rodzinne strony :tak:

Miłego dnia Dziewczyny!

madzioludek gratulacje i dużo miłości i szczęscia na nowej drodze życia :)

a ja siedzę przy kawce i pomału będę zbierać się do sklepu, bo kuzynka mnie odwiedza a muszę coś do soczku kupić :)

Madzioludek to ja trochę "wyżej" mieszkałam;-) Okolice Mielnika i Siemiatycz. Jeszcze raz gratulacje!

Sylwia9 fajnie, że gości będziesz mieć.

Ja się nudzę okropnie. Zaraz pewnie zabierzemy się z mężem za obiado-kolację czy coś.

Widzę spokój na forum :-)
Ja wróciłam z udanych zakupów :-) w końcu kupiłam kurtkę i buty młodemu na zimę, jestem zadowolona ale i portfel cieńszy :sorry2: Przerażają mnie te ceny dla małych dzieci, często są nawet droższe niż ciuchy dla dorosłych. Do tego jeszcze większe zakupu jedzeniowe i wykańczające kolejki w marketach. ufffff.....
Lecę ogranąć chałupkę bo później tradycyjnie wpadają znajomi na galę bokserską ;-)

Buziaki i miłego wieczorku dla was :tak::tak::-):-)

MarchewkaEwka będę na zajęciach w poniedziałek także do zobaczenia. Fajnie, że będzie ktoś znajomy. Jak masz ochotę to zapraszam też na forum styczniowo-lutowych mamuś na trójmieście, stamtąd też będzie pare dziewczyn na zajęciach.
My dziś robiliśmy przemeblowanie w mieszkanku, teraz czekamy tylko na nową meblościankę do salonu i będzie w końcu ładnie. Jeszcze przed urodzeniem małej mamy zamiar się wyrobić z remontem łazienki i mam nadzieję, że się uda.
A ogólnie u mnie lipa, synek co prawda się w końcu wyleczył i od poniedziałku idzie do żłobka, ale ja coś zaczynam się rozkładać. Trzymam się jak mogę, ale kiepsko to widzę.

reklama
Hej! Nigdy nie jestem w stanie Was nadrobić i staram się chociaż w połowie, a potem już nie pamiętam, co komu miałam napisać. Dlatego napiszę tylko, że trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące, zaglądam do Was, chociaż rzadko się odzywam;-).
Moja maleńka złapała jakiegoś wirusa i ciężko z jedzeniem, a nocki nie przespane. Rety, jak ja nie cierpię takiej pogody... Dużo zdrowia życzę!

Do góry