reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Monila nie no tak serio to myslałam o tym że tak sie wydało z tą płcią ;-) pewnie Wasza minka i mina gina jak usłyszał że miała to być niespodzianka była nieziemska :-D

hahah no moja mine pewnie była bezcenna jak pierwsze co zobaczyłam to była armata mojego syna haha:-p no ale przeciez nie moglismy sie tego spodziewac ;-)

Sylwus no bo tak było :-p sama dojrzałam armate io odrazu mowie do gina ze mezus miał racje ze synus a gin tylko potwierdził :-p naogladałam sie tych zdjeci na necie to wiedziałąm jak to wtglada :-p

Dziewczyny ja praosze o && na 18. Ostatnio dużo sie dzieje dzisiaj myslałam że troche sapne ale rano telefon od mamy że pies zdycha i chodzić nie umie na tylnie łapy ehhh:no: to był mój pies ale został teraz z rodziną w domu. No to pisk opon i do psa. Niewiadomo co mu jest sra na leżąco dostał kroplówe i zastrzyki i miejmy nadzieję że się wzmocni. Jutro z rana jade go pilnować no bo wszyscy ida do pracy ehhh. Zaraz po wizycie jade do tesco :tak: Ciekawe czy Maja dalej będzie Mają czy zmieni się w Gucia :-D

Jak dobrze ze nie zakupilam calego sklepu:) hehh Kupilam troche rozowych rzeczy, ale na szczescie pare znajomych rodzi corki takze sie nie zmarnuja:) No i lekarz stwierdzil, ze na 100% chlopak, a niby czulam na poczatku, ze ma byc chlopaczek:) No coz bede jak ten rodzynek damski w gronie facetow:)

reklama
Do góry