reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej
u was też tak zimno? słonko świeci ale zimno brrrr
u was też tak zimno? słonko świeci ale zimno brrrr
Sylwia9
Fanka BB :)
Hejo!
Również życze dużo zdrówka dla chorych dzieciaczków,
Marta ale w końcu Twój pracodawca dostarczył to zwolnienie do tego zusu?? Ja też czekam na wyrównanie od 22 do 30 września i narazie cisza..
Sylwia chciałabym zobaczyć tą walkę o te kurtki i buty, ludzie wtedy zachowują się jakby nigdzie indziej nie było takich przecen Bardzo dobrze że udało Ci się wrócić z tym co chciałaś zakupić
grzechotka u mnie na chwilę obecna jest 5 stopni na plusie zziiiiimno jak nie wiem co! a z samego rana przymrozek u mnie był!
Również życze dużo zdrówka dla chorych dzieciaczków,
Marta ale w końcu Twój pracodawca dostarczył to zwolnienie do tego zusu?? Ja też czekam na wyrównanie od 22 do 30 września i narazie cisza..
Sylwia chciałabym zobaczyć tą walkę o te kurtki i buty, ludzie wtedy zachowują się jakby nigdzie indziej nie było takich przecen Bardzo dobrze że udało Ci się wrócić z tym co chciałaś zakupić
grzechotka u mnie na chwilę obecna jest 5 stopni na plusie zziiiiimno jak nie wiem co! a z samego rana przymrozek u mnie był!
Ostatnia edycja:
Ja już zaliczyłam tesco z wyprzedażami dla Maluchów. Polecam, bo ubranka są naprawdę fajowe i w dobrej cenie.
Mi z kolei jest gorrrąco! Ale ja dziś biegam cały ranek. Zaraz zrobię zdjęcia zakupów i wrzucę w odpowiedni wątek.
Ale Miszka tak fajnie mnie kopie, że nie chcę się teraz ruszać
Dziś mam gości na kolacji, więc będę miała trochę roboty.
Sylwia78 gratuluję zakupów! ;-)
Mi z kolei jest gorrrąco! Ale ja dziś biegam cały ranek. Zaraz zrobię zdjęcia zakupów i wrzucę w odpowiedni wątek.
Ale Miszka tak fajnie mnie kopie, że nie chcę się teraz ruszać
Dziś mam gości na kolacji, więc będę miała trochę roboty.
Sylwia78 gratuluję zakupów! ;-)
Ja dzis rano bylam na kontroli u pielegniarki, 14.10 mam kontrole u lekarza Wszystko dobrze Po wizycie skoczylam kupic mi i malemu Emu na wypady na sanki najlepsze I rozejrzalam sie za nartami dla malego bo w przedszkolu w zime maja juz nauke jazdy Nie moge sie doczekac jak zobacze malego na nartach bedzie slodko wygladal Upatrzylam sobie sporo ubranek na stronie nexta, wiec na dniach zrobie zamowienie, zamowilam tez juz butelki i ekspres do mleka,a mamusia uszyla mi zaslonki, posciel i rozki, ma do tego dar pomimo calkiem innego wyksztalcenia, bo jest tlumaczem Wiec zakupy pelna para Napelnia mnie to radoscia. W weekend jedziemy do ZOO z malym, bo z okazji miedzynarodowego dnia zwierzat maja ciekawe propozycje na weekend dla dzieci. Pokazy,zabawy, a maly uwielbia zwierzaki
Kasoku wspolczuje zatok, osobiscie nie mam problemu, ale moj maz tak...Zawsze po katarze ma problemy z zatokami, mu akurat pomaga sauna tylko uzywa wtedy do nagrzewnicy olejku ...nie pamietam teraz nazwy, ale sprawdze, wiec moze jakies parowki Ci pomoga taka ala sauna.
Kasoku wspolczuje zatok, osobiscie nie mam problemu, ale moj maz tak...Zawsze po katarze ma problemy z zatokami, mu akurat pomaga sauna tylko uzywa wtedy do nagrzewnicy olejku ...nie pamietam teraz nazwy, ale sprawdze, wiec moze jakies parowki Ci pomoga taka ala sauna.
reklama
Sylwia9
Fanka BB :)
Katia to ja juz nie wiem hahah napisane jest do mnie haha no chyba ze Sylwia az tak o mnie mysli ze sie pomyliła
hahahaha Monila tak właśnie ciągle o Tobie myśle co widać tu na forum Katia dobrze napisała chodziło mi o Martę już poprawiłam tamten post