reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Sylwia no wierze ze ciezko było ale dałąs rade i zdobyłas to co chciałas :-D super

Marta no chyba tak :-p haha ale maz mnie tak rozbawił ze smiałam sie na cały głosy:-p

reklama
Hejo!

Również życze dużo zdrówka dla chorych dzieciaczków,

Marta ale w końcu Twój pracodawca dostarczył to zwolnienie do tego zusu?? Ja też czekam na wyrównanie od 22 do 30 września i narazie cisza..

Sylwia chciałabym zobaczyć tą walkę o te kurtki i buty, ludzie wtedy zachowują się jakby nigdzie indziej nie było takich przecen :) Bardzo dobrze że udało Ci się wrócić z tym co chciałaś zakupić :tak:

grzechotka u mnie na chwilę obecna jest 5 stopni na plusie :szok: zziiiiimno jak nie wiem co! a z samego rana przymrozek u mnie był!

Ostatnia edycja:
Ja już zaliczyłam tesco z wyprzedażami dla Maluchów. Polecam, bo ubranka są naprawdę fajowe i w dobrej cenie.

Mi z kolei jest gorrrąco! Ale ja dziś biegam cały ranek. Zaraz zrobię zdjęcia zakupów i wrzucę w odpowiedni wątek.
Ale Miszka tak fajnie mnie kopie, że nie chcę się teraz ruszać :-D
Dziś mam gości na kolacji, więc będę miała trochę roboty.

Sylwia78 gratuluję zakupów! ;-)

Ja dzis rano bylam na kontroli u pielegniarki, 14.10 mam kontrole u lekarza:) Wszystko dobrze:) Po wizycie skoczylam kupic mi i malemu Emu na wypady na sanki najlepsze:) I rozejrzalam sie za nartami dla malego bo w przedszkolu w zime maja juz nauke jazdy:) Nie moge sie doczekac jak zobacze malego na nartach bedzie slodko wygladal:) Upatrzylam sobie sporo ubranek na stronie nexta, wiec na dniach zrobie zamowienie, zamowilam tez juz butelki i ekspres do mleka,a mamusia uszyla mi zaslonki, posciel i rozki, ma do tego dar pomimo calkiem innego wyksztalcenia, bo jest tlumaczem:) Wiec zakupy pelna para:) Napelnia mnie to radoscia. W weekend jedziemy do ZOO z malym, bo z okazji miedzynarodowego dnia zwierzat maja ciekawe propozycje na weekend dla dzieci. Pokazy,zabawy, a maly uwielbia zwierzaki:)
Kasoku wspolczuje zatok, osobiscie nie mam problemu, ale moj maz tak...Zawsze po katarze ma problemy z zatokami, mu akurat pomaga sauna tylko uzywa wtedy do nagrzewnicy olejku ...nie pamietam teraz nazwy, ale sprawdze, wiec moze jakies parowki Ci pomoga taka ala sauna.

reklama
Do góry