reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Sylwia no wierze ze ciezko było ale dałąs rade i zdobyłas to co chciałas :-D super

Marta no chyba tak :-p haha ale maz mnie tak rozbawił ze smiałam sie na cały głosy:-p

reklama
Hejo!

Również życze dużo zdrówka dla chorych dzieciaczków,

Marta ale w końcu Twój pracodawca dostarczył to zwolnienie do tego zusu?? Ja też czekam na wyrównanie od 22 do 30 września i narazie cisza..

Sylwia chciałabym zobaczyć tą walkę o te kurtki i buty, ludzie wtedy zachowują się jakby nigdzie indziej nie było takich przecen :) Bardzo dobrze że udało Ci się wrócić z tym co chciałaś zakupić :tak:

grzechotka u mnie na chwilę obecna jest 5 stopni na plusie :szok: zziiiiimno jak nie wiem co! a z samego rana przymrozek u mnie był!

Ostatnia edycja:
Ja już zaliczyłam tesco z wyprzedażami dla Maluchów. Polecam, bo ubranka są naprawdę fajowe i w dobrej cenie.

Mi z kolei jest gorrrąco! Ale ja dziś biegam cały ranek. Zaraz zrobię zdjęcia zakupów i wrzucę w odpowiedni wątek.
Ale Miszka tak fajnie mnie kopie, że nie chcę się teraz ruszać :-D
Dziś mam gości na kolacji, więc będę miała trochę roboty.

Sylwia78 gratuluję zakupów! ;-)

Ja dzis rano bylam na kontroli u pielegniarki, 14.10 mam kontrole u lekarza:) Wszystko dobrze:) Po wizycie skoczylam kupic mi i malemu Emu na wypady na sanki najlepsze:) I rozejrzalam sie za nartami dla malego bo w przedszkolu w zime maja juz nauke jazdy:) Nie moge sie doczekac jak zobacze malego na nartach bedzie slodko wygladal:) Upatrzylam sobie sporo ubranek na stronie nexta, wiec na dniach zrobie zamowienie, zamowilam tez juz butelki i ekspres do mleka,a mamusia uszyla mi zaslonki, posciel i rozki, ma do tego dar pomimo calkiem innego wyksztalcenia, bo jest tlumaczem:) Wiec zakupy pelna para:) Napelnia mnie to radoscia. W weekend jedziemy do ZOO z malym, bo z okazji miedzynarodowego dnia zwierzat maja ciekawe propozycje na weekend dla dzieci. Pokazy,zabawy, a maly uwielbia zwierzaki:)
Kasoku wspolczuje zatok, osobiscie nie mam problemu, ale moj maz tak...Zawsze po katarze ma problemy z zatokami, mu akurat pomaga sauna tylko uzywa wtedy do nagrzewnicy olejku ...nie pamietam teraz nazwy, ale sprawdze, wiec moze jakies parowki Ci pomoga taka ala sauna.

reklama
Do góry