reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
kasiaczku współczuje! wracaj do zdrowia!

Dziewczyny wizytujące-trzymam kciuki!!&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja jednak wylądowałam u lekarza. Mama przyszła pogadać i jak mi krew z nosa chlusła to jak z kranu leciała przez 25 minut, zabrała mnie mama do lekarza i mam ostre zapalenie zatok i 10 dni antybiotyku :/ i inchalacje mam robić. Kurde z chorobami...

Katia rzeczywiście dobrze że tu była, sama nie dałabym rady prowadzić :-( będę się kurować ale jutro jadę na to USG :-) ciekawe jak tam dziewczyny po wizytach!

o 10:10 :-) kurcze jeszcze mężuś mi niespodziankę zrobił i właśnie z Łodzi wraca do domu więc w nocy będzie i pójdzie jutro ze mną! ale się cieszę, nie lubię być sama :-)

Super ;-) Mój też był dziś ze mną.
Mam nadzieję, ze Wasza córeczka będzie bardziej odważna niż nasz Michaś i pięknie pokaże buziaczek :tak:

Cześć dziewczyny
Wiem ze trochę mnie tu nie było, ale dopiero co wróciłam od rodziców. A pewnie domyślacie się jak to jest u rodziców - nie ma czasu na internet tylko czas spędza się z Nimi:)
Teraz już w Gdańsku. Jutro idę nareszcie do lekarza na kontrole i mam wielką nadzieję, że mój maluszek wreszcie odkryję nam czy jest chłopcem czy dziewczynką.
W 12 tygodniu lekarz był skłonny stwierdzić, że to chłopczyk ale powiedział też że to za wcześnie. A w 16 tygodniu przy badaniu odwrócił się dzidziuś do nas pleckami i nie dało się stwierdzić niczego.
Nie mogę się doczekać jutrzejszego badania:)
Pozdrawiam was ciepło

reklama
Do góry