reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Dziewczyny na prośbę kasieczka wklejam:
"Zostawili mnie w szpitalu po wczorajszych krwawych wymiotach. Jak wszystko będzie ok i wymiotować nie będe to mnie wypuszczą. Potrzebna mi będzie konsultacja gastrologiczna, bo oni nic więcej jak zatrzymać wymioty i zmonitorować dzidzię nie mogą. Pozdrów i przekaż jak możesz moim lutówkom"

No to pozdrawiam i przekazuję ;)

reklama
Po pierwsze macie świętą rację! Waga wagą ale najważnieszy dzidziuś.

Po drugie bylismy dzis tak sobie podpatrzeć wózki i zobaczyłam zabawki o których istnieniu nie miałam pojęcia... z bijącym serduszkiem, np. na allegro:
STERNTALER owca z bijącym sercem Stanley (3588871859) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Myślimy z mężem że to taki chwyt reklamowy pewnie :) Ale nie powiem że się nie zaczytałam :)

Po trzecie... byłam dziś z Igorkiem u dentysty po raz pierwszy na NFZ bo tak to latam prywatnie...
Poczatkowo strasznie się wkurzałam bo czekaliśmy sporo.. ale pani okazała się przesympatyczna i jestem miło zaskoczona.
Zazwyczaj jak się idzie za darmo to patrzą spod byka, a tu proszę :)

Kasieczek! Zdrowia i szybkiego powrotu do domu!!!!!!!!!!!!!!!

Hej! Wagą się nie przejmujcie. Ja w poprzedniej ciąży zaczynałam od 57 kg, a przy porodzie było 74kg. Nie mogłam uwierzyć. Po porodzie szybko się spada z wagi, bo dziecko, wody płodowe... Jak się karmi piersią to waga leci w dół niemalże samoistnie i na dodatek ciągle byłam głodna i jadłam mega dużo, ale zdrowo, więc wyszczuplałam po ciąży tak, że wyglądałam jak szkielet i kości. Pół roku karmiłam małą i schudłam do 52kg!!!! Potem wróciłam do pracy, więc już jej nie karmiłam piersią i zaczęłam jeść mniej zdrowo;-). Druga ciążą zaczynałam od 54 kg, więc mniej niż poprzednio;-) A różnica wieku pomiędzy moimi bobasami to będzie niecałe 2 lata

Hej!

Ja dziś również dołączam do wizyt połówkowych, moja na 16:30 więc już całkiem niedługo.:tak: Trzymam kciuki za pozostałe wizytujące ;-)
Gabi84 Pytałaś o czapki, ja mojemu synkowi chyba zakupię taką:
Czapka FAMILY vintage ONE SIZE naszywki PROMOCJA! (3566689561) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Sylwia9 Dopóki nie wdroży się dziewczyna na zastępstwo to o zwolnieniu mogę pomarzyć ale mam nadzieję, że do końca października się z tym uwinę.
Biedna Kasieczek współczuję jej strasznie, oby w końcu te wymioty się uspokoiły i mogła cieszyć się ciążą.

Oki lecę się szykować pomału. Napiszę później co i jak.

Widze temat wagi. Ja już przytyłam 4 kg i odkąd przestało mnie mdlić mam ochotę jeść :tak: I tak jak piszecie, nie przejmuję się wagą, bo aby dzidzia był zdrowy, a z poprzedniej ciąży bardzo szybko wróciłam do swojej wagi więc teraz się nie boję tyć bo wiem że da rady schudnąć ;-)
Kari - widziałam te zabawki z bijącym serduszkiem, to chodzi o to że jak zostawiasz maluszka samego śpiącego gdzieś w łóżeczku z tą przytulanka to on czuje bicie serca tak jakby mama była kolo niego i jest spokojniejszy (podobno).
ajentka - świetne te czapy, wydają się grube i ciepłe :tak: w sobotę jadę kupić kurtkę i jak nie znajdę czapki to kupię którąś z tych :-)
kasiaczek - wracaj do zdrówka bidulko :-)

No i kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!!!!!!!!!!

hej, ta owieczka super, zastanowię się nad nia :happy2:
czapka tez fajna tylko czy nie będą uszy wychodzić???ja do tej pory kupowałam ze sznurkami.

Dziękujemy za info od Kasieczka niech szybciutko wraca do siebie i do nas! ;-)

Verita ja to się obawiam że po świetach to już będzie za dużo tych kilogramów, bo ja nie będe mogła nie zjeść tych wszystkich świątecznych pyszności :tak:

Kari ciekawe czy taka zabaweczka się sprawdza co do dzieci.

Agasim jaki chudzielec z Ciebie waga 54kg?? Kiedy to było chyba w gimnazjum hehe ale ładnie w pierwszej ciązy dobiłaś aż do 74kg i na prawdę jeszcze szybciej wróciłaś nawet to niższej wagi,

Ajentka no mogła by się nowa wdrożyć jak najszybciej, a Ty w końcu sobie odpocząć, a czapka superowa, ja sama lubię takie z pomponami :)

Gabi tak jak ja nic a nic się nie przejmuję wagą z czasem się schudnie :)

Ale ten czas pomału leci! Chciałabym już byc na wizycie ;-)

reklama
Do góry