Hej, ja ostatnio tyję szybciej niż bym chciała, chciałam tak przybierać 0,5 kg tygodniowo ale puki co wychodzi mi ciut więcej pewnie dlatego że się mało ruszam i niezbyt zdrowo odżywiam :-( muszę się poprawić, wczoraj znajoma powiedziała mi żeby chodzić na spacery, ruszać się bo poród będzie ciężki.
Dziewczyny pomóżcie! Położyłam się właśnie, strasznie bolą mi dziąsła po lewej stronie i zatoki. Tryska mi z nosa taka brązowawa maź co jakiś czas jak z fątanny, a wczoraj leciała mi krew jak z kranu. Jestem słaba a tętno mam 115/min. Znacie jakieś sposoby na zatoki? Tak strasznie boli! Kerna Ty jesteś czarodziejka od naturalnej medycyny, znasz jakieś naturalne sposoby??
edit:
BB_Anna ja chętnie bym się zapoznała z taką tabelką :-)
Dziewczyny pomóżcie! Położyłam się właśnie, strasznie bolą mi dziąsła po lewej stronie i zatoki. Tryska mi z nosa taka brązowawa maź co jakiś czas jak z fątanny, a wczoraj leciała mi krew jak z kranu. Jestem słaba a tętno mam 115/min. Znacie jakieś sposoby na zatoki? Tak strasznie boli! Kerna Ty jesteś czarodziejka od naturalnej medycyny, znasz jakieś naturalne sposoby??
edit:
BB_Anna ja chętnie bym się zapoznała z taką tabelką :-)