reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

shreeeeeeek:-D genialny zawsze!
gdzies miałam przepis na te bułki Moje Wypieki | Bułeczki z czosnkiem.
Monila a wiesz, że mi też? Nawet te makowce, co ostatnio robiłam pyszne, fakt ale jakieś inne jednak:tak:
Sylwia9 a wyobrażasz sobie ta ulgę, że nie musisz nikomu nic tylko u siebie w 5 minut rodzisz i po robocie??? marzenia...

reklama
W Biedronce u nas są takie bułki z masłem czosnkowym i pietruszką, palce lizać ale nie ma to jak własny wyrób :tak:
Myg zamawiam kilka bułeczek :)

Sylwia te z Biedy to sięnie umywają ;-)
Katia dzięks za linka, jestem serio na bieżąco z nowinkami porodów domowych i sercem jestem z nimi, ale jestem uziemiona...tutaj nie mam możliwości znalezienia położnej co odebrałaby poród w domu.

Taaak już sobie wyobrażam rodzić przy serialu :) tylko nie akurat w jakimś ciekawym momencie :) heh
Kerna noo jasne że się nie porównują do tych domowych! Ja nawet w kulinarnych sprawach nie mam talentu :)

Sylwia weź przestań...talentu kulinarnego nei trzeba mieć. Dobry przepis i robisz! Ja sama nauczyłam sie gotować i piec..tzn nadal często bywa że mi cos nie wychodzi no ale próbuję. Nie łam się, przełam się;-)

Kerna zaufaj że ja nie raz próbowała i nie raz wywalałam w śmietnik :) nie wiem czy pamiętasz jak pisałam że robię rogaliki drożdżowe - na drugi dzień były twarde jak kamień :-D:-D

haa no to trzeba znaleźć winowajcę:tak: moze dużo smietany? Może białek za dużo, może drozdże nie swieże...próbować trzeba aż sie uda! Zobaczysz jak dziecko zawita do domku to Ci się zachce, chociażby na swieta robic ciacha z dzieckiem czy cos...w końcu sie nauczysz:tak:

Myg to ja mam takie głupie sny :p
Kerna dziewczyno ja Cię podziwiam dwójka małych dzieci dom na głowie a ty masz tyle samozaparcia żeby w kuchni tyle czasu spedzac ja to jestem strasznie leniwa jak tak was czytam

a wy jak co wieczór musicie mi smaka narobić , miałam już nic dzisiaj nie jeść ale już słysze jak lodówka z kuchni mnie woła ;-)
lece małego kłaść spać bo już za długo siedzi ale mi się w shreka wkręcił ;-)

reklama
Do góry