reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

U mnie kiepska noc, synek przeziębiony nie mógł spać, katar go męczył i wstał o 7 :sorry:
No i śniadanko zjedzone. Ja jakoś się trzymam.
Kciuki za dzisiejsze wizyty :-) Ja jakaś taka szczęśliwa jestem po mojej wczorajszej i mąż też i jak to powiedział, że od początku wiedział co zrobił :-D

reklama
Witam ja juz tez po sniadanku :-)

pogoda nie zaciekawa u mnie no ale coz wkoncu jesien;-)

Gabi zdrowka dla syna ;-) haha moj maz mowi dokładnie to samo co twoj ... ze on wie co zrobił a napewno zrobił syna ... haha sie okaze jak sie urodzi ;-)

miłego dnia

Monila chyba pierwszy raz mamy inną pogodę u siebie :-) U mnie dziś piękne słońce :tak:

Gabi zdrówka dla synka!

Ja dopiero będę jeść śniadanko. Dziś tosty - prawie jak zawsze :-D

a u nie pogoda rewelacyjna slonko swieci chmurek brak tylko zimno troche ;-)
gabi zdrowka dla synka :-)
a ja wlasnie zjadlam mrozona pizze na sniadanie i zaraz zabieram sie za prasowanie zupa sie gotuje tak wiec dzis wyjatkowo udalo mi sie zorganizowac ;-)
dziewczyny ktora zna jakis smaczny przepis na zapiekanke makaronowa ?
nie wiem czy to ten okres sie zbliza czy jak ale ostatnio chodze przestawiam meble kombinuje jak tu zorganizowac miejsce dla maluszka :-)

Magdzik z zapiekanką nie pomogę, bo nigdy takiej nie robiłam :)szok:), ale jak podrzucicie jakiś fajny przepis to chętnie skorzystam :tak: Czyżby włączył Ci się syndrom wicia gniazdka? ;-) Dziś jest tak piękna pogoda, że i mnie energia rozpiera. Tez biegam ze ścierą i zaglądam co jakiś czas do szuflady z ubrankami Małego :-)

Idę robić ten bigos ;-)

Dzień dobry,

Ale się rozpisałyście od wczoraj :)

Kerna ja to Cie podziwiam, dla mnie jesteś na prawdę twarda babka, znajdujesz czas na wszystko przy dwójce dzieci :) Znam takie matki które nie mają czasu na nic, nawet na sprzątanie w domu a już nie mówiąc o szperaniu w lumpku, no a mają np jedno dziecko.... Fajnie że udało Ci się kurteczkę znaleźć ja też bym chciała właśnie coś w stylu narciarskim i jeszcze za taką taniochę! Ja na łowy lumpkowe wyruszę we wtorek za tydzień :)

Marta do nas do laboratorium to najlepiej iść po południu, bo raz jak poszłam tak wcześnie rano to już kolejka babć stała przed drzwiami i choćbym miała taki wielki brzuchol wątpię że by to zauważyły :)

Gabi zdrówka dla synka!!! U mnie mąż tak samo mówił i mu jednak się nie udało :-D

A ja sobie tradycyjnie jeszcze leże w łóżeczku, ale już głodna się robię i maleństwo też bo daje o sobie znać :)
Muszę zebrać siły i wstać ale mi się nie chce bo słoneczko tak fajnie wpada mi do pokoju :)

Jestem jeszcze na chwilę przed zajęciami. Szybko poszło w laboratorium, bo byłam wcześnie i druga także ok. Za to w zusie aż śmiać mi się chciało (ze złości) - mój cudowny szef dostarczył moje zwolnienie dopiero tydzień temu (a ja jemu dałam 5-ego) i teraz ciekawe ile będę czekać na kasę...:wściekła/y: Porażka. Także teraz pozostanie czekać tak miesiąc w miesiąc, bo spodziewam się, że tak już złośliwiec będzie robić...

Pogoda u mnie straszna. Pochmurno i pada co chwilę. Tylko spać zostało heh Ale mąż sobie wymyślił naleśniki na słodko także będzie zajęcie a po obiedzie pewnie łóżeczko :-)

Magdzik ja zapiekanke makaronowa zawsze komponuje sobie sama ;-) wrzucam wsio co uwazam za stosowne i jest ;-) ale jesli chcesz jakis przepis to poszukaj na necie jest tego tam duzo;-)

Marta a czy nie jest tak że na dostarczenie zwolnienia jest 7 dni i jeżeli przekroczy się te 7 dni to później dostaje się mniej kasy?? Kiedyś tak czytałam że za opóźnienie jest taka kara, ale nie jestem pewna,
A swoją drogą za zwolnienie we wrześniu dostane pieniążki w październiku?? Bo ja się kompletnie nie znam. :)

reklama
Do góry