reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

cześć dziewuszki!!

kasia - alez mi slinka pociekła!! o matko!! mniami!!

Ja po wizycie co opisałam!

wpadam się przywitac!

Beti - u mnie wymioty nie sa genetyczne! moja mama czuła się rewelacyjnie, tylko przy bracie troche leżała, siostra też nie odczuwała jak była z córcią w ciąży, ale teraz ( jest w 9tc) ma własnie tak jak ja - nudnosci na maksa, i musi lezeć bo nie daje rady, bój głowy i trzustka jej sie odezwała! nie wymiotuje. Wiec u nas chyba taka reakcja na przyszlych chłopców. choc to jeszcze nie potwierdzone!

Ja wczoraj podołałam i ogarnęłam mieszkanie - jednak kiepsko sie do dla mnie skończyło :( wyprózniłam żołądek do zera! No i tak to u mnie jest jak ise troche rusze i zażyje aktywności!

reklama
Kasia ale nalepiłas pierogow :-) mmm pycha ;-)

ufff a ja wreszcie usiadłam :-p wysprzatałam mieszkanko pranie rozwiesiłam a wieczorem bede prasowac ;-)

Kasia ileee pierogów, chyba już zapas na zimę :) Ja też szczerz mówiąc wolę, lepić niż wałkować, bo przy tym można się nieźle namęczyć, a przy lepieniu to nawet usiąść można :)

Ja to nawet jakoś weny na takie kucharzenie, aż mi się obiadu nie chce robić;/ dobrze że brat jest to chociaż ziemniaki obierze a ja tylko schabowe usmażę :) a co do pierogów, to babcia już zapowiedziała że będziemy lepić na święta, więc pewnie jak już będę musiała to się zabiorę za to, jeszcze raz się pytam gdzie ta energia II trymestru? Czy tylko ja mam takiego lenia??? :rofl2::rofl2:

Wizyta opisana tam gdzie trzeba :-)

No ale żeby nie było tak miło, to młody mi się rozkłada, całą noc nie spał bo go katar męczył, oby tylko gorączka nie przyszła... No i m. wrócił z nocki tak samo zasmarkany, wypił grzańca i poszedł spać. Mam nadzieję że mnie nie zarażą:sorry:
Obiadek mam wczorajszy, to leżymy z młodym przed TV z bajkami ;-)

Sylwia9 ja Ci powiem, że dziś to mam zadziwiająco dużo energii :) Właśnie poodkurzałam, wysprzątałam łazienkę tak, że można się przeglądać i jeszcze kurze i mycie podłóg. Tylko teraz chwila przerwy na banana ;-)
W ogóle to mój zadziwiająco dobry nastrój objawił się jeszcze jednym - napompowałam wreszcie piłkę :-) I nie wiem czy dziś, po tych porządkach, ale już na pewno jutro poćwiczę wreszcie :-)

Kasia_82 ale narobiłaś apetytu! A jakie piękne te Twoje pierogi :-) Takich to pewnie nie zrobię, ale żeby chociaż smaczne były to już pół sukcesu :)

Gabi trzymaj się ciepło, żeby nic Cię nie złapało :-)

Dobra, idę dalej do roboty. A w ogóle u Was też tak okropnie wieje?Aż strach głowę na dwór wychylać...Dlatego Kasoku - podziwiam :-)

Marta Ty wydajesz mi się w ogóle być pełni energii Kobietą :) Mnie to się nic nie chce :)

Gabi dużo zdrówka dla Twoich chłopaków, uważaj na siebie :)

Heh Sylwia9 to tylko takie wrażenie ;) To jest tak jak kiedyś z Kerną pisałyśmy - jak już wstaniemy to skądś się siły biorą. Tylko właśnie wstać ciężko i schodzi czasem do jakiejś 13... haha :-)
Za to już skończyłam sprzątać, obiadek się robi, wymyśliłam ziemniaki z cebulką smażone, bo jakoś chodzą za mną od jakiegoś czasu. A później czas się wreszcie zebrać do wyjścia. Dziś randka z koleżanką ;-)

jestem
trochę mnie nie było ale imprezka udana,mlody zadowolony z prezentow
Gabi zdrowka dla was
Marta wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Kasia pierogi super,narobilas mi smaka
Sylwia9 ja podobnie jak Monila mam stara ,wieksza kurtke i licze ze zime w niej przechodze

reklama
dziewczyny co bierzecie na ból gardła?
brałam jakieś propolisowe tabletki do ssania ale nie działają strasznie mnie boli gardło co można wsiąść?

Do góry