reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Witam z łóżeczka bo pogoda za oknem straszna, leje i wieje wiatr :-(
Czas nadrobić zaległości dwudniowe :cool2:

Masterkindziula gratuluję synka, Kesti a tobie gratulacje córeczki super że już znacie płeć
Gabi szkoda zwierzaczka jak z wami tyle lat był, ale najważniejsze, że trafił w dobre ręcę
Marta_a26 spóźnione ale szczere życzenia z okazji 1 rocznicy ślubu, aby wszystkie wasze marzenia się spełniły
-kasiaczek- mam nadzieje że dzisiaj też lepiej się czujesz i dolegliwości szybko miną, ja to chyba szczęście miałam zero mdłości i wymiotów
Verita no to super udana wyprzedaż była, nie dość że miejsce na nowe rzeczy zrobione to grosik jakiś wpadł ;-)
Katia no to nieźle pracowity dzień Ci się zapowiada, tylko nie przemęczaj się

Co do alkoholu to mnie strasznie ciągnie do piwa, emek wieczorami pije ale wystarczy że powącham i już mnie odrzuca :eek:
Ja normalnie farbuję włosy bo moja fryzjerka twierdzi że teraz są bezpieczne, więc ja jej ufam bo sama się nie znam :rofl2:

Idę ciasto zagniatać bo wczoraj grzybków nazbierałam i mam mega ochotę na pierogi, więc jak na razie uciekam i życzę miłego dnia :-)

reklama
Witam przy sniadanku ;-) u mnie pochmurnie i deszczowo a wiec nie wychodze z domu a co mi tam :-p

wczoraj wrocilismy cos przed 21:00 umyłam sie i padłam do łozka :-p jakas taka zmeczona byłam ze masakra :-D

Kasia ulep tam wiecej tych pierogow :laugh2:

I ja się witam :)

Katia Kochana mam nadzieje że szybko Ci się poprawi humor - jesień słynie z tego że ludzie popadają w jakieś takie dołki, a jeszcze my tym bardziej kobiety w ciązy w których te hormony szaleją! ;-) Ale widzę że dzień masz nieźle zaplanowany więc na pewno po spotkaniu z koleżanką i jej Synkiem humorek się poprawi :)

Kasia ja też poproszę troszkę pierogów - mniam!

A ja jak zwykle się nie wyspałam, co prawda mogłabym jeszcze pospać, ale szkoda mi dnia :)
Kobietki kupujecie nowe kurtki na zimę czy używane? Bo tak patrze że szkoda mi kasy na nową ciążową kurtkę...:confused2:

Sylwia9 moja zeszłoroczna kurtka nie nadaje się do niczego. Właśnie miałam w tym roku wymienić porządnie mogą garderobę zimową, no ale nie opłaca mi się to, bo w ciąży wiecznie nie będę. W domu rodzinnym mam taki większy kurtko-kożuszek i mam nadzieję, że uda mi się w tym przechodzić zimę. A jak nie, to poszukam w lupkach, albo u Mamy w szafie.

Sylwia ja tez nie bede kupowac kurtki na zime nowej bo i po co .... na szczescie mam taka w ktorej chodziłam 2 lata temu ... jest wieksza bo tez chodizłam w niej w ciazy ... i mam nadzieje ze uda mi sie w niej przechodzic cała zimne a jesli nie to tak jak Katia poszperam po lumpkach:-p

ale moj maluszek od rana urzeduje ;-):-)

Też już myślałam o tych lumpkach, bo faktycznie nie opłaca się kupowac nowej.

Monila moje maleństwo też od rana urzęduje chyba prosi żeby mama w końcu poszła zjeść śniadanie :)

A mój Mały dziś milczy jak zaklęty... Chyba też nie ma humoru tak jak matka :-p

Stwierdziłam, że jutro zrobię bigos. Dziś będzie wczorajszy obiad. Czyli zostało mi jeszcze prasowanie na dziś i fajrant.

Ale u mnie leje!

Sylwia ja juz sniadanko pochłonełam :-p a teraz wcinam nektarynke ;-) hahah

Katia u mnie tez leje :-p haha noo i niech ci humorek szybko wroci:-)

Hej Mamuśki :-)
Katia ja dziś humorek przeciwny do Ciebie, choć pogoda za oknem nie sprzyja...Ale za to plan mam dość podobny (no oprócz znienawidzonego prasowania :)). Tyle, że Ty już prawie kończysz, a ja dopiero śniadanie zjadłam i jakoś nie chce mi się jeszcze z łóżka zbierać ;-) W sumie nigdzie mi się nie spieszy więc cóż tam ;-)
Tak jeszcze myślę o tym bólu nerki gdy dłużej nie idziesz siusiu i powiem Ci, że tak to nawet ma mój mąż. Zrób oczywiście te badania, sprawdź co i jak, ale myślę, że to nie jest jakiś powód do stresu. Po prostu czasem nerki tak reagują.

Kasia_82 też mam chętkę na pierogi i myślę o nich intensywnie, ale u mnie chyba te myśli muszą nabrać mocy prawnej ;-) Pewnie jak napiszesz jakie wyszły Ci dobre to i ja się zmobilizuję :)
Co do kurtki to tak sobie wymyśliłam, że jeśli znajdę taką w kroju, w której będę mogła chodzić też nie w ciąży to kupię, bo wtedy nie będzie na raz. A jeśli nic nie znajdę, to zostanie jakiś lumpek....Się okaże ;-)
Mój mały dziś spokojny, ale właśnie czuję, że chyba się rozkręca po śniadanku :-) Za to z wieczora to szaleju dostaje, już się boję co to będzie haha :-D Chyba muszę codziennie przed snem trochę potańczyć, rozkołysać go to będzie noce przesypiał smacznie ;-)

Dziewczyny a powiedzcie mi czy takie farbki do malowania rączkami można użyć do malowania po brzuszku? Bo chciałam jakieś fajne zdjęcia zrobić i tak sobie kombinuję ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej

jestem .
Goście wczoraj odlecieli do Grecji i tylko bałagan został echh a mnie znowu głowa od rana boli:no:

wczoraj miałam marny dzień też hormony mi strasznie szaleją wpadam szybko w złość a raczej we wściekłość, jak jestem zła to łzy potokiem płynął wszystko mnie wkurza a najbardziej mój mąż. Szkoda tylko tego dziecka które chyba urodzi się strasznie nerwowe albo strasznie smutne:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Do góry