reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

hej dziewczyny a ja znów spędziłam czas od czwartku w szpitalu miałam jakieś dziwne skurcze bolał mnie brzuch i zostawili mnie na obserwacje dostałam zastrzyki rozkurczowe i tyle z dzidzią oki i na szczęście szyjka się nie naruszyła więc dobrze jest w porównaniu doszyjki po szwie która wtedy miała 29 mm to teraz mam 38 mm więc leżenie przynosi efekty no i leże dalej ale teraz nie sama bo z córką ma zapalenie oskrzeli i krtani więc kaszanka
pozdrawiam Was

reklama
wspolczuje, ja nienawidze szpitalow,
ja mialam wczoraj jakis tai jakby skurcz czy skret sama nie wiem co sie ruszylam to bol z prawej strony , po polgodzine lezenia przeszlo na szczecie

kesti - super że już wszystko ok :-)
magdulajtka - całe szczęście że szyjka się nie ruszyła, ale zapobiegawczo odpoczywaj :tak:

Ja pojadłam placków ziemniaczanych na obiad, wczoraj narobili mi smaku w MasterChef aż mi ślinka leciała :-p

Ale mam dzisiaj lenia nie do ruszenia! Jak juz sie troszke ruszyłam z łóżka to w mieszkaniu tak zimno że zgroza:no: Leże opatulona kocem z cieplutką herbatką i szperam w necie. Na obiad wczorajsze ziemniaczki z koperkiem do tego jajo i kefir:-D Placki ziemniaczane z masterchefa też mi się śnią ale nie mam odpowiedniego sprzętu, a wogóle niemam ziemniaków a mi sie po nie iść nie chce, no czysty leń!!:szok:

ja juz po wizycie jakbyscie zapomnialy:)

myg ja tam uwielbiam placki tarte na grubych oczkach:)

magdulajtka kurcze szpital:/ odpoczywaj, a szyjka ladnej dlugosci wiec tzreba byc dobrej mysli:)

Witajcie
Jestem tu nowa, podczytuję Was od jakiegoś czasu, wpisałam się na "Poznajmy się" :-)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Lutóweczki !!!
[FONT=Arial, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif][/FONT]

Ostatnia edycja:
pytanie do dziewczyn którym twardnieje brzuch ( czyli skurcze macicy) jak często wam się to zdarza?
u mnie 2-3 razy na dzień takie naprawdę mocne napinanie się, nie jest to bolesne ale nieprzyjemne.

Happymama ja mam twardnienie od 3-4 dni ,wczoraj wzielam już nospe bo było bardzo nieprzyjemnie,lekarz pozwolil mi wziąć do 3x dziennie nospe gdyby dzialo się cos jeszcze kazal jechać na IP

ja nie mam jeszcze twardnienia, mam tylo takie ciagniecie z prawej strony, musze to poloznej powiedziec, ale na szczescie twardnienia jeszcze nie, pamietam ze nie przyjemne dla mnie byly :no:

reklama
happymama ja mam wrażenie, że mam twardszy brzuch wieczorami ale to wcale nie boli ani nie czuję jakiejś różnicy, że tak się dzieje.
beti to idę poczytać bo pewnie opisałaś na wizytach jak tam :tak:

witaj ineeze

Do góry