reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Butter_fly przykro mi. Wiem co teraz czujesz, bo przeżyłam to samo ponad dwa miesiące temu. Głowa do góry, czas leczy rany. W obecnej ciąży bardzo się boję. Często chodzę do łazienki i sprawdzam czy wszystko w porządku. Nikt oprócz mojej mamy nie wie jeszcze o mojej ciąży. Poprzednio szybko podzieliliśmy się z rodziną naszym szczęściem a tu zonk. Bardzo wszyscy przeżyliśmy stratę Maleństwa. Teraz chcemy poczekać do ukończenia III miesiąca. Najbardziej boję się pracy, bo mam bardzo stresującą pracę a stres źle wpływa na ciążę...
Ogólnie czuję się dobrze. Trochę pobolewa mnie podbrzusze najczęściej podczas schylania się. A schylam się niestety często po moją córeczkę Julcię.

reklama
dzien dobry wszystkim :)

Verita może troszkę się przemęczasz? ja takie lekkie plamienie do krwaienia mialam w pierwszej ciazy w pracy mnie wykorzystywali mimo ze wiedzieli ze jestem w ciazy;/ a ty jednak masz male dziecko to tez jest przy tym wysilek ;/
ja z colinem miałam ciaze zagrożoną właśnie przez to ze nosilam starsza corka;/

Butter fly bardzo mi przykro :-(

co dot ych objawow to u mnie pierwsza ciaza zero objawow druga mdlosci sennosc i wilczy apetyt a teraz jak narazie te spokojnie oby tak dalej :) a wiem i czuje ze teraz bedzie drugi syn :)

hai 24 no ja zamierzam utrzymac to w tajemnicy jak najdłużej właśnie z tego samego powodu co Loma, ostatnio jak poroniłam to nikt nie wiedział i myślę że tak najlepiej...szybciej się dochodzi do siebie, no ale nie moge zakładac że cos pójdzie nie tak.
Loma ja też mam stresującą pracę, nakładają duża presję na pracownika w związku z tym chcę iść na L4 więc nie utrzymam dobrej nowiny w tajeminicy dłużej niż 2 tygodnie :) (powiem że mam urlop) :-)

czesc

Butter fly bardzo bardzo mi przykro trzymaj się kochana

u mnie tez inaczej wygląda teraz ciąży niż z Szymkiem(nawet mój maz to zauwazyl),mogłabym ciagle spac,jes słodycze,cere mam straszna,wlosy jakbym ze smalcem chodzila i od wczoraj mam mdlosci rano i wieczorem

dzisiaj zamierzałam odmrozić i wysprzatac lodowke ale chyba się walne spac bo już mnie muli

a co powiadamiania o ciąży to my powiedzieliśmy tylko najlizszej rodzince i miało tak zostać ale jak poszlam na zwolnienie to w firmie już wiedza wszyscy a ostatnio sama się wygadałam w przedszkolu u synka

Małkus chybanie zauwazylas ,pytałam się ciebie czy rodzisz w Wejherowie ?bo mieszkamy po sasiedzku:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
paola No proszę :D jestem 1 dzień starsza od Ciebie :-) i dzieciaczki tez bedziemy miały w podobnym terminie :D:D

sylwia rzeczywiście nie zauważyłam :) tak będę rodzić w Wejherowie, może się spotkamy na porodówce :D:D

witam:)
objawów dalej brak
na rękach wyskoczyła mi wysypka... chyba za dużo jajek zjadłam :-p
nie wiecie co z agawą??

my powiedzieliśmy rodzicom jak na razie z reszta czekamy jak będę wizycie.
miłego dnia

no ja z synkiem jak byłam w ciązy to dopiero w 11 tyg wszytskim powiedzialam .. ale teraz jakoś nie wiem czy dam rade tak długo czekać .. w czwartek ide do gina .. jak powie że narazie jest wszytsko okej to chyba jednak powiem w moje urodziny :-) Jeszcze teraz w sobote dzwoniłam do szwagierki bo miała urodzinki a ona biedna nie dawno straciła swoje maleństwo i jak sie rozgadała i jeszcze zaczeła pytać czy my planujemy itp ..a ja juz wiedzialam że w ciązy jestem ..heh

reklama
Dzień dobry wszystkim! U mnie też mdłości od rana. Ostatnio nawet zapach budyniu mnie dobił. Wczoraj byliśmy na imieninach teściowej i tekst imprezy: "Jolu a ty z pięciu synów tylko jednego wnuka masz???" I momentalnie ja spaliłam raka, a szwagierki odkręciły się znacząco od stołu. Uwielbiam takie włażenie z butami do czyjejś sypialni. Choć sama teściowa raczej nie wypytuje nas o dzieci, ale znaczące teksty w stylu: "Narobiłam tyle soków, bo myślałam, że może latem któraś z was będzie karmiąca"...
Pozdrawiam!

Do góry