reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2014

Butter_fly przykro mi. Wiem co teraz czujesz, bo przeżyłam to samo ponad dwa miesiące temu. Głowa do góry, czas leczy rany. W obecnej ciąży bardzo się boję. Często chodzę do łazienki i sprawdzam czy wszystko w porządku. Nikt oprócz mojej mamy nie wie jeszcze o mojej ciąży. Poprzednio szybko podzieliliśmy się z rodziną naszym szczęściem a tu zonk. Bardzo wszyscy przeżyliśmy stratę Maleństwa. Teraz chcemy poczekać do ukończenia III miesiąca. Najbardziej boję się pracy, bo mam bardzo stresującą pracę a stres źle wpływa na ciążę...
Ogólnie czuję się dobrze. Trochę pobolewa mnie podbrzusze najczęściej podczas schylania się. A schylam się niestety często po moją córeczkę Julcię.

reklama
dzien dobry wszystkim :)

Verita może troszkę się przemęczasz? ja takie lekkie plamienie do krwaienia mialam w pierwszej ciazy w pracy mnie wykorzystywali mimo ze wiedzieli ze jestem w ciazy;/ a ty jednak masz male dziecko to tez jest przy tym wysilek ;/
ja z colinem miałam ciaze zagrożoną właśnie przez to ze nosilam starsza corka;/

Butter fly bardzo mi przykro :-(

co dot ych objawow to u mnie pierwsza ciaza zero objawow druga mdlosci sennosc i wilczy apetyt a teraz jak narazie te spokojnie oby tak dalej :) a wiem i czuje ze teraz bedzie drugi syn :)

hai 24 no ja zamierzam utrzymac to w tajemnicy jak najdłużej właśnie z tego samego powodu co Loma, ostatnio jak poroniłam to nikt nie wiedział i myślę że tak najlepiej...szybciej się dochodzi do siebie, no ale nie moge zakładac że cos pójdzie nie tak.
Loma ja też mam stresującą pracę, nakładają duża presję na pracownika w związku z tym chcę iść na L4 więc nie utrzymam dobrej nowiny w tajeminicy dłużej niż 2 tygodnie :) (powiem że mam urlop) :-)

czesc

Butter fly bardzo bardzo mi przykro trzymaj się kochana

u mnie tez inaczej wygląda teraz ciąży niż z Szymkiem(nawet mój maz to zauwazyl),mogłabym ciagle spac,jes słodycze,cere mam straszna,wlosy jakbym ze smalcem chodzila i od wczoraj mam mdlosci rano i wieczorem

dzisiaj zamierzałam odmrozić i wysprzatac lodowke ale chyba się walne spac bo już mnie muli

a co powiadamiania o ciąży to my powiedzieliśmy tylko najlizszej rodzince i miało tak zostać ale jak poszlam na zwolnienie to w firmie już wiedza wszyscy a ostatnio sama się wygadałam w przedszkolu u synka

Małkus chybanie zauwazylas ,pytałam się ciebie czy rodzisz w Wejherowie ?bo mieszkamy po sasiedzku:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
paola No proszę :D jestem 1 dzień starsza od Ciebie :-) i dzieciaczki tez bedziemy miały w podobnym terminie :D:D

sylwia rzeczywiście nie zauważyłam :) tak będę rodzić w Wejherowie, może się spotkamy na porodówce :D:D

witam:)
objawów dalej brak
na rękach wyskoczyła mi wysypka... chyba za dużo jajek zjadłam :-p
nie wiecie co z agawą??

my powiedzieliśmy rodzicom jak na razie z reszta czekamy jak będę wizycie.
miłego dnia

no ja z synkiem jak byłam w ciązy to dopiero w 11 tyg wszytskim powiedzialam .. ale teraz jakoś nie wiem czy dam rade tak długo czekać .. w czwartek ide do gina .. jak powie że narazie jest wszytsko okej to chyba jednak powiem w moje urodziny :-) Jeszcze teraz w sobote dzwoniłam do szwagierki bo miała urodzinki a ona biedna nie dawno straciła swoje maleństwo i jak sie rozgadała i jeszcze zaczeła pytać czy my planujemy itp ..a ja juz wiedzialam że w ciązy jestem ..heh

reklama
Dzień dobry wszystkim! U mnie też mdłości od rana. Ostatnio nawet zapach budyniu mnie dobił. Wczoraj byliśmy na imieninach teściowej i tekst imprezy: "Jolu a ty z pięciu synów tylko jednego wnuka masz???" I momentalnie ja spaliłam raka, a szwagierki odkręciły się znacząco od stołu. Uwielbiam takie włażenie z butami do czyjejś sypialni. Choć sama teściowa raczej nie wypytuje nas o dzieci, ale znaczące teksty w stylu: "Narobiłam tyle soków, bo myślałam, że może latem któraś z was będzie karmiąca"...
Pozdrawiam!

Do góry