reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2014

Hej :) Jak tylko moge to chętnie dołącze do tego wątku :-)

Ja mam ze swoich wyliczeń termin na 20 luty ..ale pewnie jak trafie do gin to sie dokładnie wszytskiego dowiem :) Pwiedzcie mi dziewczyny .. czy to jest możliwe że ja nie mam jak narazie zadnych objawów .. tzn bolą mnie tylko piersi i troche bardziej śpiąca jestem ale to pewnie dlatego że spać w nocy nie umiem .. a popołudniu padam :-) A Wy jak sie czujecie ? ;-)

reklama
Witam nowe Mamusie :)

hai24 oczywiście, że tak może być. Każdy organizm jest inny i każda ciąża jest inna. :)

Ja dziś gorzej się czuję ;( ugotowałam na obiad rosołek po którym poczułam się fatalnie. Mdłości były okropne, ale jakoś przeszło.
Miałam popracować w domu, ale nic z tego. Papierzyska znowu zawiozę do pracy i tam będę się z nimi męczyć :(
Sorki, że tak smęcę, ale jakaś wypompowana jestem. Na szczęście Mąż staje na wysokości zadania i dba o Nas fantastycznie. No i jest wyrozumiały na te moje humorki :) Kochany :)

89Katia a powiedz mi kiedy wybierasz sie do lekarza? bo widze że że masz podobnie jak ja .. ja mam dokładnie tzn z kalkulatora mi tak wychodzi 4 tydz i 5 dni :) ciąży :-) i własnie nie wiem jak wytrzymam jeszcze z jakies 2 tyg żeby do gin iść ;-)

Dziewczyny, a ja się niestety wypisuję. Dzisiaj poroniłam... Przyszło niespodziewanie, ale nie będę Was zadręczać.
Życzę Wam spokojnych ciąż i lekkich porodów!

Butter fly :( tak mi przykro! :( :( Trzymaj się Kochana! :( :(

Hai24 wizytę mam 19.06 - zresztą jak większość dziewczyn na forum :p Ciekawa jestem czy zobaczę już serduszko...

butter_fly tak mi przykro:-(

hai24 możliwe, że nie masz jeszcze objawów... ja też nie mam żadnych objawów..mam tylko trochę powiększone piersi i dziś jakby mnie bardziej brzuch ciągnie ale poza tym nic więc.
Tzn mam też takie dziwne uczucie, że skóra na brzuchu jest taka wrażliwa na dotyk... macie tak?? dziwne to strasznie:-p

no to troszke mnie uspokojiłyście .. tak sie pytam bo w pierwszej ciąży od samego początku sie czułam inaczej .. mdłości .. no i bardziej słaba byłam .. A teraz świetnie puki co, mam nadzieje że tak bedzie do lutego hehe :-)
A co do brzucha to faktycznie .. wydaje sie taki jakby cięższy i upięty ;-)

reklama
Butter_fly strasznie mi przykro. A ja w porównaniu z poprzednia ciąża czuje się fatalnie humor Mam paskudny non stop kloce się z mężem syn doprowadza mnie do szewskiej pasji jestem strasznie rozdrażniona ale pewnie też wpływ ma na to to że rzuciłam fajki jak zobaczyłam dwie kreseczki przez co też w lodówce non stop siedzę wreszcie mały usunął Maz w pracy a ja idę się zrelaksować w wannie :-)

Do góry