reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2014

ale mam dzisiaj dzien ;/ masakra jakas ... normalnie co 10 minut chce mi sie jesc i to za kazdym razem mam ochote na cos innego ...:-p a poza tym czuje sie dobrze , piersi mam takie wypełnione i skore na nich napiętą ...

Butter_fly przykro mi strasznie :-( Przytulam cie :*

reklama
butter _fly tak mi przykro az się poplakalam, tulam mocno, daj nam znac jak się trzymasz.
verita kochanie dzisiaj lez jak najwięcej a jutro o ile masz możliwość do lekarza, może masz za mało progesteronu.

Mnie wciąż muli, caly dzień przelezalam, pobolewa brzuch jak na @, rozpycha naciąga i już sama nie wiem co plus mulenie na całego, losz matko.

Witajcie z rana ;-) Ja już dzięciolę w pracy, oby ten dzień szybko zleciał. Jutro mam wizytę u gina z samego rana, nie mogę się już doczekać ;-)
Nad wyraz dobrze się czuję, w poprzedniej ciąży już dawno mnie mdliło, aż dziwnie się czuję z tym brakiem objawów...Tylko cycuchy bolą, i są ciężkie..Chyba niedługo pomyślę o zakupie nowego biustonosza ;-)

Miłego Dnia!! ;-)

ni_kusia będzie syn:tak: Mnie w ciąży z małym prawie w ogóle nie mdliło, praktycznie oprócz rosnącego brzuszka nie miałam większych objawów.Teraz bardzo podobnie,zobaczymy.;-)

Witajcie dziewuszki :)

butter_fly tak mi przykro, wiem co czujesz...będzie dobrze!! Nastęnym razem się uda! Jeżeli było to samoistne poronienie to nie czekaj zbyt długo ze starankami, trzymam kciuki...:-(

Mnie jakoś strasznie też nie mdli tylko czasem delikatnie, nie powstrzymuje mnie to przed pałaszowaniem :D cały czas jestem głodna.
Pojutrze do lekarza...nie moge się doczekac i boje sie jednocześnie...

Po każdym zjedzeniu brzuch mi wywala strasznie, naprawdę wyglądam jak w ciąży chociarz to nie brzuch ciążowy tylko jakieś rewolucje żołądkowe :D

Witam i ja z rana...

Nie odzywałam się bo byliśmy na weselu....:angry:NIENAWIDZĘ WESEL!!

Wczoraj mój mąż umierał a ja odsypiałam:)
Dzisiaj też jestem nieprzytomna, ja chyba mam w sobie susła a nie dziecko:-D:-D:-D
U mnie dalej objawów nie ma - troszkę mnie wczoraj pomdliło i tyle... Dzisiaj idę znowu na USG mam nadzieję, że juz cos będzie w końcu widać!!!!!!!

Heyka, melduje sie w nowym tygodniu:) Według lekarza idzie 6 tydzien i 4 dzien:) a według suwaka jeszcze inaczej. Dzisiaj pobolewa mnie brzuch. Poza okresowymi sennościami nie mam innych dolegliwości, no apetyt mi dopisuje:) Poki co bacznię obserwuję wage, i na razie nie rośnie. U mnie też widać brzuszek ! Normalnie szok.

reklama
Cześć :) Nie wiem dlaczego ale jak chce dodać suwaczka to jest jakiś zdeformowany :/ ... A tak z innej beczki bo nie wiem czy juz o tym rozmawiałyście .. to powiedzcie mi kiedy zamierzacie powiedzieć najbliżyszym o tym że spodziewacie sie dzidzusia :-)? A i czy macie jakieś pomysły na przekazanie tak wspaniałej wiadomości ? .. ja 2 lipca mam urodziny i własnie zastanawiłam sie czy na imprezie urodzinowej nie powiedzieć .. jedyne czego sie boje to tego że nie wytrzymam tak długoo... haha ;-)

Do góry