reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

ale mam dzisiaj dzien ;/ masakra jakas ... normalnie co 10 minut chce mi sie jesc i to za kazdym razem mam ochote na cos innego ...:-p a poza tym czuje sie dobrze , piersi mam takie wypełnione i skore na nich napiętą ...

Butter_fly przykro mi strasznie :-( Przytulam cie :*

reklama
butter _fly tak mi przykro az się poplakalam, tulam mocno, daj nam znac jak się trzymasz.
verita kochanie dzisiaj lez jak najwięcej a jutro o ile masz możliwość do lekarza, może masz za mało progesteronu.

Mnie wciąż muli, caly dzień przelezalam, pobolewa brzuch jak na @, rozpycha naciąga i już sama nie wiem co plus mulenie na całego, losz matko.

Witajcie z rana ;-) Ja już dzięciolę w pracy, oby ten dzień szybko zleciał. Jutro mam wizytę u gina z samego rana, nie mogę się już doczekać ;-)
Nad wyraz dobrze się czuję, w poprzedniej ciąży już dawno mnie mdliło, aż dziwnie się czuję z tym brakiem objawów...Tylko cycuchy bolą, i są ciężkie..Chyba niedługo pomyślę o zakupie nowego biustonosza ;-)

Miłego Dnia!! ;-)

ni_kusia będzie syn:tak: Mnie w ciąży z małym prawie w ogóle nie mdliło, praktycznie oprócz rosnącego brzuszka nie miałam większych objawów.Teraz bardzo podobnie,zobaczymy.;-)

Witajcie dziewuszki :)

butter_fly tak mi przykro, wiem co czujesz...będzie dobrze!! Nastęnym razem się uda! Jeżeli było to samoistne poronienie to nie czekaj zbyt długo ze starankami, trzymam kciuki...:-(

Mnie jakoś strasznie też nie mdli tylko czasem delikatnie, nie powstrzymuje mnie to przed pałaszowaniem :D cały czas jestem głodna.
Pojutrze do lekarza...nie moge się doczekac i boje sie jednocześnie...

Po każdym zjedzeniu brzuch mi wywala strasznie, naprawdę wyglądam jak w ciąży chociarz to nie brzuch ciążowy tylko jakieś rewolucje żołądkowe :D

Witam i ja z rana...

Nie odzywałam się bo byliśmy na weselu....:angry:NIENAWIDZĘ WESEL!!

Wczoraj mój mąż umierał a ja odsypiałam:)
Dzisiaj też jestem nieprzytomna, ja chyba mam w sobie susła a nie dziecko:-D:-D:-D
U mnie dalej objawów nie ma - troszkę mnie wczoraj pomdliło i tyle... Dzisiaj idę znowu na USG mam nadzieję, że juz cos będzie w końcu widać!!!!!!!

Heyka, melduje sie w nowym tygodniu:) Według lekarza idzie 6 tydzien i 4 dzien:) a według suwaka jeszcze inaczej. Dzisiaj pobolewa mnie brzuch. Poza okresowymi sennościami nie mam innych dolegliwości, no apetyt mi dopisuje:) Poki co bacznię obserwuję wage, i na razie nie rośnie. U mnie też widać brzuszek ! Normalnie szok.

reklama
Cześć :) Nie wiem dlaczego ale jak chce dodać suwaczka to jest jakiś zdeformowany :/ ... A tak z innej beczki bo nie wiem czy juz o tym rozmawiałyście .. to powiedzcie mi kiedy zamierzacie powiedzieć najbliżyszym o tym że spodziewacie sie dzidzusia :-)? A i czy macie jakieś pomysły na przekazanie tak wspaniałej wiadomości ? .. ja 2 lipca mam urodziny i własnie zastanawiłam sie czy na imprezie urodzinowej nie powiedzieć .. jedyne czego sie boje to tego że nie wytrzymam tak długoo... haha ;-)

Do góry