Witam z rana
Piękny weekend u nas słoneczko cudnie świeci i jest tak cieplutko wczoraj byliśmy na urodzinko-imieninkach mojej dwuletniej chrześniaczki. Imprezka wyprawiana była na działce na świeżym powietrzu więc dzieciaki się wyhasały. Oczywiście ciężko ukryć swój stan, kiedy z każdej strony proponują zimne piwko z soczkiem a Ty o dziwo odmawiasz
Dziewczyny pozwoliłam sobie w naszym imieniu założyć nowy temat "przepisy lutóweczek" jeśli macie pomysł na inny tytuł to śmiało piszcie
Z doświadczenia z forum, gdy byłam w ciąży z synkiem taki wątek świetnie się sprawdzał a przepisów przybywało i przybywało.Każda z nas pochodzi zinnego rejonu i fajnie się podzielić sprawdzonymi przysmakami.
A później łatwiej odszukać niż na głównym wątku.
kasoku Biedna córcia, niech szybko wraca do zdrowia. Rozumiem Twoje wkurzenie na innych rodziców bo właśnie jak byłam na pierwszym zebraniu przedszkolnym to dyrektorka bardzo uczulała na to że wielu rodziców jest nieodpowiedzialnych,przyprowadzają chore dzieci i kłamią że to tylko alergia ze szkodą dla rodziców dzieci, które naprawdę borykają się z alergią,astmą i potem rodzice patrzą na nich krzywo
ewanh Na Twoim miejscu nie bagatelizowałabym tej infekcji i nie czekała do 26 tylko wcześniej umówiłabym się na wizytę na zwykłe badanie i sprawdzenie wydzieliny, zielona to nic dobrego.Ja z synkiem też miałam infekcję na początku ciąży, gin przepisała mi globulki i wszystko było ok. A swoją drogą ja też 26.06 mam kolejną wizytę
Magdzik20 Ja też borykam się z alergią w tym okresie.Najgorszy jest ten świąd spojówek ale nic nie można brać.Do końca lipca będę się tak męczyć.
Dziś znów w gości się wybieramy bo tym razem na imieniki chrześniaka, w planach grill na ogrodzie, przejazd ciuchcią wąskotorową , Marcel będzie zachwycony.
Miłej niedzieli kochane.