reklama
Myg my śpimy z włączonym nawilżaczem powietrza (latem raczej nie) i nie mamy kataru. Polecam A co do suwaczka to musisz wejść w ustawienia i tam wybrać "Edytuj sygnaturkę" . W między czasie wchodzisz na jakąś stronę z suwaczkami i tworzysz według instrukcji. I jak już stworzysz suwaczek to wklejasz jego kod na stronę z sygnaturką. I gotowe
My byliśmy na spacerku razem z naszymi przyjaciółmi i ich 10dniową córeczką. Jezuniu, jaka ona jest maciupeńka! Kochana! Później pojechaliśmy na zakupy i jestem teraz padnięta. Troszeczkę brzuszek się odzywa.
Zaraz czas spać
My byliśmy na spacerku razem z naszymi przyjaciółmi i ich 10dniową córeczką. Jezuniu, jaka ona jest maciupeńka! Kochana! Później pojechaliśmy na zakupy i jestem teraz padnięta. Troszeczkę brzuszek się odzywa.
Zaraz czas spać
ja juz wykapana a co mi tam nie wychodze nigdzie goscie tez sie nie zapowiadaja wiec własnie wyszłam z łazienki
Kati sałatka mega pyszna :-) a jakiego dodajesz majonezu? bo ja dodałam Kieleckiego , tylko tego uzywam w domu bo ma taki pyszny troszke ostry smak :-)
Kati sałatka mega pyszna :-) a jakiego dodajesz majonezu? bo ja dodałam Kieleckiego , tylko tego uzywam w domu bo ma taki pyszny troszke ostry smak :-)
hej
u nas się po południu ślicznie zrobiło i posprzątaliśmy balkon, posadziliśmy drzewko i przyprawy:-)
ja dziś spaghetti carbonara zrobiłam bo szybko się robi i uwielbiam... choć jest tuczące ale nie mogę się od czasu do czasu powstrzymać;-)
monila no nie dziwię się.. jakby mi lekarz kazał to też bym się oszczędzała ale póki co czuję się świetnie więc korzystam bo nie wiem co będzie potem??
posadziliśmy nowe drzewko na balkonie i przyprawy:-) super pachnie
u nas się po południu ślicznie zrobiło i posprzątaliśmy balkon, posadziliśmy drzewko i przyprawy:-)
ja dziś spaghetti carbonara zrobiłam bo szybko się robi i uwielbiam... choć jest tuczące ale nie mogę się od czasu do czasu powstrzymać;-)
monila no nie dziwię się.. jakby mi lekarz kazał to też bym się oszczędzała ale póki co czuję się świetnie więc korzystam bo nie wiem co będzie potem??
posadziliśmy nowe drzewko na balkonie i przyprawy:-) super pachnie
verita my mamy dzieci z wrzesnia a teraz z lutego będziemy mieć
co do ciazy narazie przechodzę bez zadnych objawów jak z pierwszym dzieckiem ale jeszcze duzo czasu przede mną wiec wszystko mozliwe
na mdłości z synem pomagalo mi to SALUS INTERN Sea-band opaska przeciw mdłościom dla dorosłych x 2 szt - Ceneo.pl , a na wilczy apetyt niestety nic ale zawsze mialam kolo lozka cos do przegryzienia zeby nie mieć mdłości bo jak wstalam juz bardzo glodna to bylo zle;/
co do ciazy narazie przechodzę bez zadnych objawów jak z pierwszym dzieckiem ale jeszcze duzo czasu przede mną wiec wszystko mozliwe
na mdłości z synem pomagalo mi to SALUS INTERN Sea-band opaska przeciw mdłościom dla dorosłych x 2 szt - Ceneo.pl , a na wilczy apetyt niestety nic ale zawsze mialam kolo lozka cos do przegryzienia zeby nie mieć mdłości bo jak wstalam juz bardzo glodna to bylo zle;/
witajcie nowe dziewczyny, ja dzisiaj swiadomie zmniejszyłam luteinę z 4 tabl do 3 , mam taklie paskudne gazy i wzdęcia po niej,ze hej i zauwazylam,ze jak wloze ja to za 30 min gazy ohydne.
Matylda chora, polozylam ja spac wcześnie, zbiłam temperaturę, wlaczylam nawilżacz powietrza i zasnela, jeju ale jestem wkur...na mausie kochane z mojego przedszkola, co za chamki podle.
Macie jakiś fajny przepis na salatke z ricola i suszonymi pomidorami i z szynka parmenska???jezu ale bym zjadla takie cos, a szukałam i nic nie znalazłam, dawajcie jakies fajne pomysły.
Mnie zaczyna znowu mulic, ale mniej niż rano, ogolnie mam w ciągu dnia kilka gorek, ze mysle,ze zaraz umre a potem z gorki, ze nawet wyprasuje i obiad zrobie.
wiecie co pomidora malinowego zjem, o nie tuczy a potas mi uzupelni
Matylda chora, polozylam ja spac wcześnie, zbiłam temperaturę, wlaczylam nawilżacz powietrza i zasnela, jeju ale jestem wkur...na mausie kochane z mojego przedszkola, co za chamki podle.
Macie jakiś fajny przepis na salatke z ricola i suszonymi pomidorami i z szynka parmenska???jezu ale bym zjadla takie cos, a szukałam i nic nie znalazłam, dawajcie jakies fajne pomysły.
Mnie zaczyna znowu mulic, ale mniej niż rano, ogolnie mam w ciągu dnia kilka gorek, ze mysle,ze zaraz umre a potem z gorki, ze nawet wyprasuje i obiad zrobie.
wiecie co pomidora malinowego zjem, o nie tuczy a potas mi uzupelni
Ostatnia edycja:
Patrycja89
Mama Kubusia
Kasoku, ja niestety znam problem kaszlu i kataru od tej drugiej strony. I niestety nie zgodzę się z tym, że gile do pasa i okropny kaszel to tylko i wyłącznie infekcja, bo u nas dokładnie tak objawia się astma na tle alergicznym. Niestety nie jest mi miło jak inni rodzicie w żłobku na nas patrzą, że mały chodzi do żłobka, bo wiem co sobie myślą. Choć za każdym razem przynoszę od lekarza zaświadczenie, że to alergiczne i mam czyste sumienie, to jednak czasem mi przykro. Dlatego byłabym daleka od takich ocen jak Twoja.
A co do mnie, to właściwie nic się nie zmieniło, nadal czuje się dobrze, prócz lekkich bóli podbrzusza. A tak poza tym, zawsze miałam brzuch jak ok 3m ciąży(wszystko szło mi w brzuch), ale teraz to mam jak 6, masakra jakaś. Jak się czegoś napiję to nie daj boże się gdzieś pokazać ;P
A co do mnie, to właściwie nic się nie zmieniło, nadal czuje się dobrze, prócz lekkich bóli podbrzusza. A tak poza tym, zawsze miałam brzuch jak ok 3m ciąży(wszystko szło mi w brzuch), ale teraz to mam jak 6, masakra jakaś. Jak się czegoś napiję to nie daj boże się gdzieś pokazać ;P
Patryca no ok zgodze się z Toba, tylko niestety jak ma dziecko astme na tle alergicznym, to z czasem wydzielina z nosa zaczyna być bakteryjna, a wtedy niestety zaraza się inne dzieci, ja jestem bardzo zla na mamy w moim przedszkolu, bo Matylda jest bardzo chorowita i szlag mnie trafia jak rano rozbieramy się w szatni a jedno dziecko ostatnio az zwymiotowalo z kaszlu i chyba miało goraczke a jego matka się pochylila nad nim i powiedziała "pawelku co się stało, zakrztusiles się???" no sorry nie umiem tego nie zglaszac ani się nie buntować, bo ja matylde wyprowadzam potem trzy tygodnie z jakiejkolwiek infekcji. Moja bratanica jest alergikiem, ma niestety astme i wiem, ze niestety bardzo szybko u niej zwykla biala wydzielina z nosa zaczyna być bakteryjna wydzielina, nie wiem dlaczego tak się dzieje i jest mi przykro z tego powodu, bo wiadomo dużo rodzicow pracuje, nie maja pomocy innej jak przedszkole, ktore staje się jedyna placowka gdzie bezpiecznie można dzieciaka zostawić, ale należy tez pomyslec o innych dzieciach. Takie jest moje zdanie, ja tez pracuje, moja tesciowa zmarla pol roku temu, moja mama ma pod 70-tke i mieszka 70 km ode mnie, ale nigdy nie poslalam Matyldy z katarem czy lekki przeziębieniem ze względu na Nia jak i inne dzieci.
Patrycja przykro mi,ze twoje dzieciatko ma astme, bardzo wspolczuje, ale podobno z tego dzieci wyrastają, wiec wyrośnie z tego i będzie dobrze, wiesz mieszkasz nad morzem a wdychanie jodu na plazy, nie pomaga, my dzieci ze slaska wyjezdzamy raz w roku wlasnie nawdychać się jodu, bo podobno to pomaga również alergikom, hmmm.
Patrycja przykro mi,ze twoje dzieciatko ma astme, bardzo wspolczuje, ale podobno z tego dzieci wyrastają, wiec wyrośnie z tego i będzie dobrze, wiesz mieszkasz nad morzem a wdychanie jodu na plazy, nie pomaga, my dzieci ze slaska wyjezdzamy raz w roku wlasnie nawdychać się jodu, bo podobno to pomaga również alergikom, hmmm.
Ostatnia edycja:
reklama
Hej zdrowia dla dzieci życzę mój też astmę alergie i milion innych dolegliwości ale w żłobku już sie przyzwyczaili to jego szczekania teraz też ma okropny kaszel ale powiem wam że mimo iż wiem że to alergia mam zaświadczenie od lekarza to i tak strasznie mi głupio iść gdziekolwiek z moim dzieckiem bo ludzie to mnie wzrokiem zabiją a co do. Objawów ciazowych to strasznie piersi mnie bolą a do tego mam paskudny katar alergicznych i w dodatku nie ma żadnych leków jakie mogła bym brać w ciazy tak więc mecze się okropnie i najchętniej to bym z domu nie wyraziła
Ostatnia edycja: