reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2014

Kasoku zdrowka dla coreczki :-) no z tymi ludzmi to normalnie masakra moja chrzesnica tez wszystkie choroby z przedszkola przynosi a potem zaraz młodsza siostre ;/ ale ludzia nie przegadasz ....

reklama
Kasoku dużo zdrówka dla córci:) moja Mała też rano zaczęła kaszleć, ale teraz jest cisz. Co do przedszkola, Martynce katar zaczyna się we wrześniu, kiedy tylko zacznie się przedszkole, a kończy w lipcu :no:
Piszecie o różnych waszych objawach, u mnie nic, aż się denerwuję ;) żadnego mulenia,odrzucania, wymiotów, może to jeszcze za wcześnie? Ogólnie jeść nie mogę, ale zawsze tak mam jak się denerwuję. Odkąd zobaczyłam dwie kreski na teście, schudłam trzy kilogramy, mój mąż jest wściekły na mnie, no ale co mam zrobić jak mi przez gardło nic nie przechodzi??

Ewanh nie przejmuj się :) Dziś np czuję się bardzo dobrze i nic mi nie dolega. Nawet brzuch mnie nie boli ani trochę. Jedynie piersi pobolewają. Co do jedzenia to ja mam inny problem bo ciągle jestem głodna. Staram się nie zapychać jakimiś śmieciami tylko owocami, warzywami czy orzechami, ale to mi nie starcza na długo :p
Myślę, że z naszymi dzieciaczkami jest wszystko dobrze. Muszą się po prostu rozgościć w macicy, aby poczuć się jak u siebie. później pewnie nam nei dadzą o sobie zapomnieć :)

Kasoku biedna Córunia :( Na głupotę innych rodziców nic nie poradzisz :( Dużo zdrówka Wam życzę :)

Monila odpoczywaj, odpoczywaj :)

Jane jak po zakupach? Już nie mogę się doczekać, aż nasz balkon doprowadzimy do stanu normalnego i zazieleniomy go trochę :) Właśnie Mąż męczy się z balustradą :)

Ja byłam na poczcie i trochę w parku. Poczytałam książkę, ale wygonił mnie smród papierochów ludzi, którzy siedzieli niedaleko. Zaraz pewnie Mąż upora się z tym balkonem i pojedziemy na zakupy. Dziś na obiad chcę zrobić pulpeciki w sosie musztardowo koperkowym :)
A teraz zrobię tak na szybko sałtkę z tuńczykiem, ogórkiem kiszonym i kukurydzą :) Prosta, szybka i kwaśna :D POLECAM :D

witajcie, no mnie już mdli na całego, w kuchni wszystko mnie odrzuca i non stop muli muli muli, jezu masakra, przejdzie na 5 minut i znowu to potworne mulenie, ja tez zrobiłam pamiątkowy tescior i testujaca wyszla mega ciemniejsza od controlnej. Aktualnie leze obok chorej córci, znowu ma temperaturę i brzydko kaszle, jest osowiala, ale zawdzięczam to rodzicom, bo niestety posylaja chore dzieci do przedszkola, pomimo,ze się dudni i trabi o tym żeby chore dzieci nie posylac, to tlumacza się tym,ze dziecko ma kaszel uczuleniowy, tylko,ze zwrocilam ostatnio jednej matce uwagę,ze zielone gile w nosie nie swiadcza o uczuleniu tylko bakteryjnym zakazeniu.

Kasoku znam to z autopsji, sama kilka razy zwracałam uwagę rodzicom ze dzieko się zaraz udusi od kaszlu w szatni ,u nas jak rzekomo dzieko ma alergie to potrzebne zaświadczenie od lekarza ze jest zdrowe,jak tylko katar robi się zolty lub zielony dzwonią żeby odbierać dziecko

Daria witaj

u nas sobota jak sobota ,oczywiście jak młody zasnal to wykorzystałam okazje i poszlam razem z nim i tym sposobem dopiero wstaliśmy,teraz czekamy na tate który obiecal Szymkowi pilke i plac zabaw a jutro chyba pojedziemy do Aqua parku i trochę poszalejemy w wodzie

Katia smaka narobilas,ja dzisiaj na obiad mam pomidorowke,mniam
i mysle jeszcze o sałatce gyros na wieczor

a wspominałam wam ze chyba pojedziemy na wesele w koncowce sierpnia?kurcze objem się za wszystkie czasy;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aaaa własnie wstałam :-p i jeszcze mi sie oczy kleja :-D ale mam dzis dzien spiocha

Kati ale mi narobiłas smaka na ta sałatke i tak włąsnie patrze do lodowki i brakuje mi tylko ogorkow , zaraz mezusia wysle do sklpeu i tez sobie zrobie :-p

Monila do tej sałatki dodaję łyżkę majonezu, pieprz i sól :) Naprawdę jest smaczna :D

W sumie już zjadłam sałatkę i nadal jestem głodna. MASAKRA!!

Dziewczyny mam jeszcze jeden problem... Od tygodnia mam katar z kaszlem byłam u lekarza dostałam leki na kaszel a katar dalej został... czy któraś z was może mi doradzić coś na ten problem?
Nie potrafie dodać suwaczka do profilu :( pomóżcie!!:-)

reklama
myg ja na katar stosuje sol fizjologiczna , jak lezałam w szpitalu i miałam katar własnie to połozne mi dawały i ku mojemu zdziwieniu podziałało od tamtej pory zawsze ja kupuje i stosuje na katar :-)

Do góry