reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2014

Kasoku w koońcu się odezwałaś! :) Już się martwiłyśmy boo daaaaaaawno Cię nie było! :)

eve zjadłam aż 4 waty cukrowe! Uwieeelbiam je! mogłabym ciągle jeść - kiedyś nawet zastanawiałam się nad kupnem takiej maszynki hahaha :) dużo zdrówka dla synka! Niech szybko zdrowieje! :tak:

reklama
hej wieczorowa porą

Katia dzięki za troske z senkiem ok noga dobrze się goi więc on już nie może usiedzieć w domu a nie może jeszcze za bardzo chodzić ale dumna z niego jestem bo ani razu w szpitalu nie zapłakał nie marudził wiem że się bał ale był bardzo dzielny nawet pielęgniarki były pod wrażeniem :-D:tak:

Monila a co ty tam masz w brzuchu bo ja też mam fazę na nektarynki po prostu jestem uzależniona :-D jak ty już wiesz to może ja mam to samo co tez lubi nektarynki:-D:-D

Kasoku witaj i współczuję zapalenia żołądka.

co do bóli, mnie też boli lewe ścięgno- wiązadło sama nie wiem co dokładnie w każdym bądź wczoraj ledwo chodziłam. Na dodatek dostałam takiego kłującego piekącego bólu w udzie od wewnętrzej strony. Przestaszyłam się że może to zapalnie żyły albo coś. Ale o dziwo dzisiaj cały dzień kompletnie nic mnie nie boli więc może to był ucisk na jakiś nerw. Mąż kazał mi dzisiaj leżeć i wstałam dopiero koło 13.00 z łóżka.

es12qc.jpg

Częstujcie się ;-)
Tort wyszedł przeogromny, robiłam do 3 rano:baffled:

Z rana więc torcik, prezenty, potem wycieczka na deptaczek, poleżelismy sobie na trawce przy rzece, dzieciaki poszalały na zjeżdżalniach a ja ledwo szłam bo mnie jakaś kolka łapała okrutna:sorry2:
Tak wiec zaliczam się do tych co mają jakieś kłucia.

Kasoku witaj, witaj. Instaluj się w domku i poopowiadaj jak i co, troszkę więcej szczegółów :tak: No o żołądku wiem i współczuję.
happymama ból uda:baffled: no faktycznie bardzo dziwna sprawa, ale jak przeszło to oby juz nie wróciło po prostu!

Kerna, ale Ty masz talent!!!:tak: Powinnaś zająć się tym zawodowo i dobre pieniążki za to zgarniać ;) Naprawdę przecudne torty robisz, pozazdrościć zdolności :) Fajnie też, że dzień udany :)

Za to widzę, że coraz więcej z nas łapią jakieś dolegliwości :/ Ale w sumie dziewczyny lepiej, żeby to jednak były kolki czy inne bóle udkowo-łydkowe ;)
Ja późno wróciłam i musiałam się położyć bo troszkę już zmęczona całodziennym chodzeniem byłam. A teraz czas na "Przepis na życie" i pewnie pójdę lulać. Ogólnie dzień też udany. Jednak winobranie ma swój urok :D

Dziewczyny żyje, musiałam sie tylko mężęm nacieszyć cały weekend ale już pojechał do pracy :baffled: Też mnie dzisiaj po spacerze złapał ból udowo-pośladkowy jak to wyżej nazwałyście. Jeszcze mnie boli po lewej stronie brzucha też :zawstydzona/y: Jutro ide odwiedzić znajomą na ginekologie to może swojego gina dorwie i zapytam czy wszystko wporządku. A no i jeszcze jajniki czasami bolą tak hmm nie za długo zakują i tyle:baffled:
Witaj Kasolku czekamy na relacje i zdjęcia :-p
Kerna tort cudo!! Zastanów się nad biznesem, poważnie mogłabyś zbić pieniądze przy dziecku nawet:tak:

Hejo witam sie wieczornie :-) nie dawno wrocilismy i padam na pyszczek ... leze juz w łozeczku i zajrzałam do was poczytac bo jutro bym nie nadrobiła :-p

Kasoku no wreszcie , a wiec teraz wracaj nam do formy zoładkowej jak najszybciej ;-)

Kerna cudowny tort !!!!:tak:
Grzechotka no jak to co mam w brzuszku ... dziecko haha :-p a czy chłopczyk czy dziewuszka to nie wiem :-p

Sylwia 4 waty cukrowe :szok: wow chyba by mi tyłek zakleiło z nadmiaru cukru:-p

spokojnej nocki

Kerna ty to jestes zdolniacha, cudne torcicho :)
co do klucia to mnie czasem lewy jajnik zakluje za to w pierwszej ciazy mialam okropne te bole posladkowo-udowe ze az chodzic czasem nie moglam, teraz jak narazie cisza ale moze dlatego ze duzo leze
no to do jutra, kolorowych :)

reklama
kerna ooo jaaa cięęęę ale super tort!!! I aż do 3 w nocy go robiłaś - podzielam zdanie dziewczyn pomyśl nad jakimś biznesikiem w tym kierunku, bo ja osobiście zazdroszczę takiego talentu i wyobraźni! :)

myg wybaczamy nie obecność, wcale się nie dziwie bo mężem trzeba się nacieszyć, co raz to częściej łapią nas te bóle ;/ no ale co zrobić trzeba jakoś sobie poradzić, ja tez mam zamiar zapytać się o to gina../

Monila ja to uwielbiam słodycze, a najbardziej na świecie żelki i watę cukrową, a musiałam nadrobić zaległości bo na początku ciązy wata w ogóle mi nie wchodziła :)

Mnie też coś kuje ale dla odmiany po prawej stronie tak samo mam z tym półdupkiem tez po prawej stronie :wściekła/y: a dzisiaj mimo że biore magnez łapał mnie skurcz w lewej łydce i to jak sobie leżała aż nie mogłam uleżeć i usiedzieć :-(

Idę już spać, do jutra :)

Do góry