reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2014

wpadłam na chwilkę życzyć miłej niedzieli dla wszystkich mamusiek :-)
ja korzystam z pięknej pogody i zmykam do teściów na działeczkę, wczoraj też cały dzionek tam spędziłam a wieczorem objadłam się jak mops ziemniakami z ogniska z kiszoną kapustą mniam :-p
wieczorkiem zawitam to pokaże swój brzuszek bo zdjęcie już cyknęłam

reklama
czesc dziewczyny, zazdroszcze wam pogody, u mnie wprawdzie slonce swieci ale zimno:/ wczoraj wieczorem wracalam z kosciola juz w kurtce i szaliku i tak zmarzlam ze dzis leze pod kocykiem zasmarkana, ratuje sie narazie herbatka z miodem i cytryna
co do jedzenia to ja bym chciala zeby mi ktos cos dobrego "powciskal" :) chetnie bym odwiedzila babcie, zawsze piekla super ciacha albo mamusiny obiadek bym wsunela, niestety wszyscy daleko i nie predko sie zobaczymy- mama przylatuje na swieta, strasznie sie ciesze bo wreszcie od 5 lat spedzimy razem ten czas :D
pozatym to ja jestem non stop glodna:/ a nie chce tyle jesc no bo bez przesady, M mi mowi ciagle ze za malo jem i glodze malucha ale ja uwazam ze wystarczajaco:)

Magdzik
a to zolza z tej staruchy, tylko sie nie denerwuj przez nia bo szkoda nerwow, i nie wolno :)
kasia82 czekamy na fote :)

obejrzalam ta Ksenie i tez mi lezka poleciala, zreszta to w ciazy to ja non stop becze z byle powodu :) obejrze dzis powtorke wczorajszego Mam talent

no to milej niedzieli, buziaki

Sylwia9 zjedz tez za mnie watę cukrową bo bardzo lubię
ja od 3 dni mam migreny, więc średnio się czuję. choć wczoraj bylam napierwszym dłuższym spacerku po 2 tyg siedzenia/lezenia w domu, i ciesze się że po nim nic mnie ni bolało :) nastawiam się że już do końca ciązy będzie dobrze

mnie tez chodza jakies smaki po głowie dobre, ale sama nie wiem co to by miało być ;)

u mnie w domu infekcja niestety, synek ma ból gardła od piątku, potężny katar, w nocy się budzi pozatykany, więc niesywpani jesteśmy i jutro już chyba zostaje w domu i do szkoły nie idzie :(
boję się tylko by od niego nic nie złapać
też piję herbatkę z cytrynką i miodem, dziś poprosiłam by mąz zakupił mi ten *spam* dla kobiet w ciązy, też pobiorę.

Witam w Niedzielne popołudnie.
Eve82-ja miałam migreny przez cały tydzień w 15-16 tygodniu ciazy. Teraz jestem w 18 i juz mi przeszły prawie. Mierzylam sobie ciśnienie, bo bałam sie ze te bóle sa związane z nadcisnieniem, na szczęście było ok.
monila, Marta i Sylwia - babcie maja to do siebie. Moja świętej pamięci ladowala we mnie tyyyle jedzenia, ze dziwie sie gdzie ja to miescilam:confused:.
kasssia- tak zimno u Ciebie?? Juz Chodzisz w kurtce i szaliku? U mnie cieplutko wystarczy bluza, albo sweterek. Zdrówka życzę :tak:
A jeżeli chodzi i mame blisko to mam to samo:no:
tez mam mame daleko, w sumie cała rodzine... Takie sa uroki wyjazdów zagranicznych:baffled:
kasia82-rownież życzę miłej Niedzieli, a i zazdroszczę Ci ziemniaków z ogniska!!! Smak dzieciństwa na wsi u dziadków:))

Klaudia no niestety zimno juz, u nas sezon grzewczy zaczyna sie juz we wrzesniu a konczy w maju a do tego potrafia byc duze skoki- jeden dzien 25st a na drugi 10st takze latwo sie przeziebic, jedyny plus ze w zimie jest max -7st :) choc czasem tesnknie za mrozami -20, sniegiem po pas skrzypiacym pod nogami i przedzieraniem sie przez zaspy do szkoly:)

witam i ja niedzielnie.

u nas leje deszcze. W nocy obudziło mnie stukanie deszczu o szyby, wstałam do toalety i przypomniało mi się że pranie stoi na balkonie więc wyszłam wnieść stojak z praniem, położyłam się już lekko rozbudzona i na dodatek maluch się tak rozbrykał że już całkiem mi spać odechciało:tak: no ale w końcu zasnęłam.

niedziela mija nam zatem leniwie i domowo:tak:

hej! u mnie srednio:/ wczoraj mocno bolalo mnie lewe weizadlo, ciagle musialam lezec. do tego wieczorem dostalam strasznej migreny z wymiotami, w nocy tez bolala glowa. dzis rano dalej migrena i wymiotowalam. na szczescie synek byl wyrozumialy i do 13 ogladal bajki a ja lezalam jak zwloki. teraz cos zjadlam i wzielam paracetamol i mi lepiej. ale mnie to wszystko wystraszylo, jeszcze ten bol z boku brzucha. juz przez chwile chcialam jechac na IP. sorki, ze tak samolubnie ale nie mam sily poczytac. moze wieczorem. sciskam

witam
Mnie tez zos ciagnie brzuch po prawej stronie na dole, ma ktoras tak? zwlaszcza jak jestem zmeczona, ale wtedy to tez dzidzia strasznie szalaej w brzuchu
u nas o dziwo slonce wyszlo,:-D

Cześć wam :)

Rzadko piszę ale czytam was codziennie :p
Ostatnio jestem zabiegana jak cholera...26 października bierzemy ślub więc mnóstwo do załatwiania.
W dodatku K. jest w delegacji.Jest co 3 tygodnie na tydzień:no:
Ale niedługo skończy się to bieganie...bo brzuch mi sie stawia!:( lekarz kazała się oszczędzac więc leże ile się da.W tygodniu mam wizytę zobaczymy czy wszystko ok.

Chyba czuje ruchy ale nie jestem jeszcze pewna :-) poczekam może z dnia na dzień bedą wyrażniejsze :p
Pozatym dupa mi rośnie ale brzuch nie :p (pokaże w wątku z brzuszkami)

Poczytam was bo mam troche zaległości póki mała śpi :)

Miłego popłudnia! :happy2:

reklama
hej, dziewczyny, witam nowe tez, nie nadrobie Was nie ma szans, ja juz po Turcji, bylo upalnie i nabawilam sie zapalenia zoladka z ichniejszego zarcia, brzuch mi wywalilo i od tygodnia czuje bombla w brzuchu, poza tym na diecie jestem zoladkowej, bo napieprza, ze hej, na szczescie nie mam biegunki. Zdjecie dodam jak sie ogarne, pozdrawiam wszystkie.

Do góry