reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2014

WITAM PORANNIE .
Ja niewsypana dzidzia dalala popalic od 6 rano sie kreci i skacze,teraz tez lapie sie wszystkiego i upada co chwile. Spac :rofl2: chce.

reklama
Witam Was Dziewczynki, ja to mam pecha, nic nie może u mnie być bez komplikacji. Chyba przyplątała się jakaś infekcja, zaczyna mnie "tam" trochę piec i swędzieć i śluz jakiś taki brzydki, zielonkawy...masakra!! a wizyta dopiero 26.06. ech.....

Witam ja wczoraj pierwszy raz odczułam ciaże (nie mówie o bólu brzucha oczywiście) ale tak śpie że nawet zrobić nic nie potrafie, i dzisiaj to samo...:wściekła/y: Wróciłam ze szkoły i już zdycham w łóżku, masakra. A prócz tego to jeść moge wszystko jeszcze mnie nie obróciło na żaden zapach, kawe też czasami pije ale raczej unikam. Teraz sobie pałaszuje zmiksowane truskawki :-D

Witam Was Dziewczynki, ja to mam pecha, nic nie może u mnie być bez komplikacji. Chyba przyplątała się jakaś infekcja, zaczyna mnie "tam" trochę piec i swędzieć i śluz jakiś taki brzydki, zielonkawy...masakra!! a wizyta dopiero 26.06. ech.....

Ja też tak miałam tydzień temu tylko miałąm żółtawy śłuz.
Dzwoniłam do lekarza i kazał mi się smarować clotrimazolum 2 razy dziennie do 4cm do pochwy i przemywac się ziołami (taka cherbatka ziołowa do zaparzania). przeszło mi po tym wszystkim, kilka dni stosowałam.

witam
dziś zrobiłam jeszcze jeden pamiątkowy test i w końcu wyszły mi dwie piękne grube krechy:-)
u nas miało byś piękne słońce na weekend ale na razie go nie wiedzę...
za chwile pewnie na zakupy się wybiorę
objawów dalej brak
miłego weekendu

Witajcie :)

Jeeeej, tydzień temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży :)

Ewanh skonsultowałabym to z lekarzem. Jeżeli nie z własnym, to chociaż w szpitalu. Współczuję infekcji. Nie jest to przyjemna sprawa.

Jane cudownie jest widzieć II grubaśne krechy, prawda?

Wczoraj kupiłam sobie pierwszą książkę dla mam :)
Mąż przygotował pyszne śniadanko, wysprzątał kuchnię i łazienkę (mnie odrzuca od tych wszystkich zapachów) i teraz sobie odpoczywamy :) Słoneczko pięknie świeci, więc pewnie Mąż będzie kończył remont balkonu. Mnie trochę sen bierze, więc może się zdrzemnę.

Miłego dnia :)

Wiram
od bardzo wczesnego ranka strasznie mnie mdli i jest mi nie dobrze ...
u mnie tez od rana słonko swieci i ciepło jak cholerka :-) mezus juz pranie wstawił i zaniedługo bedzie sprzatał;-) cholera mnie bierze ze ja nie moge sobie sama sprzatac ale coz :-p

wczoraj wieczorem tesciowa przyniosła truskawki co prawda nie przepadam za nimi ale jak zrobiła mi koktajl no to sie wypiło ze smaczkiem :-p

Miłego dnia dziewczyny:-)

Ostatnia edycja:
katia super widok:tak:
u nas jednak słoneczko wyszło:-)
Jedziemy kupić nowe drzewko na balkon bo nam niestety padło poprzednie... i pewnie kupię sobie jakieś ziółka do posadzenia:tak:

ja póki co robię wszystko jak do tej pory i m mnie nie będzie wyręczać w sprzątaniu... choć narzekać nie mogę bo on zawsze sprząta:tak: ale mamy stały podział i póki co go utrzymujemy.

jane no ja gdyby nie zakaz lekaza to tez bym wszystko sama robiła jak do tej pory ale jak nie moge to nie moge , mam nadzieje tylko ze szybko ten zakaz sie skonczy;-)

reklama
witajcie, no mnie już mdli na całego, w kuchni wszystko mnie odrzuca i non stop muli muli muli, jezu masakra, przejdzie na 5 minut i znowu to potworne mulenie, ja tez zrobiłam pamiątkowy tescior i testujaca wyszla mega ciemniejsza od controlnej. Aktualnie leze obok chorej córci, znowu ma temperaturę i brzydko kaszle, jest osowiala, ale zawdzięczam to rodzicom, bo niestety posylaja chore dzieci do przedszkola, pomimo,ze się dudni i trabi o tym żeby chore dzieci nie posylac, to tlumacza się tym,ze dziecko ma kaszel uczuleniowy, tylko,ze zwrocilam ostatnio jednej matce uwagę,ze zielone gile w nosie nie swiadcza o uczuleniu tylko bakteryjnym zakazeniu.

Do góry