reklama
ewanh
Zaangażowana w BB
Witam Was Dziewczynki, ja to mam pecha, nic nie może u mnie być bez komplikacji. Chyba przyplątała się jakaś infekcja, zaczyna mnie "tam" trochę piec i swędzieć i śluz jakiś taki brzydki, zielonkawy...masakra!! a wizyta dopiero 26.06. ech.....
Witam ja wczoraj pierwszy raz odczułam ciaże (nie mówie o bólu brzucha oczywiście) ale tak śpie że nawet zrobić nic nie potrafie, i dzisiaj to samo... Wróciłam ze szkoły i już zdycham w łóżku, masakra. A prócz tego to jeść moge wszystko jeszcze mnie nie obróciło na żaden zapach, kawe też czasami pije ale raczej unikam. Teraz sobie pałaszuje zmiksowane truskawki
Witam Was Dziewczynki, ja to mam pecha, nic nie może u mnie być bez komplikacji. Chyba przyplątała się jakaś infekcja, zaczyna mnie "tam" trochę piec i swędzieć i śluz jakiś taki brzydki, zielonkawy...masakra!! a wizyta dopiero 26.06. ech.....
Ja też tak miałam tydzień temu tylko miałąm żółtawy śłuz.
Dzwoniłam do lekarza i kazał mi się smarować clotrimazolum 2 razy dziennie do 4cm do pochwy i przemywac się ziołami (taka cherbatka ziołowa do zaparzania). przeszło mi po tym wszystkim, kilka dni stosowałam.
witam
dziś zrobiłam jeszcze jeden pamiątkowy test i w końcu wyszły mi dwie piękne grube krechy:-)
u nas miało byś piękne słońce na weekend ale na razie go nie wiedzę...
za chwile pewnie na zakupy się wybiorę
objawów dalej brak
miłego weekendu
dziś zrobiłam jeszcze jeden pamiątkowy test i w końcu wyszły mi dwie piękne grube krechy:-)
u nas miało byś piękne słońce na weekend ale na razie go nie wiedzę...
za chwile pewnie na zakupy się wybiorę
objawów dalej brak
miłego weekendu
Witajcie
Jeeeej, tydzień temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży
Ewanh skonsultowałabym to z lekarzem. Jeżeli nie z własnym, to chociaż w szpitalu. Współczuję infekcji. Nie jest to przyjemna sprawa.
Jane cudownie jest widzieć II grubaśne krechy, prawda?
Wczoraj kupiłam sobie pierwszą książkę dla mam
Mąż przygotował pyszne śniadanko, wysprzątał kuchnię i łazienkę (mnie odrzuca od tych wszystkich zapachów) i teraz sobie odpoczywamy Słoneczko pięknie świeci, więc pewnie Mąż będzie kończył remont balkonu. Mnie trochę sen bierze, więc może się zdrzemnę.
Miłego dnia
Jeeeej, tydzień temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży
Ewanh skonsultowałabym to z lekarzem. Jeżeli nie z własnym, to chociaż w szpitalu. Współczuję infekcji. Nie jest to przyjemna sprawa.
Jane cudownie jest widzieć II grubaśne krechy, prawda?
Wczoraj kupiłam sobie pierwszą książkę dla mam
Mąż przygotował pyszne śniadanko, wysprzątał kuchnię i łazienkę (mnie odrzuca od tych wszystkich zapachów) i teraz sobie odpoczywamy Słoneczko pięknie świeci, więc pewnie Mąż będzie kończył remont balkonu. Mnie trochę sen bierze, więc może się zdrzemnę.
Miłego dnia
Wiram
od bardzo wczesnego ranka strasznie mnie mdli i jest mi nie dobrze ...
u mnie tez od rana słonko swieci i ciepło jak cholerka :-) mezus juz pranie wstawił i zaniedługo bedzie sprzatał;-) cholera mnie bierze ze ja nie moge sobie sama sprzatac ale coz
wczoraj wieczorem tesciowa przyniosła truskawki co prawda nie przepadam za nimi ale jak zrobiła mi koktajl no to sie wypiło ze smaczkiem
Miłego dnia dziewczyny:-)
od bardzo wczesnego ranka strasznie mnie mdli i jest mi nie dobrze ...
u mnie tez od rana słonko swieci i ciepło jak cholerka :-) mezus juz pranie wstawił i zaniedługo bedzie sprzatał;-) cholera mnie bierze ze ja nie moge sobie sama sprzatac ale coz
wczoraj wieczorem tesciowa przyniosła truskawki co prawda nie przepadam za nimi ale jak zrobiła mi koktajl no to sie wypiło ze smaczkiem
Miłego dnia dziewczyny:-)
Ostatnia edycja:
katia super widok
u nas jednak słoneczko wyszło:-)
Jedziemy kupić nowe drzewko na balkon bo nam niestety padło poprzednie... i pewnie kupię sobie jakieś ziółka do posadzenia
ja póki co robię wszystko jak do tej pory i m mnie nie będzie wyręczać w sprzątaniu... choć narzekać nie mogę bo on zawsze sprząta ale mamy stały podział i póki co go utrzymujemy.
u nas jednak słoneczko wyszło:-)
Jedziemy kupić nowe drzewko na balkon bo nam niestety padło poprzednie... i pewnie kupię sobie jakieś ziółka do posadzenia
ja póki co robię wszystko jak do tej pory i m mnie nie będzie wyręczać w sprzątaniu... choć narzekać nie mogę bo on zawsze sprząta ale mamy stały podział i póki co go utrzymujemy.
reklama
witajcie, no mnie już mdli na całego, w kuchni wszystko mnie odrzuca i non stop muli muli muli, jezu masakra, przejdzie na 5 minut i znowu to potworne mulenie, ja tez zrobiłam pamiątkowy tescior i testujaca wyszla mega ciemniejsza od controlnej. Aktualnie leze obok chorej córci, znowu ma temperaturę i brzydko kaszle, jest osowiala, ale zawdzięczam to rodzicom, bo niestety posylaja chore dzieci do przedszkola, pomimo,ze się dudni i trabi o tym żeby chore dzieci nie posylac, to tlumacza się tym,ze dziecko ma kaszel uczuleniowy, tylko,ze zwrocilam ostatnio jednej matce uwagę,ze zielone gile w nosie nie swiadcza o uczuleniu tylko bakteryjnym zakazeniu.